Re: (Волинь) Луцьк відгукніться?
О-о-о-о, синяк появився :lol::lol:
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
О-о-о-о, синяк появився :lol::lol:
О-о-о-о, синяк появився
Тихо тихо!!! не синяк, був досить таки червоненький (від морозу).
Ну вставлю і я свої 5 коп. Почну розповідь з початку, ну і по порядку...
Юру і його сім`ю Сергій зустрів біля 5ої ранку. Приютив, обігрів, накормив і ... підготовив до тяжкого, напруженого в тім веселого та дружнього дня. В подробиці не вдаюсь, бо присутній не був. Далі Юра з сім`єю здійснював свої плани, заради яких і прибув у Луцьк. Ми не заважали, тільки вболівали. А з обіду і до самої ночі, часу в них було хоть відбавляй, і ми рішили трішки показати наше місто.
Від Театральної площі наші гості разом з Ігором і Сергієм пішли пішком по вул, Лесі Українки до площі Возєднання (одна з центральних вул. Луцька), а тоді до Замкової площі. Я їх з логашиком там чекав. Далі була самостійна екскурсія по замку Любарта, символа міста Луцька і 200гривневої куп`юри...
По замку було цікаво гуляти. Згадалася історія, було уявлуно велич старолуцької архітектури.
Побували в дзвінниці, де зібрано багато дзвонів замка, на захистних стінах (малого Ростіка по бійницях ловили).
Трохи походили ще по території замка і пішли дивитися будинок скульптора з химерами. По дорозі через костьол зі сторою і дуж цікавою архітектерою.
Далі Сергій нас за певних обставин покинув на деякий час. 17ти річчя подружнього життя. З чим його особисто і вітаю.
Наша ж маленька компанія: я, Ігор-Граб, Юра-Лаврік з дружиною Ольгою і сином Ростіком поїхали на обід до мене. З самого раку приготовив солянку по свому рецепту.
Скромно пообідавши (не без участі фірмового домашнього квасу) і гарно та весело поспілкувавшись, поїхали в Адреналін-Сіті. Веселе програвання Юриних грошей автомату "Бульдозер", перестрілка Лавріка з сином на пневмогарматах, ну і для малого тір. Трохи порозважалися.
Знайомство з луцьком продовжилося. Наступна зупинка -пивзавод"Земан".
Тепла дружня розмова, цікава розмова, калорит нових смаків...
Далі ми повернулися в Будинок Культури, де сім`я Юри почали збиратися після виступу до відїзду. Якраз до нас приєднався знову Сергій-Птах, і ми ( Ігор,Юра і я) всі разом пішли на каву з княчком і гарячим вином.
Після кави забрали сімейство юри і поїхали на ж/д вокзал. Так як до відходу потяга було ще трохи часу, зайшли в "Корчму" на пиво. Ну атам і потяг.
Весь час, що ми провели разом в гарній компанії були теплі і веселі розмови, сміх і дружній настрій. Трох заважав холод і втома юриної сім`ї, але ми це разом перебороли. Гарна зустріч вийшла. Побільше таких. Всім присутнім
bravo Саня дякую за фото та опис прогулянки
Завтра трошки доповню, хоча ти все добре та змістовно все розповів
bravo Сашкові взагалі, не просто , а величезний уклін: цілий день катав нас по Луцьку (тобто не вживав), нагодував бомбезною солянкою власного приготування (рекомендую ), ще й звіт закатав на форум. короче - МО-ЛО-ДЕЦЬ
Lavrik Юра, обовязково роби звіт, викладай свої фото, можеш хоть всі і спочатку. Цікаво ж і твоє бачення нашої зустрічі почитати
bravo
наче з Вами гуляв!
Дякую за звіт и фото!
наче з Вами гуляв
Я ще не описав про смачні налісники з грибами (Ігор казав, що клас)... І ні слова не сказав про грінки з часником (до пива на "Земані"), Юра з Ольгою казали, що місцевий шедевр... ;):rock:
Всем ребятам огромное спасибо :hjarta::hjarta: за превосходное время препровождения, их женам за все вкусности которыми нас угощали и приятное общение:like: Встреча действительно была очень теплой, веселой и радушной Ждем всех теперь к нам
Всем ребятам огромное спасибо
Так нема за що . Завжди раді. .
Встреча действительно была очень теплой, веселой и радушной
Всі старалися.
Юра, да викладай вже, а то всі українські прислів`я згадуються (і народні слова). :like::like:
Ну що, почну
Настрій поїздки, почали піднімати ще в потязі. У дівчинки напередодні було ДН, ось дітвора і вирішила привітати
Приїхавши до Луцька, нас зустрів Саргій Ptah, і силком закинувши в машину, повіз до себе додому. Там нас радушно прийняла Наталка, із шикарно накритим столом Сергій теж вирішив не відставати, та дістав бутилочку віскаря. І це о 6.00 ранку
На фотках ми вже поснідавши
Далі Сергій відвіз нас до місцевого Будинку Культури. Тут я цей момент пропущу, нічого особливого, потанцювали, зайняли призове 3-є місце
А ось після 14.00 почалося саме цікаве. На цей час ми домовились про зустріч. Приїхав Саша bravo та прийшов Ігор Grabb, як оказалось, він не далеко ппроживає.
Все, що проходило дальше, Саня bravo вже розповів, я тільки добавлю фоток
До замку вирішили пройтися пішком, та прогулятися
В хованки грав не тільки малий Ростік, як писав Саша, дорослі теж згадали дитинство
Ділі, знову ж таки, прогулюючись, пішли до місцевого будинку з "химерами", по дорозі до якого, є не менш красиві історичні споруди.
Нагулявши апетит, Саша запросив до себе в гості на його фірмову солянку, та домашній квас. Такої смакоти я давно не пробував
Фоткати не було коли, приходилось працювати......ложками
Підкріпившись, рушили далі. Вирішили трошки розважитись та лишити в Луцьку трошки грошенят, ну щоб знову повернутись
Так як на вулиці вже стемніло, вирішили пройтися/проїхатись, як кажуть по злачних місцях.
Тут розповідати нічого не буду, все і так зрозуміло. Одним словом все сподобалось, і пиво, і сухарики, і глінтвейн. За цим всим, встиг ще і кави скуштувати, теж добра.
Після зміни місця дислокації, до нас знову приєднався Сергій Ptah, розривався він в той день на два "фронта"
Як би добре нам не було, але час приближався до того, що потрібно було вже їхати на вокзал. Закинувши речі до машини, Саня нас повіз до вокзалу.
Приїхавши на вокзал, в нас ще лишалось пару хвилин, і ми вирішили не мерзнути на вулиці........
Ще що дуже сподобався Луцький ж/д вокзал після ремонту. Красиво зроблено
Ось така получилась у нас зустріч, за що я дуже вдячний хлопцям. Молодці, такого радушного та теплого прийому, не скрізь зустрінеш.
Хлопці, тепер чекаємо до себе в гості
Ще раз всім дуже дякую
Я надіюсь, ми з вами трохи розворушили волинську гілку
Lavrik Юра прямо з великим нетерпінням чекав твого фотозвіту, та вражень від гостин у Луцьку. :rock::rock: Нарешті хоч роздивився наш вокзал , а то все якось спиною та спиною. Дуже втішний, що тобі і твоїй сім"ї у нас сподобалось. Ну і хтось грозився з плем"ям мая знову завітати. Велкам!!!
Росту за мужність і витривалість окреме :like::like: .
Св"ято наближається!!!! Лучани та Волиняни вже геть скоро 27.10 - День Автомобіліста. За старою і доброю традицією є пропозиція цей день, якось та відмітити .
Точно можу сказати, що три логановода, а саме Граб, Браво та Птах , налаштовані доволі рішуче ! Всіх інших ласкаво просимо приєднатися. Програма та заходи з нагоди свята ще не обговорювалися. Була пропозиція від Грабка влаштувати перегони на картах, до початку офіційної частини , а по тому обмити перемогу.
Від мене пропозиція машини не брати - свято ж таки!
bravo
Сашко, знайди хвилинку, скинь фотки по Дню автомобіліста.
Я ніби то памятаю все, але глянути зі сторони цікаво
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → (Волинь) Луцьк відгукніться?
Згенеровано за 0.153 секунд(и), виконано 93 запитів