Vader написав: И выбрали бы они Дастер, будь у них не 18 тысяч на покупку машины, а, допустим, 25?
Ну от я якраз вибирав, і вибрав РАВ4. А якщо б вирішив економити, то би взяв МЦВ а не Дастера. Ну то я, мені не треба в говна конкретні лазити. 
alex.cver написав:В цене они отличаются как небо и земля но как я писал РАВ4 не в 2 раза лучше Дастера.
Все суб'єктивно. Мені краще, адже я таки вибрав Рафіка. 
alex.cver написав:А по подвеске наверное даже и хуже чем Рено.
В якому плані гірше?
alex.cver написав: (если только с горбом в багажнике они что то сделали)
Зробили. Нема вже ніякого горба. Тепер там докатка і підлога повністю рівна, ну і багажник нормального розміру.
alex.cver написав:Кто его тестил?
Я тестив і вже дав задаток. Тепер чекаю поки з Японії приїде. На данний момент він вже виплив. Наступний пункт - перевалочна база Тойоти в Бельгії. Чекаємо. 
alex.cver написав:Как подвеска дубовая дубовая как табуретка или хотя бы как у Логана?
В дорестайлінгової четвертої РАВ4 (2013-2015 роки), була дубова. В 2016 рейстайлі, який продається зараз, не дубова. Принаймі мені комфортніше по відчуттям ніж на логані по розбитій дорозі, і лежачих поліцейських перескакує краще (не стрибає як баскетбольний м'ячик на них).
Та і в цілому значно приємніші відчуття від їзди - тихіше, краще в поворотах (ага!), краще тримає пряму (ну там вообще як тепловоз), ну і все таке... Конєшно це не Ес класс, але Логан тут ні в яке порівняння не іде. Ну і Дастер теж.
Vader написав:Тойоты обычно ругают за то, что подвеска, наоборот, слишком мягкая. Хотя на Раве не ездил, может у него и не так.
На РАВ4 четвертого, саме четвертого покоління до рестайла, це 2013-2015 роки, була дуже дубова. Реально як їхати по бруківці, цокотіли зуби. 
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-08-16 16:53:54[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:Вопрос - табуретка или нет подвеска? Как она гасит раскачу или как преодолевает небольние ямы или лежачие полицейские?
З розкачкою там краще Лагана. Особливо з поперечною, якщо в Логана нема стебілізатора (як у мене
). Ну, про ями і лежачих поліцейських я вже казав - краще логана. Причому помітно.
alex.cver написав:Ибо на КИА например машинах ездить вообще не реально (кроме Спортейджа и то тож не фонтан).
Я Спортедж тільки новий тестдрайвив (той шо бегимотик
), то він теж не поганий, але все ж таки здалося що твердіший нового Рафіка. Хоча можливо діло і в гіршій шумці, адже суджу тільки по загальним відчуттям.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0