126

Re: <| Автозвук своими силами |>

Less
розкажи  на чому ти тепер зупинився, читав про твої муки на звук.орг, і ше по вибору кабеля живлення, раджу зайти на http://www.piti.ru/brand_products/?id=7 і там в інструкціях до підсилювачів(пдф файли) є рекомендація по вибору кабелька живлення, так шо зможеш вималювати картину по ПВ-3

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

127 Відредаговано Less (2009-05-25 10:42:59)

Ant
Планирую завтра стать счастливым обладателям усилителя ЕОС AE-390F http://soundmaster.net.ua/auto/product_ … ucts_id=36 . После этого он успешно поиграет в моей домашке. Это будет длится до тех пор, пока не подсобираю деньги на виброобработку днища, определюсь какой будет фронт(делить кросовером или поканалка, что скорее всего) и не куплю межблочные & акустические провода. Ставить и клеить буду все одним махом чтоб лишний раз салон не разбирать. В ближайшем времени хочу выбрать силовой кабель и придумать как красиво и правильно провести его через перегородку моторного отсека.
Инструкцию уже скачал, там производитель рекомендует на менее 16 квадрат, это как я понял при установке в багажник. Еще я не определился будет ли  у меня саб и если будет, то как запитан, от этого же провода или проложить отдельный на АКБ. Отсюда и неопределенность с сечением.

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

128

Less
акустика також еос

0

129

Less написав:

Еще я не определился будет ли  у меня саб и если будет, то как запитан

dntknw  ти хочеш активний саб?

Ant написав:

акустика також еос

а яка саме? опера? чи щось краще?

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

130

Navariec написав:

ти хочеш активний саб?

Неправильно написал, читать: каким усем у меня будет саб запитан big_smile .

Ant
Navariec
Похоже связка ES165 Opera + PL-XT неизбежна. Хотя деньжи на нее надо не мало...

МB Sprinter 515 2007
  0

131 Відредаговано Ant (2009-05-25 21:03:20)

от так завжди, я тоже начинав з герців, закінчив морелями дотеч 6   мт-23,

Less написав:

Похоже связка ES165 Opera   PL-XT неизбежна. Хотя деньжи на нее надо не мало...

ну так десь під 300

Less написав:

Планирую завтра стать счастливым обладателям усилителя ЕОС AE-390F

в Володі будеш брати, самого граблястого хлопака на звук.орг

0

132

от тут PL-XT http://zvuk.org.ua/forum/viewtopic.php?t=1861

0

133 Відредаговано Less (2009-05-26 16:25:27)

Ant
Спасибо, но я пока с покупками все. В следующем месяце возьму шумку на пол и провода все. А вот только тогда.., не знаю когда - акусику. Хотя может ище чего в покупке-продаже появится smile .

МB Sprinter 515 2007
  0

134 Відредаговано Ant (2009-05-26 11:53:16)

просто ціна добра, порівняй наприклад http://www.soundcar.dp.ua/index.php?view=manufacturers
я би витягнув з подушки, та й взяв, просто рідко добрі речі попадаються дешево

0

135

Стосовно кабелів. Ох, муторну річ скажу, справжні аудіофіли мене загноблять, але це перевірено практикою.
Отже, є така собі організація "Одеса кабель". Так от, силові і акустичні кабелі можна зі спокійним серцем брати саме цієї чудової, а головне вітчизняної компанії smile Мідь там - ніякі китайські длс-и і еос-и поруч не стоять.
Ну от, моя справа порадити, а ваша - послухати, чи ні smile

-----------------------
  0

136 Відредаговано Ant (2009-05-26 14:14:40)

Рост
силовий зрозуміло ПВ-3, а акустичні під якою маркою йдуть, також пв-3

0

137

Рост
Полностью с вами согласен. Я где-то читал про китайскую как-бы медь, ее вобще не желательно в звуке использовать, по той простой причине что она у них получена после переплавки и является вторичним сирьем со всеми вытекающими... Хотя по поводу акустических проводов, даже не знаю, неужели они будут лучще специализированых? Я про то что там кроме чистоты проводника делается еще и сцециальная форма жилы. Или это просто маркетинг?

Ant Да знаю я, цена просто отличная, но никак не могу.

МB Sprinter 515 2007
  0

138

Забыл показать обновку. Испытания прошла успешно. Микросхемный самодельный усь нервно курит в углу. Звук в сравнении с ним стал более звонким, насыщеным. Отлично стали слышны тарелки и верхние акорды(если правильно выражаюсь) гитары. Такое впечатление то раньше музыка играла рядом, но не перед тобой, вроде стоял сбоку исполнителей, а сейчас - прямо, четко и красиво. Я очень доволен приобретением, осталось придумать как его запихнуть под сидение и красиво подвести провода.

МB Sprinter 515 2007
  0

139 Відредаговано Ant (2009-05-26 17:05:29)

ну так в 390 не саме вдале розсташування виходів для розміщення підсилювача під сідухою і ше трохи інфи для тебе http://www.piti.ru/forum/viewtopic.php?t=2065

0

140

Ant
Я мерял, думаю станет, правда в одном месте прийдется проложить силовые и акустические провода не сильно далеко друг от друга, а именно  по разным сторонам тонеля где ручка кпп находится.

МB Sprinter 515 2007
  0

141

в мене Е 100 АВ під сідухою, так можна ше два таких там запхати

0

142

на акустичні провода можна брати ПВС одесокабельський. вони в мене стоять, але чесно кажучи я дуже хочу їх поміняти на щось хороше (не бюджетне)

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

143 Відредаговано Less (2009-05-26 18:19:35)

Ant написав:

Е 100 АВ

А что за зверь?

Тут такая мысль мелькнула. На мидбасы берем одессакабель, им пофиг - високие частоты не воспроизводить, а на твитеры что-нибудь из ранее тут описаного.

МB Sprinter 515 2007
  0

144

Navariec написав:

на акустичні провода можна брати ПВС одесокабельський. вони в мене стоять, але чесно кажучи я дуже хочу їх поміняти на щось хороше (не бюджетне)

Не стоит тут экономить, я сам проверял влияние проводов на звук - оно действительно есть.

Рено Сценик после Логана
  0

145

Less написав:

А что за зверь?

та ну зверь, так маленьке звірятко http://www.piti.ru/product/?id=335

0

146

Рост написав:

Ну от, моя справа порадити, а ваша - послухати, чи ні

ше ні одна порада не виявилась хибною plus

0

147

Ant написав:

та ну зверь, так маленьке звірятко http://www.piti.ru/product/?id=335

Симпатичная зверушка. И поет похоже не плохо. smile

МB Sprinter 515 2007
  0

148

Ant написав:

і ше трохи інфи для тебе http://www.piti.ru/forum/viewtopic.php?t=2065

Отдельное спасибо!

МB Sprinter 515 2007
  0

149

Al написав:

Не стоит тут экономить, я сам проверял влияние проводов на звук - оно действительно есть.

Не так давно в неті наробив шуму один тест. Маньякам-аудіофілам давали слухати різні хай-ендівські акустичні кабелі (були і поза 100 уо/метр). А серед усіх кабелів була звичайна металічна вішалка. І ніхто не почув різниці (пригадаю, тест був сліпий, про вішалку ніхто не знав).
Тому не творіть собі божків з того, що або зовсім на звук не впливає, або вплив мізерний. Головне, що впливає на звук - це живлення, хороший кабель живлення, надійні контакти, правильні запобіжники. Це ще не звук, але основа. Потім головний пристрій - потенціал звуку, який би не був тракт, якщо голова погано зчитає/перетворить/видасть_в_тракт, нічим не виправити. Тому проектування системи треба починати з голови. Потім напевно однаковий вплив мають підсилювач і динаміки. Підсилювач не має додати нічого від себе, як мінімум на рівні використаної голови провести крізь свої нутрощі сигнал. А ще його задача контролювати динаміки, фактично вони мають являти собою чудово підігнану пару. Ну а динаміки мають точно відтворити те, що прийшло на них, нічого не вкрасти, не замилити, ну і не додати від себе (а це дуже поширене явище, наприклад, якщо твітер не вдається повернути при інсталі в лице, бо розбігаються фази - це брудний твітер, який жене від себе купу спотворень). Потім вже йдуть міжблочні кабелі, тут основне - однорідність жили по всій довжині, тобто щоб не мінялися геометричні розміри (діаметр) і густина матеріалу, тобто щоб хвильовий опір залишався сталим. Кабелі з неоднорідними жилами звук таки трохи забруднюють. Ну а щоб якось на звук вплинули акустичні кабелі (при умові додержання мінімально-необхідного поперечного перерізу), то я вже навіть не уявляю, що ж це має бети за кабель...
Так, знов мене понесло. Як недавно хтось видав в Синій: "написав, а тепер думаю, нафіга? Але витерти шкода" smile

-----------------------
  0

150

К сожалению, я б с вами согласился, если б не проводил подобный тест сам с коллегой, который давно занимается конструированием в области звука.

Так Вот разница была и она особенно после перехода с обычного провода на акустический, а вот когда переходили с акустического на обычный - разницы мы не почуствовали.
Наверное похоже что написан бред, но вышло именно так, почему - тут у меня есть догадки и объяснения.

Собственно не стоит повторять то, что говорят другие, попробуйте провести эксперимент сами.

Для информации - сравнивали кабели по 15 грн за метр (стоимость 2003 года) и медная моножила большого сечения.

А вот если говорить об нормальных кабелях но в разном ценовом диапазоне, то тут я с Вами могу и согласиться, разницу почувствовать может быть сложно.

Рено Сценик после Логана
  0