1 Відредаговано freewill (2007-05-12 12:54:48)

Тема: купівля Logan Ambiance, 1.6

Всім привіт,

мене звати Роман, найближчим часом збираюся стати логановодом  cool
хочу взяти Ambiance, 1.6, гідропідсилювач + конд.

В покупці авто повний чайник  tbsenile

Наразі підшуковую пристойного, з точки зору обслуговування, чесності і надійності, продавця (у Києві),
розглядаю такі варіанти:

1. Автоцентр Київ
2. Кий-Авто
3. Арма-моторс
4. ... ?

від продавця  я очікую наступне:

1. Щоб можна було перед купівлею встановити додатково ЦЗ з ДУ, сигналку, протиугонку, і більш-менш пристойну музику (програвач на flash-картах, наприклад)
2. Renault Assistance
3. Щоб повністю взяли на себе реєстрацію в ДАЇ і т.д. (мабуть будуть якісь ньюанси, бо не маю київської реєстрації, хоча працюю тут вже 6 років)
4. Правильно виклали на папері всі-всі витрати, які мене чекатимуть  smile

Буду брати в кредит з початковим внеском (розглядаю, як варіант, банки: OTP, Укрсоц, Аваль, SEB...)

Наскільки я знаю, страхову компанію можу обирати я сам - наразі нічого крім "Оранти" в голову не приходить. Мої вимоги до страховки є такі:
1. ризики - дтп, викрадення з будь-якого місця в будь-який час, збитки, завдані 3-м особам...
2. на рахунок франшизи не впевнений - як краще?
3. страхування 100% початкової вартості (маю на увазі, щоб з часом сума не знижувалася)
4. Який-небудь пристойний асістанс, типу евакуатора, швидких адекватних консультацій і т.д.

На днях здавав екзамен в МРЕВ на Братиславській, зайшов в АвтоцентрКиїв на другому поверсі, потинявся серед машин, поговорив з дівчинкою-менеджером - сподобалося, що вони беруть на себе всю реєстрацію в МРЕВ (не дивно - далеко ходити не треба  big_smile ), Сказали, що машини на складі є, можна ставити свою музику (забув запитатись щодо сигналки, бо візит був трохи сумбурним). Працюють з обмеженою кількістю банків і страховиків. Але які є відгуки про них, хто там купував?

На форумі вже стільки всього начитався, що голова кругом йде  kapitulation

Буду радий усім розумним порадам і коментарям  storstark

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2

Re: купівля Logan Ambiance, 1.6

Если хотите с получением номерных знаков в салоне без ГАИ, то вроде бы тут Вам поможет только "Кий-авто".
Однако есть вот какой нюанс, который меня лично от "Кий-авто" отвратил и указал мне путь в "АИС". Договор "Кий-авто" предусматривает корректировку цены автомобиля при его получении, если с момента заказа до получения вырос курс евро. В "АИСе" цена останется той же, какой была на момент заключения договора. Я свою машину заказал 7 марта, а получать буду вроде бы через неделю-другую - прикиньте, насколько дороже она бы мне встала, если бы я заказывал в "Кий-авто"!!! Пришлось бы, вероятно, даже отказываться от покупки...

Синий Logan 1.4 Laureate с ABS, кондишеном и подушкой пассажира smile
  0

3

freewill написав:

...хочу взяти Ambiance, 1.6, гідропідсилювач + конд.

Дуже рекомендую розглянути варіант з Laureate 1.6 (там вже є гідропідсилювач) + конд.
Різниця в ціні між варіантами Laur_9850Є - Amb_8850Є - Гур_350Є = 650Є ~= 885$.
Це приблизно на 20$ в місяць більший щомісячний кредитний внесок.

На цю різницю ти матимеш:
+ Бортовий комп'ютер;
+ Зовнішні дзеркала з електроприводом і підігрівом;
+ Передні склопідіймачі;
+ Центральний замок дверей і багажника з ДУ;
+ Стальні диски R15 (може попастись ґума Continental або Michelin, як у багатьох);
+ Сідушка водія з регулюванням висоти;
+ Кишеньки у спинках передніх сідушок;

- Касетна магнітола, від якої не можна відмовитись  sad (але, ніби, у Rothmanza її не було?  shok).

Крім того, на всіх дверях будуть заводські датчики відкритих дверей, ну там хрому більше на решітці радіатора і фарби більше на бампері  smile.

0

4

Ihor написав:

Дуже рекомендую розглянути варіант з Laureate 1.6

Полностью поддерживаю.  :imho: Лучше брать Лауреат 1,4 чем Амбианс 1,6.

freewill написав:

1. Щоб можна було перед купівлею встановити додатково ЦЗ з ДУ, сигналку, протиугонку, і більш-менш пристойну музику (програвач на flash-картах, наприклад)
2. Renault Assistance
3. Щоб повністю взяли на себе реєстрацію в ДАЇ і т.д. (мабуть будуть якісь ньюанси, бо не маю київської реєстрації, хоча працюю тут вже 6 років)
4. Правильно виклали на папері всі-всі витрати, які мене чекатимуть

По-моему это делают все автосалоны.

freewill написав:

Буду брати в кредит з початковим внеском (розглядаю, як варіант, банки: OTP, Укрсоц, Аваль, SEB...)

Посоветую Ощадбанк - у самого в нем кредит. Как это ни странно, но обслуживание и проценты :upp: Выбор страховых компаний около 20.

freewill написав:

Наскільки я знаю, страхову компанію можу обирати я сам - наразі нічого крім "Оранти" в голову не приходить.

Советую Инго или Про100.

freewill написав:

2. на рахунок франшизи не впевнений - як краще?

Если новичок, то лучше брать с нулевой франшизой.

freewill написав:

4. Який-небудь пристойний асістанс, типу евакуатора

Это тебе не нужно, поскольку это включено в Renault Assistance.

freewill написав:

Працюють з обмеженою кількістю банків і страховиків

Страховые к автосалону вобще никакого отношения не имеют - они связаны только с банками. И как автосалон может работать только с определенными банками? Им же все равно от кого деньги получать. :dntknw:

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

5

freewill
Раді вітати тебе в нашому клубі.  :storstark:
Стосовно твоїх запитань хочу порадити не купувати машину в Автоцентрі, а якщо і купувати то не ставити там допи. Мій тесть там купував Логан. Музику поставили через ругательство. Мені подобається обслуговування на Армі Моторз та на Кій авто. Хоча на Кій-Авто я тільки дистанційний замок на багажник встановлював, але зробили добре. Далі, що стосується реєстрації в ДАЇ то це зроблять в будь якому салоні. Але послуга не здишевих. Щодо банку, я брав кредит в ОТП. Нормально. Все строго але справедливо. Також у них є пристойний вибір з страхових компаній з якими вони працюють. Але, якщо брати кредит в ОТП то машину купуй в Кій-авто. Вони типу партнери - відсоток буде менший.

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
  0

6

Я брал кредит в Ощадбанке. Рекомендую.
Плюсы:
Проценты за пользование кредитом, платишь из расчета суммы которую должен банку на момент платежа.
Например: на данный момент тело кредита=10000, значит платишь проценты=10000х15%/12мес + месячный платеж (или большую сумму по желению)
Это выгодно если вдруг появились деньги- можешь в момент выплатить кредит.
В других банках это сложнее, при погашении кредита - нужно оплатить все тело кредита + проценты за все будущие годы, а уж потом банк сделает перерасчет.
Еще похвальная история: мне нужно было выехать на кредитной машине за границу, так мне письмо, о том что банк не возражает, сделали без вопросов за 15-20 мин.( даже не спросили вернусь-ли я  :lol:)

Минусы: каждый раз сумму вашего взноса с процентами пересчитывает ТЁТЯ на калькуляторе, и если приходишь в последний день платежа то будешь стоять вместе с коллегами в очереди к вышеупомянутой ТЁТЕ :lol:
Я не работник банка :cool:

0

7

Однозначно - Кий Авто й менеджер Музичено Олександр! Скажеш шо ти за направленням з Логан-Клубу
Кредитні умови у всіх банків, коли питання стосується твоєї кишені, - однакові.

Й хлопці однозначно праві: Лауреат найліпший вибір!

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

8

Если во время Kyiv Automotive Show 2007 возьмешь флаер OTP банка, то в течение месяца сможешь взять у нас кредит на машину без 2% за обслуживание банка. Эти флаеры можно будет получить только на выставке у наших промоутеров. + там еще будет лотерея и розыгрыш денежный среди тех, кто заполнит анкету (чтобы получить флаер надо будет заполнить анкету)

Dacia Logan MCV Laureate 2007 1.6 бенз 8к (7 місць) продан
Dacia Duster II 2018 1.3 бенз
  0

9

моя думка: ОТП + Універсальна (і там і там свої), а також Лауреат

0

10

JaMoS написав:

Я свою машину заказал 7 марта, а получать буду вроде бы через неделю-другую - прикиньте, насколько дороже она бы мне встала, если бы я заказывал в "Кий-авто"!!! Пришлось бы, вероятно, даже отказываться от покупки...

Мда, суттєвий недолік. Це взагалі нормальна практика так довго чекати на машину? Чи може якась сезонна особливість, коли старі машини розібрали, а нових ще не завезли?

0

11

Ihor написав:

Дуже рекомендую розглянути варіант з Laureate 1.6 (там вже є гідропідсилювач) + конд.
Різниця в ціні між варіантами Laur_9850Є - Amb_8850Є - Гур_350Є = 650Є ~= 885$.
Це приблизно на 20$ в місяць більший щомісячний кредитний внесок.

- Касетна магнітола, від якої не можна відмовитись  sad (але, ніби, у Rothmanza її не було?  shok).

Крім того, на всіх дверях будуть заводські датчики відкритих дверей, ну там хрому більше на решітці радіатора і фарби більше на бампері  smile.

Касетна магнітола це якийсь анахронізм, ще б вініловий програвач поставили smile
Взагалі цікавий варіант, мабуть вже і подушку для пасажира варто додати.

0

12

eastpak написав:

Полностью поддерживаю.  imho2 Лучше брать Лауреат 1,4 чем Амбианс 1,6.

Хочеться більш потужнішу, ніж 1.4, якщо зупинюся на Лауреаті, то візьму 1.6

eastpak написав:
freewill написав:

2. Renault Assistance
4. Правильно виклали на папері всі-всі витрати, які мене чекатимуть

По-моему это делают все автосалоны.

Але, хтось же ж це робить краще, а хтось гірше wink

eastpak написав:

Страховые к автосалону вобще никакого отношения не имеют - они связаны только с банками. И как автосалон может работать только с определенными банками? Им же все равно от кого деньги получать. dntknw

Мені взагалі до останнього часу було складно визначити взаємозалежність трійки "банк-салон-страхова". Тепер потихеньку вдупляюсь smile

Дякую за поради!

0

13

rozumnyk написав:

Раді вітати тебе в нашому клубі.  storstark

Дякую  storstark

rozumnyk написав:

Стосовно твоїх запитань хочу порадити не купувати машину в Автоцентрі, а якщо і купувати то не ставити там допи. Мій тесть там купував Логан. Музику поставили через ругательство. Мені подобається обслуговування на Армі Моторз та на Кій авто. Хоча на Кій-Авто я тільки дистанційний замок на багажник встановлював, але зробили добре.

Щодо Автоцентру - то я взагалі зайшов туди випадково і до цього часу я про нього не знав, а розглядав, як пріоритетні варіанти, Арму або КійАвто.

rozumnyk написав:

Далі, що стосується реєстрації в ДАЇ то це зроблять в будь якому салоні. Але послуга не здишевих.

А "не з дешевих" - який порядок цифр приблизно? Я чув про ~100 у.о. На крайняк я можу і додому (до Львова) з"їздити зареєструватися, але трохи стрьомно взагалі не маючи досвіду (автошкола не рахується smile) їздити на великі відстані.

rozumnyk написав:

Щодо банку, я брав кредит в ОТП. Нормально. Все строго але справедливо. Також у них є пристойний вибір з страхових компаній з якими вони працюють. Але, якщо брати кредит в ОТП то машину купуй в Кій-авто. Вони типу партнери - відсоток буде менший.

Заходив в ОТП в п"ятницю розпитував що до чого, в принципі мені сподобалося (ну і від роботи 2 кроки до них). Умови не найгірші, тим більше, що нижче Drakosha пише про акцію на автошоу.

0

14

ventilator 11 написав:

Минусы: каждый раз сумму вашего взноса с процентами пересчитывает ТЁТЯ на калькуляторе, и если приходишь в последний день платежа то будешь стоять вместе с коллегами в очереди к вышеупомянутой ТЁТЕ lol

Тьотя з калькулятором в ощадбанку прирівнюється за абсурдністю до касетної магнітоли в Лауреаті  lol

0

15

Crazy Poison написав:

Однозначно - Кий Авто й менеджер Музичено Олександр! Скажеш шо ти за направленням з Логан-Клубу

Дякую за пораду, спробуємо smile

0

16

Drakosha написав:

Если во время Kyiv Automotive Show 2007 возьмешь флаер OTP банка, то в течение месяца сможешь взять у нас кредит на машину без 2% за обслуживание банка. Эти флаеры можно будет получить только на выставке у наших промоутеров. + там еще будет лотерея и розыгрыш денежный среди тех, кто заполнит анкету (чтобы получить флаер надо будет заполнить анкету)

Прикольно, обов"язково зайду на ваш стенд. Дякую за інфу.

0

17

freewill написав:
rozumnyk написав:

Далі, що стосується реєстрації в ДАЇ то це зроблять в будь якому салоні. Але послуга не здишевих.

А "не з дешевих" - який порядок цифр приблизно? Я чув про ~100 у.о. На крайняк я можу і додому (до Львова) з"їздити зареєструватися, але трохи стрьомно взагалі не маючи досвіду (автошкола не рахується smile) їздити на великі відстані.

Мені пропонували заплатити за реєстрацію близько 3000 грв. Сам я все зробив за 1000. Тобто їх навар близько 400 доларів. Я не зміг переконати всою жабу що це коштує таких грошей. Проблема ще в тому що якщо захочеш реєструвати сам то машину тобі ніхто не дасть. Тобто, доведеться зі всіма документами їхати потягом до Львова і там шукати доброго дядю в ДАЇ який закриє очі на те що ти без машини приїхав. І не факт що все получиться. Відверто кажучи такий гемор вже коштує цих 400 долярів. Вирішуй сам

Обісранець і засранець - це концептуально різні ознаки потенційно споріднених речей. (с) Dron
  0

18

rozumnyk написав:

Тобто, доведеться зі всіма документами їхати потягом до Львова і там шукати доброго дядю в ДАЇ який закриє очі на те що ти без машини приїхав. І не факт що все получиться. Відверто кажучи такий гемор вже коштує цих 400 долярів. Вирішуй сам

Купуеш страх.поліс на 6 днів і забираеш машину.

Dacia Logan 1.6 8v-продано. Renault Mégane II 1.6 16v-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8v MCV-експлуатується
  0

19

rozumnyk написав:

Мені пропонували заплатити за реєстрацію близько 3000 грв. Сам я все зробив за 1000. Тобто їх навар близько 400 доларів

Тут ты не прав. Мне тоже регистрация в салоне обошлась около 3000 грн., но в это стоимость регистрации "под ключ", включая налог 3% в ПФ, дорожный сбор и чето-там еще по мелочи + услуги автосалона. При стоимости авто, например, 60 000 грн - только 3% ПФ = 1800 грн., так что вы ведете речь о немного разных ситуациях.

Dacia Logan 1.4 Ambiance
  0

20

eastpak
мені також пропонували ставити машину на облік за 3000 грн. Сам поставив за 2124 грн. разом з пенсійним фондом...

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
  0

21

rozumnyk написав:

Тобто їх навар близько 400 доларів

їх навар близько 150-200 баксів...залежить від того 50 чи 100 баксів вони віддають в ДАЇ

0

22

В кий авто оформлення обійшлося 2700грн.       
Взнавав у знайомого ДАІшника як би самий оформляв заплатив-би 2200!!
2700-2200=500 грн.  500грн економія але день як мінімум оформлення в даі+куча нервів+розчарування в нашій міліції (в неперший раз) :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dumbom: :dumbom: :dumbom:

0

23

freewill написав:
JaMoS написав:

Я свою машину заказал 7 марта, а получать буду вроде бы через неделю-другую - прикиньте, насколько дороже она бы мне встала, если бы я заказывал в "Кий-авто"!!! Пришлось бы, вероятно, даже отказываться от покупки...

Мда, суттєвий недолік. Це взагалі нормальна практика так довго чекати на машину? Чи може якась сезонна особливість, коли старі машини розібрали, а нових ще не завезли?

Просто в наличии была в такой же комплектации или синяя, как я хотел, машина 2006 года, или "свежая" 2007-го, но в траурном темно-сером колере. Поскольку ни один из этих вариантов меня не устроил, то пришлось заказывать производство - а это как раз 2-3 месяца. Сделали мою машину только на 18-й неделе - с 30 апреля по 6 мая.

Синий Logan 1.4 Laureate с ABS, кондишеном и подушкой пассажира smile
  0

24

rozumnyk написав:

Мені пропонували заплатити за реєстрацію близько 3000 грв. Сам я все зробив за 1000

Не верю :perec: :visslar:

читающий и присутсвующий на форуме околоклубник
  0

25

H@mmer написав:
rozumnyk написав:

Мені пропонували заплатити за реєстрацію близько 3000 грв. Сам я все зробив за 1000

Не верю perec vissla

і шо мені тепер робити  crazy

0