151

Re: Ту-Ту у Львові

Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому

це Дон Педро  , він завжди там  стоїть , може працює тамка ))))))  скільки на курсах  їздила біля ска, стільки раз його я там і бачила )))) imho2

Біблія вчить любити ближніх , а Кама Сутра - як саме...
  0

152

А кто на зеленом Логане, практически каждое утро на высоком замке встречаю?.

"Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта.
  0

153

Maxim
А де саме? Я щоранку проїжджаю по маршруту: Кн. Ольги - Сахарова - Вітовського - Франка - Підвальна - Винниченка - Кривоноса - Гонти - і т. д. Може це я? В мене зверху Тулівський багажник, а ззаду клубна наклейка і нік SMYK посередині внизу , вирізаний з білої світловідбиваючої плівки

0

154

Rothmanz написав:

Ту-Ту сегодня возле СКА синенькому, номера не раглядел. А так-же Ту-Ту серебристому в понедельник возле Арсена.

Так я  tbsenile

Миледи Ангел написав:

це Дон Педро  , він завжди там  стоїть , може працює тамка ))))))  скільки на курсах  їздила біля ска, стільки раз його я там і бачила ))))

angel  все Ви про мене знаэте. Де живу, де працюю  kapitulation

0

155

smyk написав:

Maxim
А де саме? Я щоранку проїжджаю по маршруту: Кн. Ольги - Сахарова - Вітовського - Франка - Підвальна - Винниченка - Кривоноса - Гонти - і т. д. Може це я? В мене зверху Тулівський багажник, а ззаду клубна наклейка і нік SMYK посередині внизу , вирізаний з білої світловідбиваючої плівки

Я уже наверное три раза встречал зеленый логан примерно в 8-30 - 9-00, я с высокого замка спускаюсь и поворачиваю на Б. Хмельницкого я там работаю  nose_eat

"Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта.
  0

156

Maxim
ну тоді точно я, маршрути співпадають, час також smile

0

157

smyk rock

0

158

У меня тёмный Логан скоро будет отличатся аэрографией  crazy и без значков спереди и с зади, это я их оторвал они мне ненравятся crazy

0

159

smyk написав:

Maxim
ну тоді точно я, маршрути співпадають, час також smile

Второй раз тебе ту-ту, на Б. Хмельницкого, а в отвееет тииишина!.

0

160

Ту-ту 2213 за Дністром сьогодні зранку.

0

161

Donpedro

і Вам ту-ту smile

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

162

OlegLviv

ага от значить кого я постіно бачу за Дністром. Але так як я пішкі ту-ту не маю права казати smile
кажу просто привіт.

0

163

BeS

Працюю на матейка, тому і машина завжди стоїть біля дністра.
і Вам привіт wink

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

164

Ту-ту срібленькій МСВешці  3986  в районі Привокзальної  ...  моргали, махали, ту-тукали , ще й перед "носом" в"їхали)) і чогось впевнена , що нас таки замітили!!! lol1  lol1  .. правда водій  нам не знайомий, отже на Гулянках не був замічений.. а-я-яй... непорядок )) g_hosp

0

165

Миледи Ангел

Ну й Ви попали  nose_eat  це тесть SMYKa  empathy

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

166

urecmuts
Або тесть, або швагер, одне з двох  big_smile

0

167

Як на тестя Смика - то він дуже добре зберігся ....  Якщо в швагера є Адідасівська куртка, то передавай вітання і кажи, щоб на Гулянки ходив ))))))  coffee

0

168

Та він мав їхати в суботу з нами не екстрім катання, але потрапив на забаву в п'ятницю ввечері, і зранку голова трохи бо-бо smile

0

169

Ту-Ту Наварійцю на Володимира Великого біля заправки ОККО сьогодні зранку  tbsenile

0

170

Пану СМИКу теж ту-ту crazy_pilot

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

171

Ту-ту синій МСВ 5612 на Пасічній, на автобазі у вівторок, пів дня стояв там, проте не зустрілись з одноклубником  rock

Для того, щоб мати те, чого Ви до сих пір ніколи не мали зробіть те, чого Ви до сих пір ніколи не робили
  0

172

Фа-фа- ту Freewillу біля Шевченківського гаю. Розминулися, я  віз сина на санчатах.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

173

Привіт Логану на перехресті Шептицьких і Ангеловича.
Признавайтесь чий сірий красавєц. tbsenile

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

174

Когда?

0

175

zmey882 написав:

Когда?

20 хвилин назад проїжджав.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0