Re: ЛоГОША
gal-0
Lavrik
Обов"язково, друзі, розповім про свої враження. Дайте, будь ласка, час на те, щоб накопичити враження і все таке інше. Обов"язково.
Пока-пока.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
gal-0
Lavrik
Обов"язково, друзі, розповім про свої враження. Дайте, будь ласка, час на те, щоб накопичити враження і все таке інше. Обов"язково.
Пока-пока.
GEELY EMGRAND EC-7 (cєдан 113 900 грн.) , був недавно на автобазарі. Так ось бачив там октавію універсал 2010р , з пробігом 62т.км , з сервісною книжкою на всі ТО , від власника. Кондиціонер+музика+склопідіймачі+ тоніровка+ сигналізація , коврики і т.д. за все це 112 тис. грн (машина не бита).
В результаті облизався і пішов далі, бо зараз немає в наявності такої суми. Так я про що , хотілось би почути вашу аргументацію вибору , подивитися фото
Хай новий кінь тільки радує !
ГОША
Ну здивували, це нічого не сказати...
Також приєднуюсь... дуже цікаво почути ваше обгрунтування вибору (або просто чого зупинилися саме на такому авті), також фото + перші враження. Фото обов'язково. Новий БЖ також....
Але якби там не було - це ваш вибір, і бажаю вам безпроблемної експлуатації!
нифига не понял ты таксуеш раз китайца взял ?
сяся
Ніколи цим не займався. Це - не моє.
Цікаво - а з чого таке питання? Я думаю, що на Логанах більше таксистів їздять, чим на китайських авто.
Пока-пока.
ну дак то у вас мабуть в столице у нас в степях таксуют на ВАЗах ЛАНОСах и китайцах последних хватает на два года и на базар какомунибуть простаку впаривать . Потому и спросил без подтекста , у нас на работе все кто брал китайцев уже -поздыхивались - по их же выражению , и перешли на б\у немцев , французов тоже боятся , а уж цыганских машин как огня так шо я с немногими вроде как выпендриваемся \ выбиваемся из общей массы \
сяся
Зрозуміло
Та то, мабуть "Черрі"? О машинах цієї марки і моделі відгуки дещо інші.
Пока-пока.
ГОША і на якому бензині тепер плнуєш їздити???
ГОША
Ігор, вітаю! Розумію твої відчуття при розставанні із давнім другом)))
Але й вітаю з придбанням авто іншого класу. Серед "китайчиків" - це мабуть найміцніший седан. Успіху й задоволення від володіння!
Пересів я на авто китайського виробництва GEELY EMGRAND EC-7 (cєдан 113 900 грн.)
О, это очень интересно. Поздравляю! Сам иногда в мыслях подумываю о ней.
Прошу керівництво ЛОГАН-КЛУБУ мене зі своїх членів не виключати. Взноси буду платити справно і всіляко пропагувати нашу марку і модель "ЛОГАН" серед автолюбителів.
Ну без наклейки логан-клуба на машине не поверим!
на автобазарі. Так ось бачив там октавію універсал 2010р , з пробігом 62т.км , з сервісною книжкою на всі ТО , від власника. Кондиціонер музика склопідіймачі тоніровка сигналізація , коврики і т.д. за все це 112 тис. грн (машина не бита).
Где, где такие цены? http://avtobazar.ua/poisk/avto/?country … price_base Я бы взял...
M@d)|(@xed, на авторынке в Киеве. Я бы и сам взял , если бы деньги были Ценник на нее был 14.5 к.у.е. но если сразу сели поехали на сто а потом в мрэо то продавец был готов скинуть 500 зеленых. А вобще сейчас оптимальное время для покупки авто , сейчас сезонный простой , мало кто берет машины (отпуска и т.д.)А люди продать хотят и цены на авторынке на 1 к.у.е в среднем меньше чем весной.
Lavrik
Як завжди (+Т-6, + МП-10). Вже почав с перших км
Пока-пока.
[
Поздравляю! Ни гвоздя, ни жезла!
Как и многие на форуме жду впечатлений от нового автомобиля!
Пересів я на авто китайського виробництва GEELY EMGRAND EC-7 (cєдан 113 900 грн.)
Будет интересен опыт владения
Сам весной хотел сделать похожий обмен, но остановило плохое качество ЛКП
(встречался с парнем с Гилифорума он показал на задних арках стрельнула ржавчина за 3 месяца владения)
+ расход
Плюс после поездки в Кишенеу и увидев тамошних таксистов на Логанах с пробегами 300-400 тыс. решил что
"от добра добра не ищут" т.е. пока не готов пересесть на Жили....
ГОША
Игорь, поздравляю !!! Желаю тебе безотказной и долгой жизни твоего нового боевого коня !
Як завжди (+Т-6, + МП-10). Вже почав с перших км
а бензин какой?
Ида, тест-драйв для клуба будет?
Треба зустрітись. Подумаю - де і коли.
Пока-пока.
Ось моя новая машинка - Geely Emgrand EC-7 "Comfort"
Ось моя новая машинка - Geely Emgrand EC-7 "Comfort"
Не виходить загрузити зображення. Мабуть щось не так роблю.
ГОША давай, ще трішки і буде фото
Фото повжимав??
Я викладую через радікал, там простіше.
ГОША давай, ще трішки і буде фото
Фото повжимав??
Я викладую через радікал, там простіше.
Буде все пізніше. По- перше не виходить, а по-друге фоток мало, щоб мати повне уявленння про машинку.
Пока-пока.
По просьбе Игоря, скидываю фотки его обновки
Машинка мне понравилась, с каждым днем все больше встречаю по Киеву.
ГОША Игорь, корма без клубной наклейки не очень смотриться.
Чур я на тест-драйв первый
Сколько литров багажник??
ГОША
Сам в свое время интересовался продвижением этой модели. Китайчеги молодцы, и пять лет не прошло как вывели на рынок адекватное авто. Машинка очень схожа с Хюндай Соната предыдущего поколения, если и качество такое же, то все вэри вел. Мои поздравления и пускай ездит долго. Однозначно шаг вперед.:tbsenile::app::app:
Згенеровано за 0.193 секунд(и), виконано 92 запитів