Re: Автомобильные видеорегистраторы
Stas220 написав:Или вот сейчас набираю заказы на Xiaomi DVR по 65уе
А можна ссилку толкову на нього.
http://www.logan.in.ua/forum/post569549.html#p569549
Уже Opel Astra H 2013 и Mazda CX5
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Автомобильные видеорегистраторы
А можна ссилку толкову на нього.
http://www.logan.in.ua/forum/post569549.html#p569549
Парни прЮвет! Станислав-ссори за офтоп, но задам вопрос здесь. Имеет опыт кто либо в пользовании вместо регика небольшой видеокамеры. Интересуют плюсы и минусы.
Только если она пишет AVCHD, тогда она пишет на карту памяти, а это значит что она сможет пережить наши дороги. Все остальное mini-DV или HD не подходит.
Майский Кот написав:небольшой видеокамеры.
Имхо, в таком случае проще смартфон использовать. Видеокамеру в качестве регистратора где-то видел, но там крепление - жесть !
Не каждый смарт способен режим многочасовой работы в условиях жары на лобовом.
Или вот сейчас набираю заказы на Xiaomi DVR по 65уе
Стас, а вже такі реєстратори в руках тримав?
Як у них з нічною якістю?
Ще дуже цікавить як живлення підключається, оскільки кожного дня прийдеться знімати і ставити.
Ніде в описах побачити не можу.
Мова якась зрозуміла є?
Ще дуже цікавить як живлення підключається, оскільки кожного дня прийдеться знімати і ставити.
З того, що зрозумів я - живлення підключається через порт microUSB. В цьому реєстраторі стоїть процесор Амбарелла 12, тому з якістю все добре. Це один з самих кращих процесорів на сьогодні у реєстраторах. Єдина вада,що замітив - бочковидність оптики. Але думаю, в прошивках виробник повинен це виправити. Або ж така опція є в меню і її потрібно активувати.
Стас, а вже такі реєстратори в руках тримав?
Ніде в описах побачити не можу.
Мова якась зрозуміла є?
Поки реєстратори тільки їдуть.
Нічого сказати не можу.
Живлення подається кабелем, як і на більшості реєстраторів. Не через кріплення, як хотілося би.
Поки з мовою проблемно і взагалі невідомо як буде. На даний момент тільки китайська.
Чи буде можливість прошити англомовною чи мультмовною прошивкою(які мають скоро вийти), невідомо.
Видеорегистратор Xiaomi Yi DVR. Под заказ из Китая.
Актуальная цена под заказ - 1630грн.
Предоплата 100%, доставка через 25-30 дней.
Гарантия 1 месяц.
Цвет серый. Язык пока только китайский. Возможность прошивки или установки других языков пока неизвестна.
Язык пока только китайский. Возможность прошивки или установки других языков пока неизвестна.
Стас, як тільки появляться хоча б на англійській, а ще краще укр/рос то маяч, взяв би такий.
OKurylyshyn,
Ок. Десь за тиждень повинна приїхати перша партія, будемо тестувати)
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Продаж → Автомобильные видеорегистраторы
Згенеровано за 0.178 секунд(и), виконано 87 запитів