Re: Сьогодні оштрафували на 430 грн.
ПАПА
Maxim
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Сьогодні оштрафували на 430 грн.
ПАПА
Maxim
![]()
![]()
smyk Только больше не паркуйся на тротуаре, карману (т.е. семье) больно...
ПАПА
Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?
Миша, я уже давно не думаю... Мне давно запретил командир... Прекрасно понимаю, что такое Львов... Ваши улочки, скорее тропинки - это "чего-то особенного", как говорят в одном южном городе... Остается, на трамвае на работу, и с нее также... Шутка...
Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?
К слову, вчера тёщу встречал на вокзале, это просто п....ц какой-то, машин немеряно, как на базаре народу, приткнутся негде. И шо делать? проехал мимо вокзала развернулся и притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.
притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.
Ага, хоч бери, і номери знімай, як паркуєшся, щоб не сфоткали
Кстати, идея!
Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба узнают
smyk
Тут можна спробувати зробити наступне:
Оскарження ПОСТАНОВИ до с уду з мотивацією, що в день коли було скоєно адмін правопорушення (а також тиждень до того і тиждень після), тебе не було у місті, а отже скоїти порушення ти не міг, (а на машині могли їздити тесть, брат, сват, кум, троюрідний племінник.... ) які вписані в техпаспорт, або мають довіреність на право керування....
До заяви обовязково додати посвідчення про відрядженя, квитки на пароплав, або що зможеш "намалювати"...
і вперед
Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба узнают
Пацталом
Yaros
Тут складніше буде. В техпаспорт ніхто не вписаний, довіреність я нікому не давав. Треба піти і заплатити. Справді винен. А от про перший штраф я повоюю
smyk
А я б все ж таки все на кума списав би
Проїхавши перехрестя, я був зупинений інспектором ДПС, який вийшов з особистого автомобіля марки Mersedes Benz, держ. номер 695-91 ВО без відповідного пофарбування і спецсигналів в момент, коли я порівнявся з його автомобілем.
Особистий автомобіль інспектора ДПС був стояв на проїжджій частині з порушенням кількох підпунктів статті 15.9 правил дорожнього руху, а саме:
г) зупинка забороняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;
ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за вийнятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;
д) у місцях, де відстань між суцільною лінією розмітки, розділювальною смугою чи протилежним краєм проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3 м;
и) ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду. До заяви додаю фотографії автомобіля, на якому здійснювалось патрулювання і його місце розташування на проїжджій частині.
В данный моментт в рай.суде рассматривается моё дело о претензии к ГАИ,как необоснованно наложившего на меня штраф 255 грн. за "зупинку биля бульвару, ст.15,3 ПДР". По правде-я действительно нарушил. Но аргументирую тем, что остановился по требованию работника милиции (знакомый мент проходил мимо и махнул рукой типа привет). А ведь гайцы-то мои были на личном синеньком гольфе, и тоже стояли "биля бульвару"! Значит и на это можно давить!??
Значит и на это можно давить!??
Думаю, давити обов'язково треба!
Сьогодні тиждень почався добре! В 11.00 постанову про накладення штрафу 430 грн. в Франківському районному суді м. Львова було скасовано!!!
smyk
Поздравляю. Хороший опыт
Как суд прошёл? что на заседание? были ли от гайцов кто?
shtar
Засідання взагалі не було.Суддя із справою в руках вийшла в приймальню. Перелистуючи папери, спитала: "Що там було? Візир?". Я кажу: "Який Візир? Фотоапарат Олімпус!". Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву. І зразу ж при мні поставила на справі резолюцію, що постанова скасована. Я написав тут же ж на столі секретаря заяву, завізував в канцелярії. Тепер через 10 днів маю забрати рішення і копію занести в ДАІ. Вся процедура зайняла від сили 5 хв.
Отож, а ви кажете в Україні немає правосуддя!
Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву
У нас делают так же). Главное бумагу с собой иметь.)
У самого 9 декабря суд с гайцами
Главное бумагу с собой иметь
Я листок паперу з їхнього принтера витягнув
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Сьогодні оштрафували на 430 грн.
Згенеровано за 0.162 секунд(и), виконано 95 запитів