126

Re: Святкування 3 річниці Логан-Клубу в Україні

smyk написав:

Друзі! Трохи накладка в мене виходить особистого характеру  sad  Доведеться перенести на один тиждень. Тобто, якщо у Львові, то графік святкувань зміщується на 1 тиждень (а саме):

http://www.logan.in.ua/viewtopic.php?pid=173438#p173438

0

127

Если Киев и могу себе позволить, то Львов таки далековато от Харькова...
И дело не в бензине, а во времени в пути и работе в пятницу.

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

128

я пока 50 на 50%, поехать во Львов хочется, но есть несколько других мероприятий на эти даты... Хотя я голосовал за Киев ( мне туда ближе! big_smile )

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

129

Автоматчик написав:

В Ильичевске говорили что как-будто празднование переносится на неделю позже. Кто-то ответит?

В Илличевске о многом говорили... alc

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

130

В Львове меня не будет, к сожалению... grater  grater  grater , в след. раз приеду. Очень хочется посмотреть город

Моя жизнь-мои правила... 
YAHOO!ею с наших дорог.
Трансфер Киев-Аэропорт-Киев
Opel Zafira b 6 мест
  0

131

+1 во Львове не будет, далековато однако download

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

132

Sanych написав:

Кольцевая 4.7 км - это очень интересно!!!
Круто ваще! smile)
Я вот тут аж начал думать о приезде %)))

Санич, приїжджай, думаю не пожалієш.
Це ми з тобою зустрічались в Одесі біля дачія-магазину два тижні назад.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

133

smyk
Міша, я за Львів, мене внеси в список.
Сорі що так пізно, але тільки но з відпустки.
Якщо потрібна якась допомога то я завжди готовий.
І, до речі, я з Стрия родом, тому все там знаю і можу щось допомогти.
І ще запитання, що це за кільцева дорога в 4,7 км? Може і знаю, але щось нічого до голови не приходить.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

134

OKurylyshyn написав:

І ще запитання, що це за кільцева дорога в 4,7 км? Може і знаю, але щось нічого до голови не приходить

Стратегічний об'єкт. Керівництво просило не розголошувати

0

135

smyk написав:

Стратегічний об'єкт. Керівництво просило не розголошувати

cool самому цікаво cool

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

136

Мы с семьей готовы в принципе ехать во Львов.

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
  0

137

Є програма для заїздів. Вартість 300 грн. з машини (повна програма - траса в Стрию), або 150 грн. (скорочена програма - все до пункту "Рух по спец. ділянці на час" - тренувальний майданчик біля виїзду з міста). В кінці кожної з програм - змагання на час.
Якщо в машині 2-3 водії, то оплата все одно проводиться з машини, а не з людини

Тренувальна програма Школи Водійської Майстерності.
1. Відпрацювання техніки максимально швидкого розгону-гальмування:
2. Звичайне гальмування (міський режим) з обов’язковим використанням дзеркал заднього огляду
3. Гальмування з включанням понижуючих передач
4. Екстрене гальмування
5. Гальмування в повороті
6. Гальмування на різних дорожніх покриттях
7. Вибір ефективного гальмування в залежності від ситуації
8. Техніка володіння кермом на різних фігурах (змійка)
9. Відпрацювання ситуації «раптова перешкода на дорозі» - так званий «лосиний тест»:
10. Зупинка до раптової перешкоди
11. Об’їзд раптової перешкоди з гальмуванням
12. Об’їзд раптової перешкоди без гальмування
13. Комбінований об’їзд перешкоди за сигналом
14. Правильна побудова траєкторії проходження поворотів
15. Уникнення зіткнення, безпечний виліт з дороги
16. Аналіз помилок водія
17. Психологічна стійкість до стресових ситуацій на дорозі

Рух по спец. ділянці на час (довжина траси 3900м)
http://www.logan.in.ua/forum/gallery/albums/userpics/33/trassa_stryj.jpg
1. Побудова траєкторії для швидкого та безпечного проходження поворотів, серії поворотів:
2. Класифікація поворотів та специфіка їх проходження
3. Гальмування ,підхід до повороту
4. Фаза входу і виходу з повороту
5. Особливості проходження з врахуванням особливостей дорожнього покриття (асфальт, гравій, бруківка – суха погода, дощ)
6. Погашення надлишкової швидкості в повороті:
-Основним гальмом
-Двигуном
-Заносом задньої осі

0

138

З приводу проживання (варіанти):
1. "Озерний край" (с. Пустомити, 20 км. від Львова) - 200 грн. за 2х місний номер/добу, ресторан, альтанки, озера, культпрограма при потребі. http://www.o-k.in.ua/
2. "Узлісся" (с. Бібрка, 30 км. від Львова) - 300 грн. за 2х місний номер/добу, 520 грн. за 4х місний номер/добу, ресторан, альтанки, озеро http://www.baza.lviv.ua/?lang=ua
3. Хостел в самому Львові на всю братву (80-100 грн./особу, думаю при такій кількості можливі знижки). Хостелів багато, є з чого вибрати. Але проблема буде з парковками, проблема в тому, що треба буде потім добиратись з місця, де буде забава. В перших двох варіантах все під боком.

0

139

быть не смогу, очень жалею что не смогу приехать, образовались кое какие дела (важные!).

Всем мира!
Dacia Logan 1.5 dCi Ambiance - цвет: "Синий минерал" RNF
  0

140

Сусанин написав:

Мы с семьей готовы в принципе ехать во Львов.

Предлагаю ехать на моей. Тебе я руль 100% доверю.

Гламур - это то как быдло понимает красоту.
Современная церковь имеет такое-же отношение к БОГУ, как кассир театра к искусству.

Logan MCV Laureate
  0

141

Благодарю за Оказанное высоккое доверие!!! like

0

142

Давайте переглянемо ще раз список. Пора бронювати житло.
Приблизні витрати на 1 машину (2 особи), не рахуючи витрат на дорогу і бензин: 300 грн. автопрограма + 300 грн. 2х місний номер х 2 доби + харчування, культпрограма приблизно 600 грн. = 1500 грн. (750 грн. / особу)
Скільки все ж таки людей буде?

0

143

ого... на семью из 4-х человек получается немало... Миша! есть все же варианты удешевления мероприятия? как вариант рассматриваю допустим приезд в субботу утром, чтобы ночлег был только 1 ночь. Полная программа для заездов очень интересна, но по бюджету максимум осилю "скорочену"программу. Что еще? культпрограмма - это ресторан/кафе предусмотрен? может как вариант там же за городом пикник на природе?

0

144

Як я собі це все уявляю. Жити треба там же ж, де буде банкет. Тіпа база, з якої будемо вирушати на автопрограму і екскурсії і вертатись на ночівку. Інакше втрачаємо час і гроші на добирання туди і назад до місця ночівлі + затрати на парковку і проблеми по її пошуку. Тому пропоную 2 варіанти за містом. Там же ж є і ресторани, і беседки, і мангали. Формат вечірки вибираємо самі. Але все одно безплатно не буде, навіть якщо самому затарюватись і організовувати пікнік самим. Під поняттям "культпрограма" я мав на увазі кошти на банкет в будь-якому форматі, оплату екскурсій. Стосовно автопрограми - так 300 грн. недешево, але воно того варте.

Я б хотів почути думки всіх, хто записався в списку, чи підтверджують вони свою участь при приблизно складеному кошторисі. Якщо так, то мені потрібна допомога Скіфії, щоб зібрала гроші (аванс на бронювання житла) і перерахувала мені.

Якщо залишиться 10 людей, не рахуючи львів'ян, то я навіть не буду починати організації. Бо часу воно займе дуже багато, але це аж ніяк не святкування річниці всеукраїнського клубу. Хто захоче, з радістю приймемо у Львові, покажемо місто, але не будемо говорити при цьому, що це "святкування річниці", просто поїздка у Львів. Тому прошу, давайте оперативніше зголошуватись, або відмовлятись!

До 18.00 3 вересня (четвер) мені потрібне підтвердження участі. Тягнути далі нема куди, вже зараз є проблеми зарезервувати місця в такій кількості

0

145

Дороговато для семьи с трех взрослых , порядок три тысячи на два дня....

В принципе, женщина может и промолчать, но дело в том, что у женщины нет такого принципа.
  0

146

Я розумію, що дорого в загальному виходить. Дорога, бензин, проживання, спортивна програма. Але 200-300 грн. за двохмісний номер - це стандартна ціна. спортивну програму можна виключити взагалі, екскурсії також, харчуватись в Пузатій хаті, або продуктами з супермаркету. Але тоді який зміст цього зборища?

0

147

Lady Di написав:

Дороговато для семьи с трех взрослых , порядок три тысячи на два дня....

Согласна. Еще на бензин порядка 1 тыс уйдет. Учитывая расходы на школу, поездку в Ильичевск - не готовы выложить такую сумму. Очень хочется поехать, но скорее всего - нет. Может в следующем году получится летом выбраться дней на 8-10 в отпуск, тогда поедем в Шацк

Dacia LOGAN Base + Фиат 500 (это мой пупс)

Счастье - это не когда у тебя есть все, чего бы ты ни захотел... Это то, что заставляет тебя на долю секунды улыбнуться, когда ты потерял все
  0

148

Меня вычеркивайте - не получается пока у жены, а без нее не поеду  grater  жаль...

Skoda fabia 1.2
  0

149

Мы с Сусаниным будем еще обсуждать возможность, хотелось бы увидеть Львов, один из красивейших городов Украины, до 3 сентября определимся....

В принципе, женщина может и промолчать, но дело в том, что у женщины нет такого принципа.
  0

150

тю! А ДЕ ЗЕВС, ДЕ ПОЙЗЮК, ДЕ ВСІ!? ГРАЖДАНЕ! ШО ЗА ..............       А ЯК ЖЕ СТАРА ГВАРДІЯ, НЕ ЇДУТЬ!? ПООДРАЩУВАЛИ ТРЕТІ ПОДБОРОДКИ, ПОНАКУПАЛИ КЛЯТИХ ІНОМАРОК І ВСЕ?! ЗАБУЛИ! ЩА Я ПООБЗВАНИВАЮ ВАС! g_hosp

RENAULT SCENIC (BLACK DRAGON)
  0