Аудитор написав:А что, ребята, приятно наверное ощущать себя "европейской" нацией, а братский народ, с которым более трехсот лет хлебали из одного корыта, с которым вместе воевали и с турками, и с татарами, и с поляками, и с немцами, и из рук которого, в конечном итоге, получили собственную независимость, считать быдлом?
З Новим роком! ![smile](./extensions/bbcode_smiles/img/smile.png)
Скажіть, якщо ви продаєте картоплю сусіду за 100 доларів, то ви би продавали її брату за 300?
Я думаю що вже давно настав час росіянам відмовлятися від "братської" риторики при наявності настільки виражених прагматичних інтересів (при чому в більшості односторонніх). А то з одного боку - якже ж так же ж, брати, не можна відділятися, ми один народ, слов"яни, православні бла-бла... В той же час - ось вам газ по 418$.
Перестаньте жити минулим. Воювали, не воювали, що за ностальгія? Я думаю, що такий "плач за минулим" тягне вас на дно і нас заодно. Вирішуйте свої проблеми, ми вирішимо свої самі. Заборгували за газ? Перекрийте, без зайвого тріпу, це ж тільки бізнес. Чи перекрити мало - потрібно показово це робити, з прямим включенням в ефір? Значить це не тільки бізнес ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Не зважаючи на ваш сарказм відповім, так - мені приємно вважати себе частиною європейської нації, ми продовжуємо шлях до розвинутого суспільства. Зараз ми знаходимося на самому початку цього шляху, але і Європа не відразу стала тим, чим вона є зараз. Приєднуйтесь, ніхто нікого бидлом не вважає, це вам щось примарилось ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Успіхів у новому році ![wink](./extensions/bbcode_smiles/img/wink.png)
Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
0