51

Re: Сьогодні оштрафували на 430 грн.

ПАПА
Maxim
like  like  like

0

52

storstark

smyk написав:

ПАПА
Maxim
like  like  like

"Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта.
  0

53

smyk Только больше не паркуйся на тротуаре, карману (т.е. семье) больно... g_hosp

0

54

ПАПА
Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?  smile

0

55

Миша, я уже давно не думаю... Мне давно запретил командир... Прекрасно понимаю, что такое Львов... Ваши улочки, скорее тропинки - это "чего-то особенного", как говорят в одном южном городе... Остается, на трамвае на работу, и с нее также... Шутка...

0

56

smyk написав:

Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?

К слову, вчера тёщу встречал на вокзале, это просто п....ц какой-то, машин немеряно, как на базаре народу, приткнутся негде. И шо делать? проехал мимо вокзала развернулся и притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

57

Rothmanz написав:

притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.

Ага, хоч бери, і номери знімай, як паркуєшся, щоб не сфоткали  crazy

0

58

smyk написав:

Ага, хоч бери, і номери знімай, як паркуєшся, щоб не сфоткали

Кстати, идея!

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

59

smyk написав:

Ага, хоч бери, і номери знімай, як паркуєшся, щоб не сфоткали

Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба  crazy узнают

0

60

smyk
Тут можна спробувати зробити наступне:
Оскарження ПОСТАНОВИ до с уду  з мотивацією, що в день коли було скоєно адмін правопорушення (а також тиждень до того і тиждень після), тебе  не було у місті, а отже скоїти порушення ти не міг, (а на машині могли їздити тесть, брат, сват, кум, троюрідний племінник.... ) які вписані в техпаспорт, або мають довіреність на право керування....
До заяви обовязково додати посвідчення про відрядженя, квитки на пароплав, або що зможеш "намалювати"...
і вперед

Чужого нам не надо, но свое мы возьмем, чье бы оно ни было!
Dacia Logan 1.4 Ambiance, зеленый хамелеон
  0

61

КВП написав:

Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба   узнают

Пацталом lol  lol  lol  lol  plus

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

62

Yaros
Тут складніше буде. В техпаспорт ніхто не вписаний, довіреність я нікому не давав. Треба піти і заплатити. Справді винен. А от про перший штраф я повоюю wink

0

63

smyk
А я б все ж таки все на кума списав би

Чужого нам не надо, но свое мы возьмем, чье бы оно ни было!
Dacia Logan 1.4 Ambiance, зеленый хамелеон
  0

64

Yaros
На Пойзона? Без проблем!  big_smile  big_smile  big_smile

0

65

smyk написав:

Проїхавши перехрестя, я був зупинений інспектором ДПС, який вийшов з особистого автомобіля марки Mersedes Benz, держ. номер 695-91 ВО без відповідного пофарбування і спецсигналів в момент, коли я порівнявся з його автомобілем.

Особистий автомобіль інспектора ДПС був стояв на проїжджій частині з порушенням кількох підпунктів статті 15.9 правил дорожнього руху, а саме:
г) зупинка забороняється на  пішохідних  переходах  і  ближче  10  м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;
ґ) на перехрестях та ближче  10  м  від  краю  перехрещуваної проїзної  частини  за відсутності на них пішохідного переходу,  за вийнятком зупинки для надання переваги  в  русі  та  зупинки  проти бокового  проїзду  на Т-подібних перехрестях,  де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;
д) у місцях,  де  відстань  між  суцільною  лінією  розмітки, розділювальною  смугою  чи  протилежним  краєм  проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3 м;
и) ближче  10  м  від  виїздів  з   прилеглих   територій  і безпосередньо в місці виїзду. До заяви додаю фотографії автомобіля, на якому здійснювалось патрулювання і його місце розташування на проїжджій частині.

В данный моментт в рай.суде рассматривается моё дело о претензии к ГАИ,как необоснованно наложившего на меня штраф 255 грн. за "зупинку биля бульвару, ст.15,3 ПДР". По правде-я действительно нарушил. Но аргументирую тем, что остановился по требованию работника милиции (знакомый мент проходил мимо и махнул рукой типа привет). А ведь гайцы-то мои были на личном синеньком гольфе, и тоже стояли "биля бульвару"! Значит и на это можно давить!??

Sich regen bringt Segen
  0

66

Штирлицман написав:

Значит и на это можно давить!??

Думаю, давити обов'язково треба!

0

67

Сьогодні тиждень почався добре! В 11.00 постанову про накладення штрафу 430 грн. в Франківському районному суді м. Львова було скасовано!!!  rock

0

68

smyk

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

69

app  app  app

0

70

upp  upp  upp

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

71

Поздравляю. Хороший опыт rock
Как суд прошёл? что на заседание? были ли от гайцов кто?

LOGAN 1.4 СПГ
Не уверен - Не обгоняй!
  0

72

shtar
Засідання взагалі не було.Суддя із справою в руках вийшла в приймальню. Перелистуючи папери, спитала: "Що там було? Візир?". Я кажу: "Який Візир? Фотоапарат Олімпус!". Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву. І зразу ж при мні поставила на справі резолюцію, що постанова скасована. Я написав тут же ж на столі секретаря заяву, завізував в канцелярії. Тепер через  10 днів маю забрати рішення і копію занести в ДАІ. Вся процедура зайняла від сили 5 хв.  big_smile

0

73

Отож, а ви кажете в Україні немає правосуддя!  app

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

74

smyk написав:

Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву

У нас делают так же). Главное бумагу с собой иметь.)
У самого 9 декабря суд с гайцами mad

LOGAN 1.4 СПГ
Не уверен - Не обгоняй!
  0

75

shtar написав:

Главное бумагу с собой иметь

Я листок паперу з їхнього принтера витягнув  lol

0