Re: Акустика в Логан мсв
Остапчик
Фотки зменшуй не по якості, а по розміру, так буде краще.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → Акустика в Логан мсв
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Остапчик
Ці подіуми я встановив між 2 та 3 рядом в logan MCV
Остапчик
це я на телефон фоткав !Тому якість не дуже (((
Остапчик
Не мало работы проделано . Играет то как?
Молодца! Ачто за фирму брал? У меня стоят DLS на 13 с переди и в задних дверях + на передних стойках,думаю в багажник что нибудь влепить
Дякую хлопці !!! Грає чудово !!! а фірма Helix ,десь в межах 500-550 грн ...
За тиждень зробив , враховуючи те, що робив вечорами , і 50 грн витратив на матеріал для обшивки , 120 грн дріт ,балон піни монтажної...Я задоволений , рекомендую спробувати зробити ! Макет робив з пінопласту!
Остапчик
Блін, ну ти як не сьогоднішній.
Напиши детально, які колонки, яка марка, вистави ссилку з нету на них, де брав і т.д.
Давай детальний опис проробленої роботи.
Хммм, динаміки за 60 у.о., корпус з паперу і піни... Ти впевнений що воно грає саме чудово?
Чи просто голосно і третьому ряду чути ?
Остапчик
Блін, ну ти як не сьогоднішній.
Напиши детально, які колонки, яка марка, вистави ссилку з нету на них, де брав і т.д.
Давай детальний опис проробленої роботи.
http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=8609#
Helix X-max 169
Корпус зміцнив якраз і за рахунок піти , Звичайно краще б було якщо була би фанера 10мм( з якої і планував робити ), але на господарстві такої не знайшлось. Спочатку я зробив подіуми , а взе після купив колонки за які заплатив 500 грн , і ані трохи не пожалів !
Остапчик
Цікаво послухати ті колонки, як звучать.
Приізджай до нас на активацію БК, похвалишся.
Остапчик
Цікаво послухати ті колонки, як звучать.
Приізджай до нас на активацію БК, похвалишся.
Я так розумію активація буде проходити в Києві ???
Я так розумію активація буде проходити в Києві ???
Ні, активація буде проходити в Львові, читай тут Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів
Остапчик написав:Я так розумію активація буде проходити в Києві ???
Ні, активація буде проходити в Львові, читай тут Збір бажаючих на активацію БК у м.Львів
А як це розуміти активація БК,як це буде відбуватись ???
А як це розуміти активація БК,як це буде відбуватись ???
Якщо в тебе нема бортового компютера то після активаціі він буде. Все робиться безболісно для машини. Знімається приборка, дещо доробляється і в ручку що керує двірниками вставляється кнопка.
Остапчик написав:А як це розуміти активація БК,як це буде відбуватись ???
Якщо в тебе нема бортового компютера то після активаціі він буде. Все робиться безболісно для машини. Знімається приборка, дещо доробляється і в ручку що керує двірниками вставляється кнопка.
А от припустим я зняв клєму з акб чи може бути таке що компютера не стане ???А в вас вже в комплектації стояв БК чи дороблялось , посто мене цікавить як буде виглядати кнопка, якщо є то закиньте фото, буду дуже вдячний ???
Остапчик
Що б ти не робив, бк буде працювати і нікуда не щезне.
А кнопка ніяк не виглядає, попробуй завтра натиснути ричаг двірників і побачиш що верх ричага має хід, так ніби там має бути кнопка, нажимається як кнопка сигнала. От туди і вставляється кнопка в середину, з вигляду нічого не видно і нічого не міняється.
Остапчик
Що б ти не робив, бк буде працювати і нікуда не щезне.
А кнопка ніяк не виглядає, попробуй завтра натиснути ричаг двірників і побачиш що верх ричага має хід, так ніби там має бути кнопка, нажимається як кнопка сигнала. От туди і вставляється кнопка в середину, з вигляду нічого не видно і нічого не міняється.
Щиро дякую за надану їнформацію !!! А щодо ходу ричага то я вже й раніше зауважував !!! Буду думати , напевне завтра відпишу щодо активації БК !!!
Остапчик
Тільки заходь в потрібну тему.
где взять подиумы для дверей?
Я сам робив, є в моєму бортовику.
буду себе так делать:
и тут ..опа - не могу подрузить не фото не ссылку - а че?
Вот когда сделаешь- загрузятся
Хочу встановити в задні двері такі динаміки Mystery MJ-520, ціна 400 грн , або інші за аналогічною ціною. Хто, які рекомендує?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Автозвук → Акустика в Логан мсв
Згенеровано за 0.225 секунд(и), виконано 92 запитів