Re: Сьогодні оштрафували на 430 грн.
ПАПА
Maxim
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Сьогодні оштрафували на 430 грн.
ПАПА
Maxim
smyk Только больше не паркуйся на тротуаре, карману (т.е. семье) больно...
ПАПА
Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?
Миша, я уже давно не думаю... Мне давно запретил командир... Прекрасно понимаю, что такое Львов... Ваши улочки, скорее тропинки - это "чего-то особенного", как говорят в одном южном городе... Остается, на трамвае на работу, и с нее также... Шутка...
Ти думаєш, був би вибір, де паркуватись, паркувався би на тротуарі?
К слову, вчера тёщу встречал на вокзале, это просто п....ц какой-то, машин немеряно, как на базаре народу, приткнутся негде. И шо делать? проехал мимо вокзала развернулся и притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.
притулился на тротуаре возле кафешки, где маршрутки отстаиваются. Дай бог шоб не сфоткали. А то права только вчера забрал.
Ага, хоч бери, і номери знімай, як паркуєшся, щоб не сфоткали
Кстати, идея!
Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба узнают
smyk
Тут можна спробувати зробити наступне:
Оскарження ПОСТАНОВИ до с уду з мотивацією, що в день коли було скоєно адмін правопорушення (а також тиждень до того і тиждень після), тебе не було у місті, а отже скоїти порушення ти не міг, (а на машині могли їздити тесть, брат, сват, кум, троюрідний племінник.... ) які вписані в техпаспорт, або мають довіреність на право керування....
До заяви обовязково додати посвідчення про відрядженя, квитки на пароплав, або що зможеш "намалювати"...
і вперед
Не поможет, ГАЙцы по наклейке клуба узнают
Пацталом
Yaros
Тут складніше буде. В техпаспорт ніхто не вписаний, довіреність я нікому не давав. Треба піти і заплатити. Справді винен. А от про перший штраф я повоюю
smyk
А я б все ж таки все на кума списав би
Проїхавши перехрестя, я був зупинений інспектором ДПС, який вийшов з особистого автомобіля марки Mersedes Benz, держ. номер 695-91 ВО без відповідного пофарбування і спецсигналів в момент, коли я порівнявся з його автомобілем.
Особистий автомобіль інспектора ДПС був стояв на проїжджій частині з порушенням кількох підпунктів статті 15.9 правил дорожнього руху, а саме:
г) зупинка забороняється на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;
ґ) на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за вийнятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т-подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки або розділювальна смуга;
д) у місцях, де відстань між суцільною лінією розмітки, розділювальною смугою чи протилежним краєм проїзної частини і транспортним засобом, що зупинився, менше 3 м;
и) ближче 10 м від виїздів з прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду. До заяви додаю фотографії автомобіля, на якому здійснювалось патрулювання і його місце розташування на проїжджій частині.
В данный моментт в рай.суде рассматривается моё дело о претензии к ГАИ,как необоснованно наложившего на меня штраф 255 грн. за "зупинку биля бульвару, ст.15,3 ПДР". По правде-я действительно нарушил. Но аргументирую тем, что остановился по требованию работника милиции (знакомый мент проходил мимо и махнул рукой типа привет). А ведь гайцы-то мои были на личном синеньком гольфе, и тоже стояли "биля бульвару"! Значит и на это можно давить!??
Значит и на это можно давить!??
Думаю, давити обов'язково треба!
Сьогодні тиждень почався добре! В 11.00 постанову про накладення штрафу 430 грн. в Франківському районному суді м. Львова було скасовано!!!
smyk
Поздравляю. Хороший опыт
Как суд прошёл? что на заседание? были ли от гайцов кто?
shtar
Засідання взагалі не було.Суддя із справою в руках вийшла в приймальню. Перелистуючи папери, спитала: "Що там було? Візир?". Я кажу: "Який Візир? Фотоапарат Олімпус!". Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву. І зразу ж при мні поставила на справі резолюцію, що постанова скасована. Я написав тут же ж на столі секретаря заяву, завізував в канцелярії. Тепер через 10 днів маю забрати рішення і копію занести в ДАІ. Вся процедура зайняла від сили 5 хв.
Отож, а ви кажете в Україні немає правосуддя!
Суддя сказала написати від руки заяву, що я прошу провести слухання без мене і повністю задовольнити мою позовну заяву
У нас делают так же). Главное бумагу с собой иметь.)
У самого 9 декабря суд с гайцами
Главное бумагу с собой иметь
Я листок паперу з їхнього принтера витягнув
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Сьогодні оштрафували на 430 грн.
Згенеровано за 0.193 секунд(и), виконано 95 запитів