Re: Газовое оборудование для Логана
харэ флудить
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
харэ флудить
Вопрос к знатокам- сегодня поставил четвертого поколения ГБО LPG tech, все устраивает все ок, но смущает регулярный (почти моментальный - буквально на 1 мин) автоматический переход с газа на бенз , это происходит может раз в 30 мин, во всяком случае за сегодня заметил 3 раза и все во время движения, но при разгонах, спокойных... Нормально ли это?
Вопрос к знатокам.......Нормально ли это?
Я хоч і не знаток, але думаю що не нормально.... У мене нічого не переключається, поки сам не переключиш... Авто завелось на бензині, ОР прогрілась до 40*С і переходить на газ.
Далі весь час катаюсь на газу....
сегодня поставил ГБО LPG tech
Ярослав, і ти туди жжжж
Вам скоріш за все включили функцію автоадаптацій. Там такий алгоритм що авто буде час від часу переключатись на бензин для збору карти при певних відсутніх нагрузках. Це нормально.
инфа по разным форсункам одном месте:
sektorgaza54.ru
А ще таке питання....
Якщо на бензині їдучи на передачі з гори, і не нажимаючи педаль газу, подача палива не поступає....
З газовими форсунками теж саме????
А ще таке питання....
Якщо на бензині їдучи на передачі з гори, і не нажимаючи педаль газу, подача палива не поступає....
З газовими форсунками теж саме????
Звичайно. Вони ж від бензинових відштовхуються.
Akafool написав:Вопрос к знатокам.......Нормально ли это?
Я хоч і не знаток, але думаю що не нормально.... У мене нічого не переключається, поки сам не переключиш... Авто завелось на бензині, ОР прогрілась до 40*С і переходить на газ.
Далі весь час катаюсь на газу....Akafool написав:сегодня поставил ГБО LPG tech
Ярослав, і ти туди жжжж
Ага теперь газуем и не паримся
Катаюсь на газовій прошивці від Павлюса. Але не впевнений в правильності налаштування гбо. Бензинові карти скоріш за все накатані не зовсім коректно, так як прошивка то під газ.
Чи не поставити софт під 95 євро 2? Яка між ними різниця? Плюси і мінуси...
Друзі підкажіть таку штуку адже в питаннях ГБО я новенький
Задумався над установкою ГБО в мене в Ів-Франківську ставлять 2 різні на вибір газові установки,тобто 1 (типу польська якась) 375 євро зі всім,2 (Італійськи типу) 575євро. кажуть шо різниця тільки в тому шо форсунки польської проходять тищ 50 а італіської 300 тис км,агітують на італію,но цікава ваша думка!? шо ставити яких фірм на шо звернути увагу ітд,буду дуже вдячний хоч за якись комент по цих питаннях..
п.с в мене логан Ф1 .06 рік, 1.4, 108 тис,пробіг.
_2d_, напиши конкретно, що мають ставити...
а італіської 300 тис км
я свои італіські форсунки ЛадниРензо заводские менял на 50 тык. (и очень многие на форуме тоже 40-60 тык. и замена, а стоят они по 500 грн. штука, а их 4), вот и думай
ага знач всюди як завжди тотальне на...балово)))
скорее всего речь о BRC
скорее всего речь о BRC
і що порадиш початківцю газоводу?)
я похож на газовщика?
я похож на газовщика?
Ты похож на маланца! чел совета форумчан спрашивает
скорее всего речь о BRC
575євро для БРЦ дешево...
кажуть шо різниця тільки в тому шо форсунки польської проходять тищ 50 а італіської 300 тис
Ці "польські" (Валтеки та їх клони) ходять значно довше, а через тисяч 50 потребують лише регулявання ходу. Зате вони розбірні, на них є ремкомплекти і вони дешеві, як і самі форсунки. Ці форсунки не так страждають від грязного українського газу.
"Італійські" та подібні "круті" неозбірні, звідси неможлива їх чистка та регулювання. Працюють довго лише на чистому газі, а для цього треба його прискіпливо фільтрувати.
скорее всего речь о BRC
вряд ли.
А вааще спецификацию в студиию.
_2d_, є непоганий майстер в Стрию і у Львові на твоєму місці я б звернувся до них...
Кто что скажет о Ланди? Стоит ли ставить такое ГБО?
Кто что скажет о Ланди? Стоит ли ставить такое ГБО?
ні в якому разі...
ні в якому разі...
ну почему же ні в якому, при покупке нового авто с таким гбо мне оно обошлось в 3 тычи грн. например, 8 - 5 была скидка = 3 мона брать
Serega®, в новому автомобілі так, а от ставити назвичайний ні...чомусь дохнуть форсунки та і з налаштуванням та програмою є проблеми. Дуже мало хто ними займається. Краще БРСі...
Сторінки Назад 1 … 40 41 42 43 44 … 110 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Газовое оборудование для Логана
Згенеровано за 0.215 секунд(и), виконано 73 запитів