Тема: Правила кувырка на Logan и чиво теперь с этим делать
Одним словом Новый год - песня! Снега, правда, не нашли, но оказалось, что можно и без снега. Одним словом, еду я назад. Для колориту - переходжу на батьківську. Резина - зимова Nokian. Абсолютно тверезий,поспавши. Напрям руху: Верховина-Ворохта через Кривопільський перевал. Краса, смереки, віражі, а на самому перевалі рекламка: Евакуатор - цілодобово (телефон раджу записати - я його потім не згадав). Трасу знаю, в Карпати їзжу давно, на Logan вперше. Проїхав перевал (там такі прікольні знаки - "крутий поворот" і знизу кількість - 36!!!). Їхав зранку - де було сонце - чистенько, де тінь - чистенький, але лід (це я вже потім зрозумів). Переключаюсь з 5 на 4, входжу в правий поворот, відчуваю - несе зад, додаю газ, машину не несе, але розвертає в стовп вправо, я різко вліво і знов газу!!! зад знову несе, тільки вправо.... Велика швидкість (завелика, 70 км - визнаю), лід, вузенька траса. машина тримає трасу, але в поворот я не вписують... Швиденько "Отче наш"... злітаю вниз (висота - 1,5 м)... трошки ненормативної риторики... удар лівий бампер, машину перекидає... скло... смереки, каміння, скрежіт... Я думаю - де ця срана подушка (лобового удару не було - вона не вистрілила) удар... темно зірочки... мотор працює, магнітофон там, музика, багато скла, трошки крові (який там в сраку, Тарантіно!!). Дуже раджу для гостороти почуттів навчитись глушити її верх-ногами (не пристібнутий)!!! Двері заклинило... вилажу через переднє праве розбите, витягую інших. Всі живі. Пару подряпин. Всі разом біжимо срати...Дальше обдивився (знову ненормативна і вже багато), знайшов кон*як. Десь в глибині визріло переконання, що перед Карпатами треба обов*язково страхуватися. Так і зроблю наступного разу! Чесно!
Renault assistence до обласного центру. Сижу тепер, шукаю кришу (машині). Зі стоєчками....
Все!