Re: Программа "Логан - попутчик"
kolob
Так я там был в пролом году где-то в этот период. Короче ветер, вода +15.
Чебуреки вкусные, девушки в кафешках приветливые.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
kolob
Так я там был в пролом году где-то в этот период. Короче ветер, вода +15.
Чебуреки вкусные, девушки в кафешках приветливые.
kolob и Sash_KO дальше разговоры о том где отдыхать, ведем тут
Отдых летом 2012
В этой теме, обсуждаем маршрут
В Москву никто не едет ? Нужно забрать у Валеры передачку
Всем привет. Завтра еду из Кировограда в Кременчуг. Выезд в 6:00 обратно где-то в 14:00
Sergey83 Игорь Кубик будет ехать завтра из Москвы. вроде )
3.08 планирую маршрут
Красылов-Хмельницкий-Тернополь-Львов-Стрий-Моршин
обратно 9.08, мест нет но могу взять багаж/посылку...
Sergey83 Игорь Кубик будет ехать завтра из Москвы. вроде )
Спасибо, уже не надо
З понеділка на вівторок вночі (2.00) виïжджаю.зі Львова на Киïв. 4 місця і пів багажника вільні. З Києва на Львів виïжджаю у вівторок після обіду. Комусь щось потрібно?
На эти выходные планируется марш бросок:
17.08. Киев-Житомир-Коростышев-Чуднов-Любар-Ст.-Острополь
18.08. Ст.-Острополь-Любар-Хмельник-Жмеринка-Мог.-Подольский
19.08. Мог.-Подольский-Винница-Жмеринка-Житомир-Буча
скорее всего 28го вечером буду ехать под Полтаву. вечером 29го обратно..
В эти выходные, снова марш-бросок.
12.11. Буча-Житомир-Чуднов-Любар-Ст.-Острополь
13.11. Ст.-Острополь-Хмельник-Жмеринка-Мог.-Подольский
14.11. Мог.-Подольский-Жмеринка-Винница-Бердычев-Житомир-Буча.
Будет немного места в багажнике.
Володе в Жмеринке привет пламенный!
Обязательно, планирую встретится
В ніч з 02.11 на 03.11 по маршруту:
Буча-Житомир-Рівне-Львів-Воловець-Межигір"я-Хуст-Шаян
Назад 08.11 маршрут ще не придумав, але скоріше всього через Тернопіль-Хмельницький.
Планується вояж до Москви, десь 12-14.11.2012р. Можливо кому що потрібно, невеличке, не заборонене законодавством, забрати, придбати в столиці РФ. Їду потягом, тому на великогабаритні, та важкі предмети замовлення не приймаються.
Ptah
Серий, а в Логан Шоп заходити будеш?
Серий, а в Логан Шоп заходити будеш?
а треба?
а треба?
х/з, якщо б заходив то щось би тай заказав попутно.
х/з, якщо б заходив то щось би тай заказав попутно.
Олег, ти якщо треба то кажи, матиму трохи часу, можу заскочити. Правда, якщо твоя хотєлка важить тону, або вартує космос, то в першому випадку відмовлю, а в другому рублі на капот.
Планується вояж до Москви, десь 12-14.11.2012р. Можливо кому що потрібно, невеличке, не заборонене законодавством, забрати, придбати в столиці РФ. Їду потягом, тому на великогабаритні, та важкі предмети замовлення не приймаються.
Сергей, сможете помочь? Знакомый в Москве купил по моей просьбе таблетки (http://www.shop-orthomol.ru/catalog/14), которые в Украине очень тяжело достать, да и стоят больно дорого и планировал переправить поездом в Украину, как и делал раньше, - но сейчас все проводники наотрез отказываются брать как только слышат что там лекарства По размеру коробочка с лекарствами - как книжка, все запаяно/запечатано, вес думаю грамм 200.
Поможете?
Ptah написав:Планується вояж до Москви, десь 12-14.11.2012р. Можливо кому що потрібно, невеличке, не заборонене законодавством, забрати, придбати в столиці РФ. Їду потягом, тому на великогабаритні, та важкі предмети замовлення не приймаються.
Сергей, сможете помочь? Знакомый в Москве купил по моей просьбе таблетки (http://www.shop-orthomol.ru/catalog/14), которые в Украине очень тяжело достать, да и стоят больно дорого и планировал переправить поездом в Украину, как и делал раньше, - но сейчас все проводники наотрез отказываются брать как только слышат что там лекарства По размеру коробочка с лекарствами - как книжка, все запаяно/запечатано, вес думаю грамм 200.
Поможете?
Не питання. Якщо це не замасковані "веселі пігулки" . Точну дату мого перебування в Москві повідомлю. Ну і бажано, щоб ваш товариш підвіз їх, а не я за ними по Москві рисачив.
ANDROS написав:Ptah написав:Планується вояж до Москви, десь 12-14.11.2012р. Можливо кому що потрібно, невеличке, не заборонене законодавством, забрати, придбати в столиці РФ. Їду потягом, тому на великогабаритні, та важкі предмети замовлення не приймаються.
Сергей, сможете помочь? Знакомый в Москве купил по моей просьбе таблетки (http://www.shop-orthomol.ru/catalog/14), которые в Украине очень тяжело достать, да и стоят больно дорого и планировал переправить поездом в Украину, как и делал раньше, - но сейчас все проводники наотрез отказываются брать как только слышат что там лекарства По размеру коробочка с лекарствами - как книжка, все запаяно/запечатано, вес думаю грамм 200.0
Поможете?Не питання. Якщо це не замасковані "веселі пігулки" . Точну дату мого перебування в Москві повідомлю. Ну і бажано, щоб ваш товариш підвіз їх, а не я за ними по Москві рисачив.
СПАСИБО!!
1. Таблетки официальные, не замаскированные и совсем не "веселые" (ссылку на них я вверху указал чтобы было понятно о чем речь. производство Германия http://www.orthomol.de в Украине представительства нет ).
2. Попрошу знакомого подвезти куда скажете.
3. Маякнете точные даты и как до Вас можно дозвониться там?
Еще раз спасибо!
3. Маякнете точные даты и как до Вас можно дозвониться там?
Домовились. Дату і телефон повідомлю в ПМ.
ПиСи. І можна на ТИ.
ANDROS написав:3. Маякнете точные даты и как до Вас можно дозвониться там?
Домовились. Дату і телефон повідомлю в ПМ.
ПиСи. І можна на ТИ.
Серёг, мне там в Москау надо отправить хеллы. не подсобишь?
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 39 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Программа "Логан - попутчик"
Згенеровано за 0.154 секунд(и), виконано 83 запитів