Всім доброго здоров"я!
Ось і у мене стало питання заміни паливного фільтру. Вже перерив форум і частково простори інтернету. Логан МСВ 2012 р.в. 1,6, 8кл, Ф2. Пробіг на бензині біля 40 тищ + 12т. ГАЗ. Почала тупити на бензині. Свічки свіжі. Чеку нема. Грішу на бензофільтр. Особливо відчувається на холодну. ( Схожа ситуація була коли був Деу Сенс. Чистив декілька разів форсунки, міняв паливний фільтр, але все було марно, поки не змінив сітку на бензофільтрі в самому баку. Хоча, їй було всього трохи більше року і на вигляд вона була нормальна і авто теж працювало на ГАЗУ...)
По фільтру на моєму логані:
Вже зрозумів, що на моєму Логані фільтр знаходиться в баку і іде всборі з поплавком, моторчиком і т.д.
Подивився ціни на таку здавалось би дрібницю і трохи в шоці (мало кажучи).. 2500грн якщо з моторчиком. Якщо без - нехай 2000-1500.... Французи "молодці". Так, при умові гарного бензу, нехай 120тищ служить, а за нашим бензом - інша ситуація...
Питання наступне: Чи ніхто не перероблював цю "супер-надійну" систему фільтрування палива з доступною можливістю міняти фільтр тонкої очистки? Наприклад, в Сенсі\Ланосі - у бензобаку в колбі - знаходиться сітка, а вже під капотом сам фільтр тонкої очистки. Якій міняється за 2 хвилини.. Як би, і в бензобаці мінявся сам картридж тонкої очистки, було б добре) але, звичайно виробнику з цього менше "вихлопу"...
Я вже думаю, що можна було б розпиляти колбу і взяти фільтр з якогось донора,вставити, запаяти пластик + під капотом перед форсами поставити паливний фільтр тонкої очистки
Завчасно вдячний всім за відповідь.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-10-26 12:06:44[/merge_posts_bbcode]
Так, і щодо колб. З інформації, колба трохи менше, чим в Ф1 і сітки вже нема, а лише сам картридж тонкої очистки. Тобто всього один фільтруючий елемент... Якщо б була сітка, то основний би забивався менше і відповідно катав значно довше...
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-10-26 12:14:48[/merge_posts_bbcode]
Продовжуючи вивчати питання, прийшов ще такий варіант, який можливо допоможе. А саме, купити якийсь очисник для бензо баку, можливо і фільтр частково прочиститься. Але вся ця кака піде на форсунки.. А тому, щоби цього не сталося, то додатково під капот в магістраль поставити фільтр тонкої очистки. Що думаєте, панове!? )
ИЖ-412(91), ВАЗ-21013(83)ГБО, Daewoo Sens 2004(ГБО-2), RENAULT LOGAN MCV 2012-1.6, ГУР, A\C, LPG4_Zenit PRO
Быть добру!
0