Re: Смотрим футбол
Сьогодні доведено, що футболу в Україні остаточно прийшов повний пі...ць.
Пока-пока.
Тайсона жалко, в металле он лучше играл, пропадед талант.
![tongue](https://logan.in.ua/forum/img/smilies/tongue.png)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Смотрим футбол
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Сьогодні доведено, що футболу в Україні остаточно прийшов повний пі...ць.
Пока-пока.
Тайсона жалко, в металле он лучше играл, пропадед талант.
та ... та що тут писати ну хіба що
та нє не буду сьогодні нічого писати - просто
.
Бундес-машина.. та ні бундес каток на повному ходу закатав Барсу в газон!!!! :storstark::storstark:
Ну что, смотрим?
mekena конечно смотрим! Пивко и рыбку еще вчера купил! Победа за нами! Бегу смотреть, а то уже началось!
АГРОНОМ
Очень важная игра... Як так понял, если выигрываем, то попадаем в финал?
УКРАЇНА ВПЕРЕД :app::app: УУУУКРААААЇНА!!!
:app::app::app::app:
Після першого тайму думав - всьо пропало! а тут як пеопало то попало. Крвсавци!!!
Я хоч і не дивлюсь, але :app::app::rock::rock::rock:
Поздравляю! Убедительно. :rock:
Украина - Сан-Марино 9-0
Что тут замечательного - избиение младенцев.
Вот если б с Англией так! Начистить бы Бобам за незащитанный гол на Евро.
Что тут замечательного
А я разве говорил, что они "красавцы" ? Профи против любительской команды, причем профи не самого высокого уровня.
Шкода що це була не Англія.Я тільки зі стадіону,атмосфера там була ТАКА,що словами це практично неможливо передати.ВЕСЬ стадіон співав гімн України,просто щось неймовірне
Что тут замечательного - избиение младенцев.
Не смотрю такой футбол вообще. Игра сборной страны с 45 миллионным населением против ПГТ Это что, действительно кому-то интересно было смотреть?
Украина - Сан-Марино 9-0
Нема чим хвалитись .....нажаль..пока. Подивимось як з Англією зіграють. Якщо не помиляюсь то , вирішальний матч....:styrka:
Не смотрю такой футбол вообще. Игра сборной страны с 45 миллионным населением против ПГТ dntknw Это что, действительно кому-то интересно было смотреть?
Подивився 5хвилин, виключив, сходив за пивком і, випив зовсім по іншому поводу.
аж потім тільки настрій піднявся
Шкода що це була не Англія.Я тільки зі стадіону,атмосфера там була ТАКА,що словами це практично неможливо передати.ВЕСЬ стадіон співав гімн України,просто щось неймовірне
Львів завжди так підтримує. Найкраща підтримка серед усіх міст. За що львівянам окреме спасибі!
Нема чим хвалитись .....нажаль..пока. Подивимось як з Англією зіграють. Якщо не помиляюсь то , вирішальний матч....:styrka:
Так, з Англією ключовий матч, завдяки чорногорцям, які зіграли в нічию з поляками.
Плюс для нас, те що граємо вдома. Надіюсь рідні стіни і ми вболівальники допоможуть.
думаю так: як би не Львів, 9-0 не було б. ну вкотили три-чотири і все. далі відпочивали. я власне так і думав, що в другому почнуть комібінувати, щось там напрацьовувати, берегтись і т.п. Але.. стадіо ганало в перед, неповторна енергетика Львову заряджала гравців на більше..
цей матч можна було проводити де хочеш, але Англію потрібно було робити у Львові
На англию билеты за 1.5 месяца уже были в карманах жду не дождусь!!!
Львів завжди так підтримує. Найкраща підтримка серед усіх міст. За що львівянам окреме спасибі!
Львівянам так. Та крім львів"ян на стадіоні були і інші міста. Просто у Львові йдуть на збірну УКРАЇНИ, а не на команду яка приїзджає. Скажіть в якому місті ще був би повний стадіон на Сан-Маріно?
А чого лишень вартує виконання гімну - коли ти співаєш, співаєш дуже голосно, а власного голосу НЕ ЧУЄШ!!!! Це просто ..... не передати. Горло зірвав вже за 15хв.
Англію потрібно було робити у Львові
Кум, потрібно всі ігри проводити у Львові.
П.С. Олегу OKurylyshyn :like::like: , за зустріч, каву, рамки
, Паші Pashko
:like::like: за зустріч, компанію, та окреме
за теплу кофтину, бо свою забув дома, і по дорозі з стадіону замерз би
.
УКРАЇНА!!! - ВПЕРЕД!!!!
Скажіть в якому місті ще був би повний стадіон на Сан-Маріно?
В Києві, можливо
Не хочу нагадувати про свист трибун в деякому східному місті але підтримка Львова найкраща черед усіх міст.
В Києві, наприклад, був дуже розчарований, коли побачив не молодих мужчін, котрі распивали водку и закусывали мандаринами прямо на трибуне. Така культура...
Так і хотілось навалять люлей.
А чого лишень вартує виконання гімну - коли ти співаєш, співаєш дуже голосно, а власного голосу НЕ ЧУЄШ!!!! Це просто ..... не передати. Горло зірвав вже за 15хв.
Знаю
Сегодня во Львове молодежка до 21 года первый матч в отборе на евро против Хорватов!!! Советую поддержать тех кто может )
Час "Ч" наближається.
Україна - вперед.
я тоже смотрю, на удивление.
Сторінки Назад 1 … 11 12 13 14 15 … 52 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Смотрим футбол
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 84 запитів