Re: БЖ Sash_KO
Sash_KO, АКБ треба брати з правим "+", але при установцi на авто, розвертати його на 180 град.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → БЖ Sash_KO
Sash_KO, АКБ треба брати з правим "+", але при установцi на авто, розвертати його на 180 град.
Как определить с какой стороны плюс у аккумулятора
Aprox, Не знаю як на Логані ІІ, а на Логані ф. 1 та ф.2 пряма полярність...
GENAULT Ну так любий можна взяти і крутити його...
Щоб не було разночтєній...
3370Випередив...
У нас АКБ с правым плюсом. Банками повернут вперед.
Sash_KO, Тiльки треба враховувати, що в одному випадку клеми будут "до себе", а в iншому " вiд себе".
Странно... Получается при смене поколений поменяли полярность батареи...
Страница из книги "RENAULT LOGAN с двигателями 1,41; 1,6i, Устройство, эксплуатация, обслуживание, ремонт.
Иллюстрированное руководство. — М.: ООО «Книжное издательство «За рулем», 2009. — 272 с: ил. — (Серия «Своими силами»)".
Свой Logan MCV (фаза 1) 2008 г.в. брал б/у в 2012. АКБ стоял с левым плюсом (наверное не родной), плюсовые провода были в натяжку. В этом году произвел замену. Взял Мегатекс Viking Gold 6CT 60Ah 600A. Согласно посту "128", в новом АКБ плюс СПРАВА, но на самой батареи есть обозначение "6СТ-60-L". Почитал предыдущие посты и задумался. Может левак подсунули?
Значит у Sash_KO кто-то переколхозил клеммы под то, что было в наличии... )))
Svetlov, хз. Машина покупалась нулячая. Родной ромбат 40-ка стоял клемами вперед...
Соответственно следующая Сада 62 ставилась клемами вперед и Варта такая же...
Хотя на братовой МЦВ 2008 года, акум стоит тоже клемами вперед...
По поводу левака. Касательно своей машины думаю что она таки серая, собиралась на автофрамосе. Мало того что таможенная декларация непонятная была (или я хреново в этом разбираюсь, но в МРЕВ проскакивала инфа что из россии завезли...). Но самый большой камень, это то что дверные филенки (кроме задней левой) по нижней кромке, не смотря на обработку дверей внутри, уже дырявые...А, например автомобили тех годов (Лаврик, Колоб, Аз74 (до продажи), Виталька ив9217, Витол и т. д.) целейшие...
Svetlov, хз. Машина покупалась нулячая. Родной ромбат 40-ка стоял клемами вперед...
Соответственно следующая Сада 62 ставилась клемами вперед и Варта такая же...Хотя на братовой МЦВ 2008 года, акум стоит тоже клемами вперед...
По поводу левака. Касательно своей машины думаю что она таки серая, собиралась на автофрамосе. Мало того что таможенная декларация непонятная была (или я хреново в этом разбираюсь, но в МРЕВ проскакивала инфа что из россии завезли...). Но самый большой камень, это то что дверные филенки (кроме задней левой) по нижней кромке, не смотря на обработку дверей внутри, уже дырявые...А, например автомобили тех годов (Лаврик, Колоб, Аз74 (до продажи), Виталька ив9217, Витол и т. д.) целейшие...
Родной аккумулятор,наклейку отодрал чтоб проверить уровень..и ручка добавлена.
Странно... Получается при смене поколений поменяли полярность батареи...
Sash_KO, Тiльки треба враховувати, що в одному випадку клеми будут "до себе", а в iншому " вiд себе".
Нічого страшного, просто тоді щоб клеми були "від себе" потрібно брати зворотньої полярності клемами "до себе" і при установці розвернути АКБ на 180. І все стане на свої місця і клеми будуть від себе і + там де треба.
Sash_KO, я хотел сказать что возможно мне подсунули "левый" аккумулятор Мегатекс Viking. У него плюс справа а в обозначении "6СТ-60-L"(видно на фото под спойлером). Буква L , как я понимаю, обозначает с какой стороны плюсовая клема.
Sash_KO, я хотел сказать что возможно мне подсунули "левый" аккумулятор Мегатекс Viking. У него плюс справа а в обозначении "6СТ-60-L"(видно на фото под спойлером). Буква L , как я понимаю, обозначает с какой стороны плюсовая клема.
Расшифровка обозначения аккумуляторных батарей по ГОСТ Р 53165-2008.
N - с нормальным расходом воды;
L - с малым расходом воды;
VL - с очень малым расходом воды;
http://www.avtocar.su/dir/akkumuljatorn … e/8-1-0-94
не смотря на обработку дверей внутри, уже дырявые...А, например автомобили тех годов (Лаврик, Колоб, Аз74 (до продажи), Виталька ив9217, Витол и т. д.) целейшие...
Саша, у меня тоже были по всем этим дверям подрывы краски внизу и многочисленная ржавчина... Причем у меня Лауреат... (2006 -й год)
Но самый большой камень, это то что дверные филенки (кроме задней левой) по нижней кромке, не смотря на обработку дверей внутри, уже дырявые...А, например автомобили тех годов (Лаврик, Колоб, Аз74 (до продажи), Виталька ив9217, Витол и т. д.) целейшие...
Саша, двері не дивився, але на крилах вздуття є....
Щоб закрить питання по полярності
Роблю висновок що для Логана полярність не важлива...кручу-верчу як хочу - головне клеми не переплутати...
Вирисовуються роботи по авто.
Ущільнюючий поролон вологий. Думав пропускає через хомути подачі-обратки пічки, але Анатолій Логанолюб каже що трубки алюмінієві і гниють...отож знову треба розкурочить приборку і аби зняти трубки.
Плюс вилізла типова болячка, потік датчик ГУР. Правда він не підключений, треба зняти і болтом заглушить отвір.
На вихідних буде чим зайнятися...
Ущільнюючий поролон вологий.
Потрібно буде і собі заглянути.
Видався сьогодні гарний день, може хтось скаже що нагрішив, але пообіді поїхав до гаражу, бо пора вже масло замінить і так поковирятися.
Налив Хадо, замінив фільтра.
Крім того давно хотів помити двигуна. Процедура дуже проста, але треба хімія і власне мийка. Або готувати машину і тягти на мийку.
Таке страхіття було до...
В профільній темі гадають знімати гену чи ні. Я зняв, бо потік датчик ГУРа і за зиму замизгало насоса ГУРа, ролика натяжного і гені дісталося. Значить зняв гену, катушку запалювання, корпус повітряного фільтра, АКБ. Взяв стреч-плівку і замотав нею блок запобіжників, ЕБУ та дросельний вузол. На двигун набризкав якоюсь гидотою для зняття бітумних плям із дисків і мінімийкою трошки попрацював. Але перед цим, викрутив датчика ГУРа і заглушив його.
Вже після розкурочив кришку та покрутив клапана. ХЗ коли я їх регулював, але впускний на 4-му був пережатий, а випускні на всіх приблизно 0,3. Забацав 0,1 - впуск та 0,2 - випуск.
Так як дросель вільний, зняв і його. Під заслонкою усе в парах масла, датчик холостого ходу в мохнатинні від парів.
Очисником для карбюраторів, надав природного блиску.
Це вперше таку фігню бачу в себе. Мабуть маслоз"ємні кільця тю-тю...чи залягли...викрутив свічки та набризкав ВеріЛюб антикокс. Свічки чисті, лише зазор був 1,0-1,1. Виставив 0,9.
Зібрав усе до кучі.
Тепер вжик і завелася, не ракета, але рівно оберти набирає і тихенько до 3500 жужжить...
Ще раніше каменюка пошкодила лобовуху. Дві звізди отримав.
Дівчинка Лола на Жмеринській 26 за 300 грн. все заліпила. Поки що тримається.
НУ і на останок трохи трудових буднів.
заборчик купил или продаеш ?
я думал рукодельник та хотив поучитыся ... А крыло правое переднее меняно-крашено чи игра света ?
сяся, меняно. Балончиком задул. На скорость не влияет...
Пробігу 251 тис. Саник AZ74 діагностував кончину лівого наконечника керма. Було придбано Лемфердер (ліво-право) та швиденько встановлено та зроблено сходження коліс. Крім того помер датчик ввімкнення вентилятора від ГАЗелі. Щось біля року він попрацював. Замінив на новий.
Катаюся далі...
Чий наконечник і скільки він промучився?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → БЖ Sash_KO
Згенеровано за 0.145 секунд(и), виконано 94 запитів