151

Re: Чип тюнинг во Львове - 2

Принято в нас людям не довіряти - країна така  vissla
В Павла купував раніше прошивки для китайців, а як тільки він зробив прошивки на Логан - купив їх.
Можу в личку його телефон скинути, якщо треба.
А на рахунок ціни ми з ним не домовлялися, бо не конкуренти - у Львові російських логанів ще не бачив  smile

--------------------------------------------------------------------------------
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
  0

152

Novik написав:

Принято в нас людям не довіряти - країна така

Ну почему не доверять? Я спросил - Вы ответили. Думаю это интересно многим.
Вот цитата с российского форума:

"По поводу регионов и про другие марки. Почитал форумы по другим машинам. К сожалению через какое-то время, после того как ребята делают прошивку новой марки авто - эту прошивку воруют, и начинают прошивать кто попало. При этом часто ссылаясь на то что это "прошивка от Паулюса". При этом иногда этим занимаются люди которые ничего не понимают в прошивках, льют что попало (к ним в руки) и куда попало (в любую машину той марки) и не производя диагностики машины. Поэтому советовал бы быть осторожнее..."

0

153

Таке явище дійсно має місце. Люди часто хочуть заробити гроші, ні копійки не вкладаючи в справу.
Але злити зразу по дві прошивки на 4 варіанти логанів, та ще й газові прошивки на ці ж варіанти, задача досить не проста.
А в інеті сам зустрічав біля 10-ти різних прошивок для логанів, і впевнений, що є такі майстри, що їх зашивають, не думаючи про наслідки.

--------------------------------------------------------------------------------
  0

154 Відредаговано Novik (2010-01-12 22:19:15)

На велике прохання, Паулюс випустив черговий продукт - прошивку для Логана MCV. Тому, прошу бажаючих зголошуватися, впевнений, що не пожалієте.
p.s. Звичайно, коли погода дозволить  smile

0

155

Novik написав:

Паулюс випустив черговий продукт - прошивку для Логана MCV.

app З цого місця будьласка докладніше..

Активирую ШТАТНЫЙ БК
Чипую по-взрослому всё,что заводится
А если перестоло заводиться,делаю чтобы заводилось и всё равно чипую
т. 050 970 19 05
  0

156

а куди вже докладніше ? Маємо нову прошивку для Логана MCV від Паулюса  upp
Справа у тому, що у Логана 1.6 Евро3 та Логана MCV 1.6 Евро3 різні прошивки.

0

157

Novik написав:

Справа у тому, що у Логана 1.6 Евро3 та Логана MCV 1.6 Евро3 різні прошивки

А у чому різниця??

Активирую ШТАТНЫЙ БК
Чипую по-взрослому всё,что заводится
А если перестоло заводиться,делаю чтобы заводилось и всё равно чипую
т. 050 970 19 05
  0

158

airdrive написав:

А у чому різниця??

Різниця в тому, що МСВ на прошивці від седана швидше за все навіть не заведеться

0

159

Таке питання потрібно задати французьким конструкторам  smile  Очевидно різна вага, аеродинаміка та ін. змусила робити корективи у карти роботи двигуна у різних режимах. Якщо порівняти в НЕХ редакторі, то різниця досить відчутна.

0

160

Народ! Кто шился у Филина! Теперь есть его представитель во Львове! За него Андрей ручается головой!
Можно договориться, кто прошился - обновить, а кто хочет заново - тот прошьется.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК...
Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил.....
Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
  0

161

І куди підїзджати щоб апгрейднутись?

0

162

Donpedro 097-155-30-56 та 067-67-30-630 (Володя)

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

163

Rothmanz
Серёга, а ты апгрейтнулся (блин, слово легче писАть, чем выговорить)?
Если -нет, будешь?
Я вот думаю - стОит ли?

0

164

Я думаю стоит.... Попробую, во всяком случае хуже быть не должно.
Сегодня договорились, Володя позвонит, пересечемся.

Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р.
  0

165

Судячи що говорив про цю нову прошивку Андрій, не всім вона до вподоби. Ну що ж. Чекаємо на враження.

0

166

Rothmanz
Ты пиши.... если што.

0

167

Rothmanz
Ты прошился?
Как впечатления? 
crazy_pilot  ?

0

168

zmey882
Не, не прошился. Прибор отказался читать ЭБУ. Володя разберется, перезвонит.

0

169

Понял!

0

170

Rothmanz написав:

zmey882
Не, не прошился. Прибор отказался читать ЭБУ. Володя разберется, перезвонит.

Привіт всім! Все обладнання відновлено і прошивка обновлена (навіть 2 вже ) Тепер можна писатись тут в темі для визначення часу та місця. П.С. Загубив пароль тому довго тут не писав

0

171

Щось тема притухла дуже sad

0

172

Читая, все положительные отзывы после прошивки-улучшается тяга на низах, не дергается на первой второй передаче при отпущенной педали газа, на пятой передаче можно начинать разгон с 55-60 км.ч и нет детонации. Но все это точно так у меня на стоковой прошивке! Правда 1.4 база, 2009г.в. Может у меня уже улучшенная заводская прошивка? Есть кто-то прошитый на последних логанах?

Logan 1,4 (БК,ЭСП,Чип...)
  0

173

drumfish написав:

Читая, все положительные отзывы после прошивки-улучшается тяга на низах, не дергается на первой второй передаче при отпущенной педали газа, на пятой передаче можно начинать разгон с 55-60 км.ч и нет детонации. Но все это точно так у меня на стоковой прошивке! Правда 1.4 база, 2009г.в. Может у меня уже улучшенная заводская прошивка? Есть кто-то прошитый на последних логанах?

Ти просто на чипований нейихав, я теж так думав crazy_pilot  crazy_pilot  crazy_pilot

0

174

drumfish
Все воно то так, але трошки не так...
В мене теж база 2007. Якщо потихеньку, не давить, то витягує. Але після чіповки набагато веселіше їде, рівніші оберти, кращий розгін, і розгін стабільний, а не після 2500 обертів...Розхід менший на 0,5-0,7 л.

0

175

Sash_ko написав:

drumfish
Все воно то так, але трошки не так...
В мене теж база 2007. Якщо потихеньку, не давить, то витягує. Але після чіповки набагато веселіше їде, рівніші оберти, кращий розгін, і розгін стабільний, а не після 2500 обертів...Розхід менший на 0,5-0,7 л.

Sash_ko дякую за відповідь. Я зрозумів, що треба сісти за кермо чипованої машини, щоб визначитись чи варто воно того. Бо наче все влаштовує, але коли читаєшь відповіді тих хто чипувався...то й собі кортить. Sash_ko а в тебе прошита під 92 чи 95?

Logan 1,4 (БК,ЭСП,Чип...)
  0