Тема: Спойлер на Logan
1100 грн
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Спойлер на Logan
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
помоиму дороговато 1100грн. стоит!
помоиму дороговато 1100грн. стоит!
может и дороговато, но это оригинал.... в Кий авто он же стоит 1308 грн
Спойлер на Logan:до 480 грн.:
http://www.cgm.com.ua/tuning.htm
Спойлер на Logan:до 480 грн.:
исключительно моё , но то что по ссылке это не спойлер, это табуретка!!!!
я предлагаю оригинальную запчасть, которая не портит внешний вид автомобиля. спойлер который спроектирован для рено, на заводе рено - это немного не тоже самое что спроектировано в Китае по принципу чем футуристичней тем лучше! станет, не станет - уже не наша проблема....
повторяю - моё
celly_xxl написав:Спойлер на Logan:до 480 грн.:
я предлагаю оригинальную запчасть, которая не портит внешний вид автомобиля. спойлер который спроектирован для рено, на заводе рено - это немного не тоже самое что спроектировано в Китае по принципу чем футуристичней тем лучше! станет, не станет - уже не наша проблема....
повторяю - моё
Полностью согласен! И смотрится клево!
celly_xxl написав:Спойлер на Logan:до 480 грн.:
повторяю - моё
Спойлер с сайта делает фирма Pilot(Австрия) именно то которая делает бампера и спойлеры для Formula1. Очень плотно станут все на крышку багажника и не плохо смотрятся. Могу Вас пригласить в Одессе самому убедится в этому…
А вот Ваш оригинальный « Renault» возможно имеет что то общего с Китая, ну только не цена…
Щось не зовсім зрозуміло як він кріпиться
На клей чи шурупами
Читаю и почти плачу, где вы все были когда у меня был мой Логан? Нифига ж небыло кроме ветровиков!
Народ, хочу спойлер (антикрило) на багажник.
Хто що може порадити? Від яких машин підходить на нашу.
Може хтось знає де можна купити.
Хочеться щось типу такого.
В ідеалі добре було б щоб він кріпився без сверління кришки багажника.
Люди, ну невже ніхто не підкаже.
Олеже, в якійсь темі говорили про спойлер від вольво. Зараз не можу знайти де саме, але пошукай
Тема спойлерів ще актуальна?)) Сьогодні в потоці побачив на першій фазі, загорівся ідеєю)) (такий як на фото вище у чорного тільки удвічі нижчий) Де шукати, що можна поставити? Бажано, щось об'ємне, але при цьому скромне, невелике. Знайомий поставив так звану "шаблю" - нє, не то. Шукаю щось цікавіше, але в Україні, таке враження, різних прибамбасів на Логан важко знайти. В росії бачу багато чого є, а у нас, невже нічого? На Ланоси, Лади, Авео повно усілякого хоч на базарі, а на перші Логани навіть корито в багажник не всюди є, що вже казати про спойлер... Може не знаю де шукати?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Спойлер на Logan
Згенеровано за 0.118 секунд(и), виконано 91 запитів