Ірина Довгань, яку терористи прив’язали до стовпа, а мешканці Донецька над нею знущалися, розказала у подробицях про свої тортури
За словами жінки, її забрали вдома, пише Радіо свобода.
Після цього терористи віддали її осетинському батальйону, який знущався над нею протягом цілого дня.
«Мене завели на перший поверх, і я потрапила в кімнату з двадцятьма людьми кавказької національності. Почалися просто тотальні знущання. Один дістав патрони і стріляв мені біля вуха багато разів. Я оглухла, досі погано чую. Вони дивилися в планшеті мої фотографії, і там в скріншоті випадково виявилося обличчя одного з присутніх там осетинів, його звуть Заур, він досить відома в інтернеті особистість.
Я колись просто проскріншотіла, щоб своєю знайомою показати, що в Донецьку з'явилися не українці, не росіяни навіть, а найманці з інших країн. Коли знайшли фотографію Заура, то він спочатку знущався наді мною дуже сильно, змушував мене з витягнутою рукою кричати "Зіг хайль!", Бо він говорив, що я фашистка. Коли я відмовилася, мене били, я лежала на підлозі, він присів, так мені кричав у вуха, я не знаю, скільки десятків разів: "Зіг хайль!", Вони все кричали. Я закривала голову. Вони говорили: "Повернись тією стороною, ми повинні примірятися, як ми зараз тебе будемо гвалтувати. Скільки людей ти хочеш - 10, 20? Нас тут багато. Ми можемо тобі і 40, і 50 забезпечити". Так все це тривало дуже довгий час. Я сказала все пін-коди всіх карток своїх сімейних, тому що вони вимагали», - розповідає жінка
За словами Довгань, коли її прив'язали до стовпа у Донецьку з табличкою в руках, її вдарили чимало жінок та перехожих.
«Зупинялися якісь машини, виходили добре одягнені молоді хлопці, і спочатку один фотографувався на моєму фоні, потім віддавав фотоапарат або телефон, інший фотографувався. Так само чинили й дівчата. Ніхто не заступився, жодна людина. Мені говорили, що я фашистка, тварь, що я навідниця працюю і вбиваю дітей. Я кричала, що у мене двоє дітей, внучка, я не вбиваю нікого і ніколи не вбивала», - пригадує свої тортури жінка.
Нагадаємо, 26 серпня Ірину Довгань, загорнуту в державний прапор України терористи прив'язали до "ганебного стовпа". В руки жінці дали табличку "Вона вбиває наших дітей - агент карателів". До жінки підходили перехожі і знущалися з неї. На фотографії з місця подій, яка потрапила в інтернет, впізнали жінку, яка била Довгань.
Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
0