Як я собі це все уявляю. Жити треба там же ж, де буде банкет. Тіпа база, з якої будемо вирушати на автопрограму і екскурсії і вертатись на ночівку. Інакше втрачаємо час і гроші на добирання туди і назад до місця ночівлі + затрати на парковку і проблеми по її пошуку. Тому пропоную 2 варіанти за містом. Там же ж є і ресторани, і беседки, і мангали. Формат вечірки вибираємо самі. Але все одно безплатно не буде, навіть якщо самому затарюватись і організовувати пікнік самим. Під поняттям "культпрограма" я мав на увазі кошти на банкет в будь-якому форматі, оплату екскурсій. Стосовно автопрограми - так 300 грн. недешево, але воно того варте.
Я б хотів почути думки всіх, хто записався в списку, чи підтверджують вони свою участь при приблизно складеному кошторисі. Якщо так, то мені потрібна допомога Скіфії, щоб зібрала гроші (аванс на бронювання житла) і перерахувала мені.
Якщо залишиться 10 людей, не рахуючи львів'ян, то я навіть не буду починати організації. Бо часу воно займе дуже багато, але це аж ніяк не святкування річниці всеукраїнського клубу. Хто захоче, з радістю приймемо у Львові, покажемо місто, але не будемо говорити при цьому, що це "святкування річниці", просто поїздка у Львів. Тому прошу, давайте оперативніше зголошуватись, або відмовлятись!
До 18.00 3 вересня (четвер) мені потрібне підтвердження участі. Тягнути далі нема куди, вже зараз є проблеми зарезервувати місця в такій кількості
0