26

Re: Треснула покраска, прошу совета.

Donpedro написав:

Тоді було вище нуля.

Ну, тоді ніяк не причина dntknw.

Donpedro написав:

Очевидно треба солідолом замазати.

Я не думаю... В мороз - точно нічого не буде. Тай зафарбувати потрібно.

Я б шукав майстерню, а там вже в теплих умовах спеціалісти нехай шаманят.

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

27

Donpedro написав:

Іржа в деяких місцях повилазила, бачив і ранішеЮ обробляю ці місця.

шось в тебе ненормально з цим... в мене машина 2006 року - нічого ніде не вилазе..:dntknw:

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

28 Відредаговано Donpedro (2012-02-03 10:05:39)

mekena
Так у тебе гаражного ночування а я круглорічно на вулиці sad

0

29

Donpedro ну а що там в гаражі, як він впливає на ЛКП? Кажуть ще гірше, чим на вулиці бо провітрювання такого як треба немає...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

30 Відредаговано Donpedro (2012-02-03 13:03:43)

mekena
Якщо взяти до уваги кількість дощових днів у році а це для Львову дуже багато, то гараж, щей не металевий це дуже добре.
А провітрювання в гаражі якщо захочеться, то організується wink.

0

31

Donpedro написав:

гараж, щей не металевий це дуже добре.

Якось залишив у гаражі цегляному (глиняна цегла не штукатурена, утеплені ворота, витяжка та приток природні (труби)), так ось, залишив я в такому гаражі автівку Запорожець. Авто не мало ознак корозії (дідуся машинка була). Рік до авто не підходив. А як навідався.... жах!!! Пропала машина, дно "пішло", ЛКП точками іржи вкрилося......  До того, як попала автівка у гараж годів шість паркувалась коло хати. Все було гаразд...

Якщо застосовувати автохімію - вимтити авто, та нанести віск, то краще зберігається кузов на дворі. Взимку температура низька, швидкість корозії зменьшується, до того ж продувається автівка добре. Влітку то й зовсім нема потреби (коли хіба тіки град випада) ховати авто у гараж...

Що відбувається взимку з кузовом авто, яке паркується у гаражі? З морозу, з льодяними налепами авто потрапляє в гараж. Поки вичахає двигун, крига, сніг перетворюється на воду, стікають на підлогу, заповнюють щилини на кузові в тому числі в ЛКП (капіляр-мікротріщіни). Але через деякий час двигун вичахає і вода замерзає, розширюється в тріщинах та щілинах, рве захистні покриття (ЛКП). До того ж підвищення температури робить сприятливимиші умови для корозії в місцях, де вже пошкоджені захистні покриття. Сіль з доріг, що збирається на кузові авто сприяє активізації процесу корозії...
Волога, що збігає з авто насичує повітря, а як авто вичахає, конденсується на поверхнях та замерзає. Оп"ять таки конденсат заповнює не вилики щілини і "рве" їх.
  До того ж є таке обладняння гаражу як оглядова яма. Де температура і вологість повітря вищі, тепле повітря несе вологу та збирається на днищі авто, оп"ять таки створюючи умови для більш активного кородування.
Вранці власник авто з"являється в гаражі, запускає двигун, відкриває ворота і авто оп"ять потрапляє в умови де температура повітря більш низька (різниця нині може складати 15-20 град цель). Під впливом зниження температури довколішнього середовища конструктивні елементи охолоджуються, вода, що потрапила у щілини сильніш замерзає, розширюється і "рве" захистні покриття, збільшуючи площу враження...
ТАк, що гараж - місце паркування добре вимитого, просушеного, покритого автовіском, та консервантами, встановленого на колодки, знеструмленного авто на тривалий час - сезон. А кожного дня піддавати автівку закалюванню - шкідлива практика...

PS Суб"єктивна думка....

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

32

Дядя Федор Федор, ну ты расписал-застращал, я ща машину из гаража выгоню и под окна теперь ставить буду... big_smile

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

33

Гараж - гаражу рознь..
1. Гараж не должен быть утепленным. Именно разница температур и конденсат вызывает такое
2. В гараже должна быть хорошая вентиляция
3. От гаража должна отводиться атмосферная влага, я видел подтопленные служебные гаражи, когда у машин в мороз даже примерзали колеса к полу

У меня в гараже такая вентиляция, что если я заезжаю поле летнего ливня а потом прихожу на следующий день, то на машине лишь отдельные капельки стоят.
Гараж стальной, между крышей и стенами щель, в цоколь снизу вбетонированы трубки. Пол представляет собой бетонную плиту, поднятую надо грунтом, внизу не просто яма, а подвал с воротами в противоположной стороне - гараж стоит на уклоне. Так же в стене подвала сделаны вентканалы, вокруг гараж засфальтировнаная или забетонированная площадка, по которой стекает вода. И все проблем нет никаких..

А вот опасаться надо кирпичных гаражей с ямой, где всегда теплее чем в мороз и нет вентиляции. Как правило крыша лежит на кирпичных стенах и не имеет вентиляционных продух в карнизах. Мокрая машина заходит в такой гараж, зыкрываются ворота, образуется термос и все...Процесс пошел, особенно когда еще и вода попадает под стены и смачивает цоколь...
Что и случилось у Дяди Федора...
Но это не совсем по теме.

У меня год назад отходила краска на задних арках  у уголков задних дверей. поехал к диллеру, купил флакончики  и закрасил.. При чем облупилось в феврале, а закрасил в апреле по теплу. Проблем с коррозией не было

VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО  2008 -2019 был
Renault  Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
  0

34 Відредаговано _AlexSander_ (2012-02-07 00:00:41)

ребята. давайте меньше ляля
Donpedro ты свозишь машину к оффам или будешь продолжать гадать, что с этим делать? нужен их писменный отказ.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

35

_AlexSander_ написав:

???

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

36 Відредаговано Donpedro (2012-02-07 10:39:36)

_AlexSander_ написав:

Donpedro ты свозишь машину к оффам или будешь продолжать гадать, что с этим делать? нужен их писменный отказ.

Був минулий четвер у офіціалів. Сказали що це не гарантійний випадок бо гарантія на корозію, ще й наскрізну, тобто повинна бути дирка в металі. А на ЛКП гарантія як на машитну, тобто 2 р. бо у мене ще 2006 рв.

0

37

Lavrik написав:

Можна, але думаю під гарантію вже не попаде.

Lavrik написав:

кажись 6 років на "сквозную коррозию"

Donpedro написав:

гарантія на корозію, ще й наскрізну, тобто повинна бути дирка в металі. А на ЛКП гарантія як на машитну, тобто 2 р.

Что и надо было доказать vissla:storstark:

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

38

Donpedro написав:

Сказали що це не гарантійний випадок бо гарантія на корозію, ще й наскрізну, тобто повинна бути дирка в металі.

я был прав...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

0

39

Donpedro сказать и написать - разные вещи.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
  0

40

_AlexSander_
Немаю ніякого бажання воювати з офіціалами. Замажу чим небудь до потепління а потім замалюю фарбою.

0

41

а...
ответ Рено-Украина на один из моих запросов:

мы можем только рекомендовать не «держать в себе обиду» (это вредно и для а/м, и для здоровья владельца а/м), а обращаться к дилерам в случае возникновения каких-либо неисправностей на а/м для их устранения.

0

42

Donpedro написав:

Сказали що це не гарантійний випадок бо гарантія на корозію, ще й наскрізну, тобто повинна бути дирка в металі.

То есть, если под облезлой краской проковырять дырочку это будет гарантийный случай crazy

0

43

Рома1 написав:

То есть, если под облезлой краской проковырять дырочку это будет гарантийный случай

если только при этом сможешь доказать, что дырочка появилась сама из-за слезания краски...

Logan 1.6 MPI Prestige был 2008-2013 (дешевая повозка, в которой сэкономили на всем)
"Das Auto" - есть
  0