nick35 написав:О сітка в бампер називається тюнінг- совпадєніє - не думав! дякую - буду знати. П.С. Потікший аморт вже продав - торгаш копеєчний?
Так само як мухобойка на капот, який потім ржавіє, так само як сині спарко бризковики на червону машину, так само як тоніровка в ноль лобового і стопів, що навіть вдень нічого не видно, це все називається великим ТЮНІНГОМ... Тільки від моєї сітки є велика практична польза, вона захищає ніжні радіатори...
nick35 написав:торгаш копеєчний?
Відповідь на питання- так, продав і потікший, і не потікший... і взагалі весь комплект. Дивись профільну тему. Навіщо питати, якщо знаєш відповідь... Навіть не знаю як це розуміти? чи це комплімент, тоді дякую... чи це заздрість, завидуй собі і мовчки... Якщо ти намагаєся викликати у мене муки совісті і мене образити, дуже невдала спроба, майже безнадійна. Як тоді ти назвеш людей, які скупляють биті і не биті машини з дефектами, представляєш, і продають їх по запчастинам? починаючи від двигуна і до останнього болта продають... оце "торгаші копеєшні" представ...
І ще, якщо ти забув, я продав СВОЮ решітку бампера розкурочену, продав СВОЇ задні гальмівні колодки, СВОЇ рідні літні шини Барум, і може ще щось, вже не памятаю, і якщо продам логана, все інше СВОЄ також продам, і нове і бу... Починаю переживати за твій психологічний стан, як ти зможеш все це пережити...
ПС Яке питання, така і відповідь.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2015-09-08 22:18:39[/merge_posts_bbcode]
Lavrik написав:Олег, як просувається продаж?
Юра, слабенько, якщо не сказати слабо... Ринок завмер, і вичікує чергових "покращень" і зими на дровах, і продовження або припинення війни, або Бог його знає чого...
Телефонувала одна площадка, довго, і хотіла мені втовкти що моя машина коштує 5 тис... ПОтім мені це набридло, розповів як користуватися калькулятором, більш не дзвонять...
Логан 1,6 2010 р.в. Laureat був.
Зараз ВАЗ 2102 1979 р.в.
0