Re: круиз контроль logan 2013
блин стремно, надо разбиратся, и удь у меня 2,1
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-01 14:22:34[/merge_posts_bbcode]
а пошагово инструкцию учится написать, для повторения
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → круиз контроль logan 2013
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
блин стремно, надо разбиратся, и удь у меня 2,1
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-01 14:22:34[/merge_posts_bbcode]
а пошагово инструкцию учится написать, для повторения
а пошагово инструкцию
Чуть пізніше опишу процес
Кнопку заколхозив
И ограничитель скорости
Якщо комусь цікаво, то активував сам, без кліпа
Можна детальніше?
Інструкція з активації КК і обмежувача швидкості
Підготовлюєм і інсталюєм кнопки і кінцевик педалі якщо його не має (керувався першим постом з теми)
Для активації використовував ELM-327 версії 1.5 (2.1 на 90% не запрацює, не провіряв) і скрипт PyRen http://gofile.io/?id=9FF3S4
Домашня сторінка розробників скрипта http://www.club-renault.ru/forum/topic/ … imi-rukami
Інструкція з встановлення і запуску скрипта в середині архіву.
Скрипт використовує бази програми Clip, встановлюти не має потреби, тут можна скачати необхідні файли https://www.dropbox.com/s/ztz459uotwlu6 … n.rar?dl=1.
І так сама інструкція з активації:
Скрипт по суті являється врізаною версією ПЗ CLIP, поки що не підтримує сценарії...
добавил ссылку в первое сообщение, большое спасибо за подробную инструкцию
прикольно сделали. теперь доступно широким массам
добавил ссылку в первое сообщение, большое спасибо за подробную инструкцию
Будь ласка!
Кнопку заколхозив
Мої кнопки.
Пульт вирізав з старого блока живлення. Можливо комусь пригодиться
кнопку включения родную бы, что бы естетику не нарушала если новая дорого, посмотрите по разборкам, меган 3 флюенс, лагуна 3 , трафик, виваро новые они все по дизайну одинаковые
І я вирішив приєднатися до гурту, що самостійно установили на своєму авто КК.
Перечитав по декілька разів і цю тему і інші, які хоч якось можуть стосуватися даної проблеми. Прошу відповісти, хто що може.
1) Як розбирається руль? Як зняти подушку і т.д.
2) Чи підходять рулі від інших моделей Рено (н-д Меган, Флюенс)? Якщо підходять, то як в цьому разі поступати з подушкою безпеки. Логановська ставиться на новий руль, чи тільки тої моделі, від якої руль?
1) Як розбирається руль? Як зняти подушку і т.д.
Скинути клему з акамулятора!!!
З заду на рулі є два отвори через які необхідно нащупати і надавити на пружини які фіксують подушку, і потягнути подушку до себе
2) Чи підходять рулі від інших моделей Рено (н-д Меган, Флюенс)? Якщо підходять, то як в цьому разі поступати з подушкою безпеки. Логановська ставиться на новий руль, чи тільки тої моделі, від якої руль?
руль маэ підійті від кліо , але тільки разом з подушкою
меган, флюенс , евро версіі , рулі я міряв, не підходит, можливр від турка підійде, але це треба міряти, але тільки кожен зі своею подушкою
а я так розумію ви вирішили шлейф паяти
а я так розумію ви вирішили шлейф паяти
Якщо дістану кнопки, то іншого виходу в мене не буде. Руки в мене не криві (встановлював вже собі і електрозамок в багажник, і камеру заднього видуя, і ін.) і дуже чешуться. А от в порадах та додаткових вказівках маю потребу. Сьогодні вирішив знімати кожухи на рулі, щоб самому на місці побачити, що та як. Можливо зніму подушку. Коли будуть кнопки, то вже приступатиму до самої операції.
шукайте на олх, http://olx.ua/obyavlenie/rul-reno-megan … 7a38809b82
http://olx.ua/obyavlenie/rul-renault-ID … 7a38809b82
порадами буду радий допомогти , я через це проходив першим, тому було важко , зараз вже багато прикладів, та і я наче максимально детально описав
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-15 08:41:21[/merge_posts_bbcode]
для зняття подушки я вікорістовував ручку від підсосу ваз , але перший раз натіскав викруткою , вище вам привили як приклад мое фото
прям бизнес гарантийными рулями
та да, но много просят
прям бизнес гарантийными рулями
В параллельной теме баян про подлокотник - так а че б не вывести кнопки КК на подлокотник?
на ножку? как у меганов/флюх?
та можно вынести куда угодно, сколько фантазии хватит
Є питання, чи хтось окрім Pusar вже використовував для активації ELM-327. Якщо пробували і робили, то цікавить з якою версією ELM-327.
Справа в тому, що в мене версія 2.1. А по попередній інформації потрібна версія 1.5.
Також може хтось допоможе, як скрипт запустити з комп'ютера на Linux.
дядя Міша, Якщо адаптер працює по блютуз, то скрипт можна запустити і з телефону чи планшету на андроїд.
Працює по БТ. Буду пробувати з телефона.
На завтра приїжджають мої кнопки. День-два на скальпелі-паяльники і буду приступати до активації. Поки вивчаю теоретичну частину справи.
вихідні на трійцю не пройдуть даремно
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-16 13:54:25[/merge_posts_bbcode]
кнопки від мегана ?
На завтра приїжджають мої кнопки.
Де і по якій ціні замовляли кнопки? Самого цікавить оригінальна...
вихідні на трійцю не пройдуть даремно
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-06-16 13:54:25[/merge_posts_bbcode]
На свята нічого не роблю. Постараюся до кінця суботи впоратися. Якщо не встигну то продовжу з вівторка.
кнопки від мегана ?
Так. Дякую за лінки. Скільки не забивав в пошук на ОLX руль, кнопки, т.п. щось нічого не давало. Пройшовся по місцевим розборкам = 0.
А тут такі подарунки. По першому посиланню і замовив, додатково кнопку включення КК/обмежувач. Вже в дорозі.
Де і по якій ціні замовляли кнопки? Самого цікавить оригінальна...
Там де urabus87 дав. Кинув інфу в лічку.
Сторінки Назад 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Тюнінг → круиз контроль logan 2013
Згенеровано за 0.155 секунд(и), виконано 88 запитів