Re: не переходит на газ
А ведь газовый редуктор стоит за акб, далековато от двигателя.
Газовый редуктор обогревается охлаждающей жидкостью, поэтому ему по барабану его месторасположение под капотом.
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → не переходит на газ
А ведь газовый редуктор стоит за акб, далековато от двигателя.
Газовый редуктор обогревается охлаждающей жидкостью, поэтому ему по барабану его месторасположение под капотом.
При испарении любого вещества (понижении давления), как известно, интенсивно снижается температура среды. Поэтому надежное испарение должно обеспечиваться подогревом редуктора газа. Для этого он подключается к системе охлаждения автомобиля. Если допустить обмерзание мембран газового редуктора, они скоро потеряют элластичность и придут в негодность. Вот почему холодный двигатель нужно заводить на бензине и только после прогрева до 30-50 градусов переходить на газ.
с учётом того, что температура ож < 70 (4 рисочки) + набегающий воздух, я думаю температура не выше-35 и температура в радиаторе редуктора гораздо меньше 40. Могу заблуждаться. Всё дело в прогреве...
Заедь на оф.СТО пусть подключат комп к сист.ГБО. Там есть 2 параметра-температура газа и давление газа(интерфейс английский). Если по этим параметрам есть ошибки значит система отключается из за холода.Программу управления изменить возможности у оф.СТО нет.
Заедь на оф.СТО пусть подключат комп к сист.ГБО. Там есть 2 параметра-температура газа и давление газа(интерфейс английский). Если по этим параметрам есть ошибки значит система отключается из за холода.Программу управления изменить возможности у оф.СТО нет.
мне когда проверяли, сказали сыпались ошибки...
Пусть сделают принт/срин монитора до диагностики и после.Там такая диагност.прога что прямо результаты на принтер не выводятся.Через пару дней процедуру повторить чтобы понять что случайно,что циклично.
Стасм написав:При 0 градусов было тоже самое, кроме того в это же время была поездка 200 км без остановок. На всем протяжении поездки ГБО не включилось.
Капец! ГБО в топку. не ставил себе,теперь и не буду.сплошной гемор.
Давай, жги еще:D
Просьба к ТСу когда решиться вопрос, напишите здесь причину и вариант решения.
Если на гарантии, то "разводят руками" - не проходит.
Вот этого я и боялся в официальных ГБОшных машинах - у дилеров нет настоящих спецов.
Была такая же проблема на прошлой неделе( авто с заводским ГБО куплено полгода назад ) , но появилась после полного опустошения газового баллона . По окончанию газа авто перешло автоматом на бензин , а после заправки баллона , переходить на газ отказалось.
Заехал на оф СТО в Сумах Автодом Пассаж (машина на гарантии) , мне за час поменяли датчик-клапан давления и температуры без всяких проволочек . Спасибо ребятам !
Радиатор ни чем не закрываю - через 10-15 минут езды 4 деления .
Радиатор ни чем не закрываю - через 10-15 минут езды 4 деления .
Так при новом термостате так и будет. Я менрял по БК. На коротких дистанциях температура скачет в диапазоне 72-89, когда чуть прогреется то 80-89.
Russ
конец страданиям заменили датчик давления все в норме.
Логан з заводським ГБО при -20 С двигун не переходить на споживання газу. Прогрівання двигуна на холостих оборотах протягом 20-ти хвилин результату не дає. Після цього проїхавши на бензині 10 км двигун перейшов на газ. На наступний день - така сама ситуація. Невже на морозі завжди такі проблеми бувають з ГБО? При плюсовій температурі таких проблем ніколи не виникало. Двигун переходив з споживання бензину на газ через 2 - 3 хв після запуску. В чому може бути проблема? Чи зимою завжди так себе ГБО веде?
Логан з заводським ГБО при -20 С двигун не переходить на споживання газу. Прогрівання двигуна на холостих оборотах протягом 20-ти хвилин результату не дає. Після цього проїхавши на бензині 10 км двигун перейшов на газ. На наступний день - така сама ситуація. Невже на морозі завжди такі проблеми бувають з ГБО? При плюсовій температурі таких проблем ніколи не виникало. Двигун переходив з споживання бензину на газ через 2 - 3 хв після запуску. В чому може бути проблема? Чи зимою завжди так себе ГБО веде?
Це не залежить від часу, а від температури. Двигун переходить на газ після того як газовий редуктор досягне певноі робочоі температури.
Невже на морозі завжди такі проблеми бувають з ГБО? При плюсовій температурі таких проблем ніколи не виникало. Двигун переходив з споживання бензину на газ через 2 - 3 хв після запуску. В чому може бути проблема? Чи зимою завжди так себе ГБО веде?
конец страданиям заменили датчик давления все в норме.
на 90% шлях вирішення твоєї проблеми.
Послідня поіздка на ГБО була в суботу.На газ двигун перейшов при 5 поділках температури двигуна і після 8 км шляху.При подоланні 40 км двигун 2 рази переходив на бензин.Газовий датчик піщав АВАРІЯ ГБО.При його викл. і вкл. двигун переходив на ГБО. Після зупинки на 20 хв двигун завівся на бензині а при переході на ГБО просто глохне, і так по сьогодні.Зараз їзда на бензині. ГБО відключено, тому що на газі двигун глохне. Газу пів балона (2 зелені лампочки). Моя думка, що при температурі -15 С замерзає і вся їхня електроніка, датчики і той же самий пропан - бутан. На завтра призначене гарантійне обстеження на офіційній станції Рено. Цікаво, що вони скажуть? Відпишу!
Послідня поіздка на ГБО була в суботу.На газ двигун перейшов при 5 поділках температури двигуна і після 8 км шляху.При подоланні 40 км двигун 2 рази переходив на бензин.Газовий датчик піщав АВАРІЯ ГБО.При його викл. і вкл. двигун переходив на ГБО. Після зупинки на 20 хв двигун завівся на бензині а при переході на ГБО просто глохне, і так по сьогодні.Зараз їзда на бензині. ГБО відключено, тому що на газі двигун глохне. Газу пів балона (2 зелені лампочки). Моя думка, що при температурі -15 С замерзає і вся їхня електроніка, датчики і той же самий пропан - бутан. На завтра призначене гарантійне обстеження на офіційній станції Рено. Цікаво, що вони скажуть? Відпишу!
угу, будет интересно. Я записался на субботу, завтра выезжаю, отпишу тоже изменения с потеплением. Если всё ок - перезвоню, отменю обслуживание. ГБО у вас заводское или на сервисе ставили?
5 поділках
А шо, буває 5 поділок?
toliasyk написав:5 поділках
А шо, буває 5 поділок?
З самого початку покупки авто робоча температура двигуна (тосолу) на табло справа 5 поділок.
toliasyk написав:Послідня поіздка на ГБО була в суботу.На газ двигун перейшов при 5 поділках температури двигуна і після 8 км шляху.При подоланні 40 км двигун 2 рази переходив на бензин.Газовий датчик піщав АВАРІЯ ГБО.При його викл. і вкл. двигун переходив на ГБО. Після зупинки на 20 хв двигун завівся на бензині а при переході на ГБО просто глохне, і так по сьогодні.Зараз їзда на бензині. ГБО відключено, тому що на газі двигун глохне. Газу пів балона (2 зелені лампочки). Моя думка, що при температурі -15 С замерзає і вся їхня електроніка, датчики і той же самий пропан - бутан. На завтра призначене гарантійне обстеження на офіційній станції Рено. Цікаво, що вони скажуть? Відпишу!
угу, будет интересно. Я записался на субботу, завтра выезжаю, отпишу тоже изменения с потеплением. Если всё ок - перезвоню, отменю обслуживание. ГБО у вас заводское или на сервисе ставили?
ГБО завдодське. Сьогодні був в сервісному центрі Рено. Заїхав до них на бензині. Машину загнали в тепле приміщення сервісу. Після
20 хв прогріву і роботи двигуна в приміщенні машина запрацювала на газі. Підключили комп'ютер, все перевірили, ніяких відхилень від параметрів немає. Пояснили, що у всьому винні морози. До -10 С таких проблем не буде. При більше - 15 С газ робиться густіший і не хватає давлення в балоні, щоб його видавити.
При більше - 15 С газ робиться густіший
А при минус - 30 вообще замерзает
А если серьезно, то давление падает - да, но не настолько, что-бы мозги считали баллон пустым.
До -10 С таких проблем не буде. При більше - 15 С газ робиться густіший і не хватає давлення в балоні, щоб його видавити.
яка фигня, а як же я їзжу при мінус 20 на газу и все нормально переходить на газ при двох палках?
Зробив для себе висновок , щоб найбільшим ПЛЮСОМ в Рено Логан з ГБО є те, що там є кнопочка,якою це ГБО завжди можна відключити і їхати як на нормальній машині.
я зробив вісновок, що плюсом у Логані із заводським ГБО є спец. головка та посилені седла клапанів, а саме ГБО - глючне. Це мінус. У машин без заводського ГБО, а встановленому самостіно цих глюків немає зовсім!
А при минус - 30 вообще замерзает
ага, при том, что сам пропан сжижденный в баллоне имеет температуру минус 46-47 градусов...
спец. головка та посилені седла клапанів,
+ 100500
Что-то у них с обогревом редуктора не то. Не подходит этот редуктор для наших суровых зим.
З самого початку покупки авто робоча температура двигуна (тосолу) на табло справа 5 поділок.
Мене дивує, що це більше нікого не дивує...
Ну то й ладно... 4-5, яка різниця
Також не дуже хотіла самостійно переходити на газ, через раз, в минулу пятницю поміняли датчик тиску газу і проблема счезла, все працює.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → не переходит на газ
Згенеровано за 0.180 секунд(и), виконано 91 запитів