Тема: купівля Logan Ambiance, 1.6
Всім привіт,
мене звати Роман, найближчим часом збираюся стати логановодом
хочу взяти Ambiance, 1.6, гідропідсилювач + конд.
В покупці авто повний чайник
Наразі підшуковую пристойного, з точки зору обслуговування, чесності і надійності, продавця (у Києві),
розглядаю такі варіанти:
1. Автоцентр Київ
2. Кий-Авто
3. Арма-моторс
4. ... ?
від продавця я очікую наступне:
1. Щоб можна було перед купівлею встановити додатково ЦЗ з ДУ, сигналку, протиугонку, і більш-менш пристойну музику (програвач на flash-картах, наприклад)
2. Renault Assistance
3. Щоб повністю взяли на себе реєстрацію в ДАЇ і т.д. (мабуть будуть якісь ньюанси, бо не маю київської реєстрації, хоча працюю тут вже 6 років)
4. Правильно виклали на папері всі-всі витрати, які мене чекатимуть
Буду брати в кредит з початковим внеском (розглядаю, як варіант, банки: OTP, Укрсоц, Аваль, SEB...)
Наскільки я знаю, страхову компанію можу обирати я сам - наразі нічого крім "Оранти" в голову не приходить. Мої вимоги до страховки є такі:
1. ризики - дтп, викрадення з будь-якого місця в будь-який час, збитки, завдані 3-м особам...
2. на рахунок франшизи не впевнений - як краще?
3. страхування 100% початкової вартості (маю на увазі, щоб з часом сума не знижувалася)
4. Який-небудь пристойний асістанс, типу евакуатора, швидких адекватних консультацій і т.д.
На днях здавав екзамен в МРЕВ на Братиславській, зайшов в АвтоцентрКиїв на другому поверсі, потинявся серед машин, поговорив з дівчинкою-менеджером - сподобалося, що вони беруть на себе всю реєстрацію в МРЕВ (не дивно - далеко ходити не треба ), Сказали, що машини на складі є, можна ставити свою музику (забув запитатись щодо сигналки, бо візит був трохи сумбурним). Працюють з обмеженою кількістю банків і страховиків. Але які є відгуки про них, хто там купував?
На форумі вже стільки всього начитався, що голова кругом йде
Буду радий усім розумним порадам і коментарям
Стало: Skoda Oktavia 2.0