Re: не переходит на газ
Begemot,
ГБО Заводське?
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → не переходит на газ
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Begemot,
ГБО Заводське?
Заводской.
Был у официалов, поменяли датчик по гарантии. Говорят, что датчики летят из-за качества газа. Заправлялся всегда на ОККО, Шел, ВОГ было нормально. Заправился один раз на ANP и газ после этого на следующий день не включился.
у меня после Укрнафти загорелся чек. перешел на ОККО - нормально
Begemot,
Якщо на ANP чи Укрнафті в Львові і області, то в них газ добрий, возять в основному з Долинського ГПЗ, а там газ досить хороший. Могли правда підмішати з Борислава, але не думаю щоб так різко далося в знаки. Напевно просто співпало. А в офіціалів завжди одна стандартна відмазка, правда колимашину продають то запевняють що вона адаптована під наш ринок.
Заправился один раз на ANP и газ после этого на следующий день не включился
Вспоминается мне мой киевский друг на Опеле Астра с ГБО, который тоже всего один раз заправился на ANP в Севастополе.
Якщо на ANP чи Укрнафті в Львові
Лию в них вже більше року, регулярно, раз на тиждень. Жодних проблем з тягою, розходом і фільтрами. Хіба легко найо... на об'ємі. Ну як і решта.
del
ЛОГАН 2011 г.в. с заводским ГБО. Проблема: самопроизвольно и переодически при езде на газе переключается на бензин. Официалы говорят что из-за качесва газа необходимо заменить медные трубопроводы на пластик, мне кажется это развод. Особенно часто такое явление наблюдается когда машина постоит на жаре. Пробег 25 т. км.
ЛОГАН 2011 г.в. с заводским ГБО. Проблема: самопроизвольно и переодически при езде на газе переключается на бензин. Официалы говорят что из-за качесва газа необходимо заменить медные трубопроводы на пластик, мне кажется это развод. Особенно часто такое явление наблюдается когда машина постоит на жаре. Пробег 25 т. км.
конечно развод))) медные трубки на это не влияют, они влияют на засирание оксилами меди в виде серой пыли форсунок, фильтров. А у вас скорее всего проблема в датчике давления и температуры газа. Пусть проверяют пока гарантия.
седня после замены ремней и роликов, выехал от дилера, запищал датчик бензин/газ. решил дозаправиться, благо рядом "Шелл". заправился на 200 грн, тока начинаю ехать, опять пищит. сразу звонок менеджеру : в чем может быть дело? ответ : мы не в курсе, по газу ничего не делали . а дело происходит в другом городе за 45 км от дома. подъехал снова, менеджер обрадовал : мастер по газу в отпуску будет через неделю, но давайте кинем на диагностику. так и сделали : диагностика показала что глюканул датчик остатка топлива в балоне. обнулили и все вздохнули с облегчением, все работает гуд.
06.10.14 проблему решил поезкой к официалам, так как ни одна СТО не захотела делать ЛОГАН ссылаясь на трудности с подключением к компу авто. По настоятельным рекомендациям официалов заменил медный газопровод на пластик (медный мне возвращать не захотели, сказали что сдают на Киев), заменили фильтра (были чистые, но это ладно), и заменили ДАТЧИК ДАВЛЕНИЯ, который и был причиной. За все это выложил 1679 грн. Вот такое заводское ГБО на ЛОГАНЕ. Везде развод на бабки.
06.10.14 проблему решил поезкой к официалам, так как ни одна СТО не захотела делать ЛОГАН ссылаясь на трудности с подключением к компу авто. По настоятельным рекомендациям официалов заменил медный газопровод на пластик (медный мне возвращать не захотели, сказали что сдают на Киев), заменили фильтра (были чистые, но это ладно), и заменили ДАТЧИК ДАВЛЕНИЯ, который и был причиной. За все это выложил 1679 грн. Вот такое заводское ГБО на ЛОГАНЕ. Везде развод на бабки.
Після ремонту авто,двигун знімався,відїздив нормально на газі 180 км це остаток газу який був в балоні,світили 2 зелені лампочки,ремонт тривав 2 місяці.Проблем з їздою на газі протягом цих 180 км не було.Вечером заїхав на заправку Wog залив 35 л газу.Підозріло здалося мені коли заправщик відєднав пістолет від перехідника не було специфічного хлопка газу,пістолет легко відєднався а з нього потекла рідина.З ранку машина завелася перейшла на газ і тупо задьоргалась і заглохла,друга попитка теж саме.Відключив газ і поїхав на бензині,після 10 км вкл газ все нормально запрацювало,їзда на газі км 5 авто засіпалось,почав підморгувати чек,пропала тяга запіщав датчик кінець газу двигун автоматично перейшов на бензин.Поїхав в сервіс рено подивились пробіг 26000 поміняли фільтр в редукторі рідка фаза,трохи був забитий чимось чорним,сказали це тому що мідний трубопровід потрібно міняти на пластик його ціна 700 гр ціна фільтра з роботою 295гр.Трубопровід не міняв тільки фільтр рідка фаза,фільтра газоподібної фази не було в наявності.З сервісу до стоянки 7 км доїхав нормально на слідуючий ранок все повторилось і так до сьогодні.В рено сказали постаратись виїздити газ і перезаправитись якщо проблема не пройде тоді на діагностику.Зараз викатую газ але їжджу більше на бензині,тому що машина або не тягне або просто переходить на бенз а датчик піщить кінець газу.Таке в мене вже було коли був мороз -30,коли впав до -10 все стало нормально.Зараз на дворі+6???
Після ремонту авто,двигун знімався,відїздив нормально на газі 180 км це остаток газу який був в балоні,світили 2 зелені лампочки,ремонт тривав 2 місяці.Проблем з їздою на газі протягом цих 180 км не було.Вечером заїхав на заправку Wog залив 35 л газу.Підозріло здалося мені коли заправщик відєднав пістолет від перехідника не було специфічного хлопка газу,пістолет легко відєднався а з нього потекла рідина.З ранку машина завелася перейшла на газ і тупо задьоргалась і заглохла,друга попитка теж саме.Відключив газ і поїхав на бензині,після 10 км вкл газ все нормально запрацювало,їзда на газі км 5 авто засіпалось,почав підморгувати чек,пропала тяга запіщав датчик кінець газу двигун автоматично перейшов на бензин.Поїхав в сервіс рено подивились пробіг 26000 поміняли фільтр в редукторі рідка фаза,трохи був забитий чимось чорним,сказали це тому що мідний трубопровід потрібно міняти на пластик його ціна 700 гр ціна фільтра з роботою 295гр.Трубопровід не міняв тільки фільтр рідка фаза,фільтра газоподібної фази не було в наявності.З сервісу до стоянки 7 км доїхав нормально на слідуючий ранок все повторилось і так до сьогодні.В рено сказали постаратись виїздити газ і перезаправитись якщо проблема не пройде тоді на діагностику.Зараз викатую газ але їжджу більше на бензині,тому що машина або не тягне або просто переходить на бенз а датчик піщить кінець газу.Таке в мене вже було коли був мороз -30,коли впав до -10 все стало нормально.Зараз на дворі+6???
Схоже, що не вистачае тиску газу. Може газ чистий бутан? з бочки останній залили. В нього темература кипиннія 0 гадусів. От як мінуса - він рідкий, в редукторі не перетворюється на газ? А обігрів редуктора не забув приєднати, як двигун знімав?
toliasyk, дозаправить газа из "полной" бочки.
Моя проблема з газом скоріш за все вирішилась.Було дві причини чому машина на газі себе так поводила.1.Був залитий газ літній + остатки газоліну з дна бочки,який при + ще хоч робив попитку випаровуватись,а при 0 і мінус повний ноль. 2. Друга головна причина коли злили тосол з двигуна і він два місяці був без тосолу заклинив термостат у відкритому положені тому редуктор газовий то нагрівався то охолоджувався тим же тосолом.Я замітив як тільки взяв машину з ремонту що двигун довше нагрівається до 2 кубиків потім до 4 трохи за довго,але подумав міняли тосол ,знімали двигун так має бути.При + температурі нагрівався двигун довго але нагрівався,їзда на газі була поганою,при мінусовій -8 по місту в пробках двигун нагрівся 4 кубики,і на газі працював більш-меньш нормально,як тільки виїхав за місто і розігнав до 80 км температура впала до 2 кубиків і на протязі 20 км так і до 4 не піднялася,вентилятор був виключений,двигуном на газі почало сіпати,поча підморгувати чек.В сервіс рено відразу після моїх слів перевірили і поміняли термостат,заміна з доливанням тосолу обійшлась 1100 гр.Їзда на газі стала краща але все рівно двигуном сіпало,а деколи двигун переходив на бензин а датчик піщав кінець газу.Глушив і заново переводив на газ і так доки газ в балоні зовсім не закінчився.Вчора на дворі-14 заїхав вже на заправку Око,залив на 100 гр 11,5л.При відєднанні пістолета був специфічний хлопок газу.Перших 2 км так яби нічого не змінилося,потім двигун став більш жвавішим,по трасі розганяв до 120 км сіпань і підморгувань чека не було,температура 4 кубики весь час,вентилятор в положені 1.Проїхав 110 км без сіпань з нормальним переходом на газ.Це моя четверта зима експлуатації логана з заводським ГБО.МОЯ ДУМКА нормально це ГБО працює при плюсовій температурі і не великий мінус до -10 при ХОРОШОМУ ГАЗІ.Але залити ХОРОШИЙ ГАЗ зимою=як повезе 50/50.Тому тепер зимою повний бак заливати не буду,дуже довго з муками поганий газ виїзджати.
Підозріло здалося мені коли заправщик відєднав пістолет від перехідника не було специфічного хлопка газу,пістолет легко відєднався а з нього потекла рідина.З ранку машина завелася перейшла на газ і тупо задьоргалась і заглохла,друга попитка теж саме.
О, друг по нещастю. 31грудня на Вог біля Метро заливаю, хлопка нема, тече юха. Думаю вляпався. Виїжджаю на трасу, дивлюсь сканером, корекція поперла в мінус 20%. Наступного дня зранку при переході на газ теж трухан мотором, назад на бенз, прогрів на бензі і знов на газ. Виїхав балон - розхід вийшов менший звичного. Теж підозрюю що хапнув бутану. Давно не лив на Вог, а тут приперло і на 3-ох Оках не було газу. З наступними заправками,думаю , розмішаються залишки і вилетять.
toliasyk написав:Підозріло здалося мені коли заправщик відєднав пістолет від перехідника не було специфічного хлопка газу,пістолет легко відєднався а з нього потекла рідина.З ранку машина завелася перейшла на газ і тупо задьоргалась і заглохла,друга попитка теж саме.
О, друг по нещастю. 31грудня на Вог біля Метро заливаю, хлопка нема, тече юха. Думаю вляпався. Виїжджаю на трасу, дивлюсь сканером, корекція поперла в мінус 20%. Наступного дня зранку при переході на газ теж трухан мотором, назад на бенз, прогрів на бензі і знов на газ. Виїхав балон - розхід вийшов менший звичного. Теж підозрюю що хапнув бутану. Давно не лив на Вог, а тут приперло і на 3-ох Оках не було газу. З наступними заправками,думаю , розмішаються залишки і вилетять.
Я з великими муками викатав під повний ноль,датчик газу при кожній попитці перейти на газ весь час пісчав кінець газу, і по кілометражу меньш-більш співпадало.На Вог газ хороший літом,і на початку зими вони його допродують що залишилося з осені,а вже ближче до весни завозять газ зимовий де є більше пропану,а розплачуємся за це ми.
по прошествии почти 5-ти лет снова возникла проблема перехода на газ. вчера заправил 10 литров газа на БРСМ. Седня при пробеге 62,7 км запищал датчик уровня газа в балоне. поездил пару км на бензине. заехал на Укрнафту заправил на 100 грн. газа. Проехал может 3-4 км. опять датчик запищал, остановился выключил двигатель. потом завелся - перешла на газ. проехал еще 4 км - снова запищал датчик. заехал домой, подключил ОБДИ сканер - не выдает ошибки. снял клемму. через 15 минут поставил, завел - не переходит на газ. работает только бензин. снял клемму снова уже на больший период. посмотрим, может сбросит ошибку.
запищал датчик уровня газа в балоне
Он не умеет пищать. Датчик уровня газа никаким боком не влияет на перход на газ/бензин. Меняем фильтры, для начала.
shurkis, датчик давления
http://механик.com.ua/p107346559-mapsen … h-sec.html
shurkis написав:запищал датчик уровня газа в балоне
Он не умеет пищать. Датчик уровня газа никаким боком не влияет на перход на газ/бензин. Меняем фильтры, для начала.
я имел ввиду тот датчик, что в салоне "бензин/газ".
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → не переходит на газ
Згенеровано за 0.199 секунд(и), виконано 91 запитів