Re: Зустріч на природі 26 травня.
Друзяки в темі вже 100 відповідей, а ще нічого не вирішено
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Олег пропонуй , що краще.
Може в Іванкові подивитися? та є ліси .
Ти правий :upp: Ось так завжди вирішають...
В Черкасах це питання було б вирішено за 10хв (це з виїздом на місце )
У мене одне бажання, щоб зустріч була зі сторони центру України, тому, що мені далековато!
Так...тоді дійсно давайте вже приймати рішення! Де той Fogoso? Де Конча-Заспа? Показати всім карту!
Я тута, тока как вставить карту?
А так собраться можно возле ресторана Струмок на трасе, есть место,а потом колоной двинутся к каналу....
Fogoso
Давай мне на admin@logan.in.ua - я прицеплю
Fogoso
гарна ідея. Мені вже подобається. Можна киянам зібратися біля музею ВОВ, там де колись тролейбус розвертався.
Привет всем форумчанам :lol1: !
Благодаря информации ФОРУМА, который посещаю с января, купил у коллеги по работе машиночку (DL-1.6 все опции, цвет зеленый хамелеон /наверное/, хотя в техпаспорте - зеленый) 2005 года выпуска. Всем СПАСИБО!!!
На сегодня пробег 27 000 км ( мои 7 тысяч). Проблем никаких, пока (тьфу-тьфу).
Мужичок я немаленький (179см рост и 130 кг вес), но в Логане чувствую себя очень комфортно. И всем родным она тоже нравится.
Сейчас лью в бак 80-й ( Т-6 в бензин и МП-10 в масло). Последняя поездка Киев-Житомир-Киев 9 мая. Расстояние в 317 км, время в пути 3,5 часа, скорость 120-160 км/час по трассе, в городах от 0 до 80. Расход бензина 20.5 л по БК. У кого из форумчан есть вопросы - готов ответить и поделиться личным опытом и впечатлениями. Стаж вождения с 1991 года на ВАЗ, Таврии, BMW 525tds, Renault Espace, Wartburg, VW Jetta.
Пока-пока.
ГОША
Заводь собі Бортовий журнал свого автомобіля. Раді вітати!
Расход бензина 20.5 л по БК
Тебе це не насторожує?
Карту Zevsу отправил...Решаемся и в путь... Кстати рядом есть озеро с карасями (мелкими правда)...
Fogoso
Супер! Вудки беремо! Я на цих вихідних в Обухові вже відкрив сезон)))
БК прверял - 2 месяца объемным методом по топливу. Не врет.
Другие параметры - скорость и пройденный путь по секундомеру и (насколько точно - не знаю) по километровым столбам.
Вроде нормально. По крайней мере глюков у БК пока тоже не было. Дальше видно будет.
Пока-пока.
Карту в студию!!!
И кстати толко президент прислал заявку на бейджик. Больше ни кто не хочет себя обозначить?
Идея с парком партезанской славы интересная... там и дорога есть по которой можно было бы покататься.
ГОША
та шось завелика витрата пального 20,5 літрів на 100 км
Solomon
списуй ніки з цієї теми....
Давайте визначатися. Рахую, що Козин - найліпше буде місце. Може покатушок й не вийде, але зате відпочинемо неслабо.
Тим більше, що в мене э водій персональний)))
Звиняйте, панове, що не в темі.
Але прошу - читайте уважніше. 20,5 літрів пального на 317 кілометрів.
Таким чином виходить 20,5/3,17=6,47 л/100км.
Дякую за увагу.
Пока-пока.
Карта
Супер! Вудки беремо!
Беремо, точніше не викладуємо з машини! А хто червячків підкопає
OZZY
на карася тісто з анісовими краплями. Тільки тісто на яйці треба замішувати без води
Crazy Poison
А гляди там не тільки карасі
OZZY
тоді потрібно брати службову собаку, тротил та водолазів)))
Fogoso
А де на карті те місце з озером з маленькими карасями
OZZY
в метрах 200 от предполагаемой стоянки... оно на карте есть...я там пару раз линов грамм на 100-150 вынимал...на червя...
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 19 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Архів → Зустріч на природі 26 травня.
Згенеровано за 0.213 секунд(и), виконано 91 запитів