OKurylyshyn написав:Народ, хто з тернопільської області, потрібна 100% достовірна інформація щодо проїзду автомобілем між областями. До мене в середу мають в Львів з Умані приїхати жінки батьки. Незнаю чи їм їхати, бо вони десь чули що міліція не пускає заїхати в область. Якщо хтось точно знає, чи має знайомих в органах, дуже прошу відпишіться, можна навіть в РМ. Жінці скоро на сесію їхати і батьки мали її забрати. Чекаю від когось відповіді. Єдине прохання, не пишіть припущення а тільки 100% інфу. Дякую.
Розмовляв по телефону із знайомим, який вчора зі Львова приїхав до Тернополя. Так він каже що в"їзд в Тернопільську область вчора був вільний, стоять тільки пости ДАЇ і деяких місцях з міліцією. Військових немає. Зупиняли, перевіряли документи і все.
Місто і область можуть закрити повністю, якщо тільки буде введено ЧП , а це, в залежності від ускладнення обстановки та волі нашої влади, може статись в любий момент.
Львівські новини
Литвин считает необходимым объявить чрезвычайное положение на западе Украины
2009-10-30 16:01
Председатель Верховной Рады Украины Владимир ЛИТВИН считает целесообразным объявление чрезвычайного положения в областях, где зарегистрировано массовое заболевание гриппом и острыми респираторными вирусными инфекциями (ОРВИ). http://www.lvivs.com/news/details/news_ … obqyavitb/
OKurylyshyn, 100% достовірну інформацію щодо проїзду автомобілем між областями післязавтра, завтра або взагалі через годину, ніхто не дасть, один Бог знає.
Я думаю, що немає сенсу закривати між собою області (Львівська і Тернопільська), в яких зареєстровано масове захворювання грипом. Тоді б і Львів закрили, а зараз немає проблем виїхати з міста в любу сторону України, при виїзді тількі пости ДАЇ.
Жить хорошо! А хорошо Жить - еще лучше! А сейчас вообще..........хорошо было бы выжить........
0