amendriy написав:треска не было
Інколи буває, що і не тріщить. Я вже більше 5 років їзжу на пропані, і бувало, що не тріщало, і спочатку, і тепер. Все залежить від тиску на виході заправки.
Якось я попрохав заправити до повної. Почало тріщати, оператор у себе зменшив тиск, щоб не тріщало, газ в балон продовжував поступати, поки не перестав іти. Він добавив тиску, затріщало, він трохи зменшив тиск, газ знов продовжив надходити.
Якщо на заправці невисокий тиск (або так відрегульовано, або в цистерні газу обмаль), то відсічка може і не спрацьовувати.
Взагалі цифрі 53 літра я не дуже і вірю. Це - номінал бака. А фізично може бути і трохи більше, і трохи менше. В трьохлітрову банку також входить більше трьох літрів води (самогонки).
Оскільки на пропані завідомо вигідніше їздити, ніж на бензині, я особисто вирішив на предмет недоливу газу не заморачуватися і не псувати собі нерви. Головне, що газ не бодяжать. За п"ять років лише раз трапилося так, що після заправки довелося терміново міняти фільтр тонкої очистки. З того часу я на ту заправку (за Жванецьким) ні колесом, ні траком (с)
и мы на красный ни ногой, ни траком, то есть кончик ствола у светофора замер и только на желтый взревело.Жванецкий
При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
0