Re: Чип тюнинг во Львове - 2
Так потрібен дизельний Логан. Писати в приват. Дещо треба подивитися. Без розборки і інших ізвращеній
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чип тюнинг во Львове - 2
Так потрібен дизельний Логан. Писати в приват. Дещо треба подивитися. Без розборки і інших ізвращеній
Народ читал эту тему про чип двигателя и много других про чип, но хочу ещё раз спросить, реально даёт какой-то толк 1.6 (90 л.с) движку, логану(фаза 2) без других вмешательств в двигатель кроме чипа? Простите если что не так, только зарегистрировался, хочу убедиться
Народ читал эту тему про чип двигателя и много других про чип, но хочу ещё раз спросить, реально даёт какой-то толк 1.6 (90 л.с) движку, логану(фаза 2) без других вмешательств в двигатель кроме чипа? Простите если что не так, только зарегистрировался, хочу убедиться
Так дає непоганий результат і це ез перебільшень
......хочу убедиться
Теж можу запропонувати чіповку вашого авто прошивкою від Паулюса http://www.logan-club.ru/forum/viewtopi … start=1635 , адже являюсь його офіційним представником у Львові http://www.oktja.ru/forum/topic/89802-украина/ по Рено/Дачія
Якби були сумніви, то завжди можна на протязі двох тижнів повернути назад рідну прошивку і гроші. Вирішувати вам.
Novik
Одне питання. Логан пройшов 2 400 км. Чи можно вже чіпувати, чи почекати поки пройде обкатку ?
Я би радив обкатати до 10т, а потім чіпувати.
Novik
Дякую, так і зроблю.
от би хто в Франкiвську прочiпував,то було б класно
mozilla
Від Франківська до Львова не так вже і далеко, приїжджай.
Я колись противотуманку розбив, то їздив до Франківська за нею.
так там Сергій їде з активаціями, може і чіпанути..
_AlexSander_
Незнав що Сергій і чіпує. Якщо так, то mozilla - тобі сюда, домовляйся Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів
OKurylyshyn підпис в нього почитай
доречі , краще чіпанутись до того, як Сергій буде робити активації. в людини буде цілий день, щоб покататись і зрозуміти, що до чого
крім того, навіщо люжині їхати кудись, якщо Сергій буде во Франковську?
п.с. я теж, наприклад, чіпую
_AlexSander_
lazycrazy написав:Народ читал эту тему про чип двигателя и много других про чип, но хочу ещё раз спросить, реально даёт какой-то толк 1.6 (90 л.с) движку, логану(фаза 2) без других вмешательств в двигатель кроме чипа? Простите если что не так, только зарегистрировался, хочу убедиться
Так дає непоганий результат і це ез перебільшень
Нарешті і я знову в темі. Вчора Володя mastergid провів апгрейд моєї чіп-прошивки. Перед тим була прошивка від Андрія (filina) називалась здається як оптимальна (сама заряджена на той час). Із вражень на пробізі ~50 км: дещо збільшилась тяга на обертах від 1500 на нижчих - дещо впала. По витраті ще важко сказати. По нештатному компу суттєвої різниці не бачу. Це все в порівнянні з німецькою оптимальною (для мене також дуже вдалою). Отож якщо Володя ще продовжує програму апгрейду, то рекомендую. Ну а стоковим (нечіпованим) - особливо рекомендую.
Володі - подяка за роботу та витрачений час.
а прошивка під газ (пропан) є для 1.4 сєдану?
Не знаю до кого з майстрів було запитання, тому відповім від себе - так є, від Паулюса.
Отож накатав вже біля 100-ні км на прошивці від Паулюса (95-й на Евро-2). Прийняв рішення відкотитись назад на німецьку прошивку. Про прошивку від Паулюса: "+" тихіший двигун, "-" менший крутний момент на низах. Це все в порівнянні із німецькою прошивкою.
100 малувато. тим паче взимку. але мені теж більше подоабються німці
Не знаю до кого з майстрів було запитання,
та в принципі до будь кого, хто поближчє. Я з Рівного, то мабуть ви і є найближчій майстер.
100 малувато. тим паче взимку. але мені теж більше подоабються німці
Відкочусь на зад і перевірю враження
Donpedro
Novik Підскажіть, як краще прошитися? Прошивкою від Паулюса
1) на логан МЦВ 1,6 (7 місць) 87 к.с./8 клап. під 92-гий (Прошу не плутати з прошивкою на логан седан, якщо не помиляюсь є дві пришивки на універсал і на седан, мені та шо на універсал вроді має найбільше підходити)
2) чі є прошивка від Паулюса під газ? Встановлене ГБО 4-те покоління Ланді рензо.
Писи, звичайно я більше їжджу на газу, відповідно прошивка під газ пріоритетніша. ГБО працює нормально. При першому регулювання брала в змішаному 10л/100км, після другого регулювання для підвищення динаміки 11,5-12л/100км. Хочеться щоб по можливості вернути до 10л/100 км без втрати потужності.
По телефону вияснили всі питання.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Чип тюнинг во Львове - 2
Згенеровано за 0.162 секунд(и), виконано 92 запитів