Re: Расход газа
за неделю выкатал 42 литра газа, проехал 500 км. 50%/50% - трасса/город
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Расход газа
Сторінки Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 54 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
за неделю выкатал 42 литра газа, проехал 500 км. 50%/50% - трасса/город
и что брсм лучше укрнафты?
За Укрнафту не скажу, а останній бак на БРСМовському газу, показав витрату -1л/100км порівняно з СТСом.
Сьогодні заправив на Газовику, викатаю подивлюсь витрату.
Lavrik, Юра, тобто на літр менше?
ага
Пока меньше 10
Расходом по городу меряться нельзя. Во всех городах и дороги разные, и трафик, и пробеги у каждого разные. Только трасса, и то надо учитывать все нюансы. У меня по городу больше 10, но это говорит только о малых пробегах (холодный двигатель) и состоянии дорог. Так что +/- литр это очень даже нормально. Да и жадность заправщиков надо учитывать. К примеру. Кто-то заливает по 10 литров и ему не доливают каждый раз по литру-два, а кто-то на 40 литрах подарил 1-2 литра, и расход будет очень разный.
В мене теж щось виходить місто 10, траса 9. 1.4 мотор. Але і бензину десь 7 літрів по трасі йшло. Сумно це все
В мене теж щось виходить місто 10, траса 9. 1.4 мотор. Але і бензину десь 7 літрів по трасі йшло. Сумно це все
Як 7 по трасі? Моя на обкатці, гружена під зав'язку з Вінниці до Львова 400км взяла 25л.
Як 7 по трасі? Моя на обкатці, гружена під зав'язку з Вінниці до Львова 400км взяла 25л.
Ну комп'ютер показував переважно цифри 7.2\7.3, з пробігом 80% траса 20% місто. 1-2 людей могло бути в машині. Спроби міняти бензин (92\95) особливої різниці не давали, хіба що на біо-бензині могло доходити до 8 літрів по бк.
В тебе БК миттєвий показує? При стабільному русі рівною ділянкою шо на газі, шо на бензі має співпадати.
А взагалі - тре дивитись глибше.
логан мсв 2007р 1.6 який росхід газу міського циклу, в жителів Львова?
Меньше 9 литров получилось в этот раз
10-10,3л. Поїздки 10-15км. Перехід при 30°. Амбіанс, без конд. - теж впливає.
10-10,3л. Поїздки 10-15км. Перехід при 30°. Амбіанс, без конд. - теж впливає.
такая разница между город и трасса , или разные авто ?
у мене я так розумію максимальна комплектація, і теж поїздки на короткі дистанції, бортовик показує 9.2, я реально бачу що більше пє
сяся, там про бенз було. Траса 7,7-8л газку.
не успел. ))
сяся, там про бенз було. Траса 7,7-8л газку.
а 10-10,3л. Поїздки 10-15км. Перехід при 30°. Амбіанс, без конд. - теж впливає.???
сяся,
Газ 7,7-8л траса, 10-10,3л місто.
Бенз (колись на обкатці було, зараз жаба давить) 6,2л траса, 8,5л місто.
Конд зжере ще +. Короткі пробіги - холодний двиг жре більше, але частину шляху їдемо на бензі, тому нівелює одне інше. Раніший перехід збільшує розхід газу і зменшує бєнзи.
Газ 7,7-8л траса, 10-10,3л місто
в городе бываю редко , даа разница оч. большая ,
Раніший перехід збільшує розхід газу і зменшує бєнзи.
а ранний переход не уменьшает срок жизни газового оборудования , того же редуктора наприклад ?
Конечно повышает износ. Через дубовые мембраны холодный газ качать. Не помню точно с какой температурой он поступает в редуктор. Вроде в раене -16 или больше.
При випаровуванні за атмосферного тиску охолоджується до мінус 60, але в теплому масивному редукторі і при мізерному розході рідкого газу, тем-ра газу на виході від +5°. Крім тем-ри редуктора, ще є умова переходу - газ > +5°. Мембрані не весело, але терпимо.
При випаровуванні за атмосферного тиску охолоджується до мінус 60, але в теплому масивному редукторі і при мізерному розході рідкого газу, тем-ра газу на виході від +5°. Крім тем-ри редуктора, ще є умова переходу - газ > +5°. Мембрані не весело, але терпимо.
В мене до цього стояв перехід 30гр. При старті з місця на холодному авто були провали. Зараз стоїть перехід на 50гр. Прогрівається вже в русі. І я спокійний за стан газового обладнання.
Сторінки Назад 1 … 23 24 25 26 27 … 54 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Расход газа
Згенеровано за 0.163 секунд(и), виконано 84 запитів