Vader написав:Не справжній - це такий, що не може від'їхати від розетки довше, ніж на 120 км.
Чому так? Якщо в мене 120км - середній пробіг за тиждень на "справжньому" ТЗ, то як я відчую цю "не справжність"?
Vader написав:Будь-яке ТЗ з ДВС має свої недоліки чи особливості, але с тими недоліками воно може поїхати на інший кінець світу.
Ні, туди де нема доріг, далеко не будь-яке ТЗ з ДВЗ доїде. Причому це може навіть бути ближче, ніж 120км.
Vader написав:Неможливість напхати в машину багато речей - це зовсім не те саме, що обмеження в пробігу.
Скажи це, наприклад, маршрутчику. Для кожної задачі треба вибирати правильний інструмент.
Vader написав:Для мне - робить.
Ну так ти ж коментував авто, куплене не тобою і не для тебе.
Vader написав: А оце "суто міський" - означає, що ти сам, за свої власні гроші, купив собі обмеження.
І дорога це обмеження, і неможливість перевезти всю сім'ю, коли захочеться, теж обмеження... Просто по твоїм пріоритетам, автономність в 120км вирішаючий критерій, важніший за все інше, а для когось іншого, критерії можуть дуже сильно відрізнятись, і тоді преміальний седан з пробігом за 1000км, може виявитись взагалі повним непотребом, який неможливо буде використовувати на щодень. Чим не іграшка?
Vader написав: Ну і нащо воно треба?
Особисто я, 90% пробігу накручую в щоденній (дослівно) їзді по місту. Так що практичне використання для такого авто безумовно є. Ну а то що треба мати ще одне авто, для дальших поїздок, для перевезення більшого вантажу або для позашляхових пригод, нічого не міняє. Ми ж маємо різне взуття для різних потреб, чи ж не так? Так само і з авто.
Vader написав:Але ті, хто купляє такі машини, мабуть готові плитити за паливо і шукати парковку.
От! А я не готовий, тому і кажу що "я" не розумію їх. Власне, чувак з Ліфом теж був готовий пертися на ньому в далеку подорож. І таки здійснив її успішно. І цього я теж не розумію.
Vader написав:Кросовера буває достатньо, поки не піде справжній сніг,
Не знаю як у вас, але в місті сніг в нас впринципі худо-бідно чистять. Навіть на Логані ніколи з цим проблем не було, не кажучи вже про кросовер. Джип тут явний оверкіл.
Vader написав: не захочеться поїхати на рибалку десь в хащі
Мовай йшла про тих хто за межі міста не виїзджають (наврядчи мамаша, яка возить дітей в школу і себе на шопінг, попреться на рибалку ).
Vader написав: Щодо комфорту - то тут все залежить від можелі.
Правильно, але ж є такі що й на табуретках їздять. Так що явно комфорт не завжди причина.
Vader написав:Я бачив достатньо репортажів про ДТП, в яких стикаються джип із звичайною легковою машиною, і саме в легковій люди страждають, а от бухі мажори спокійно вилазять з салону свого Крузера (Х6, Геленда, Пажеро та ін.) і втікають.
Залежить який джип в яку легкову і за яких обставин. Сам факт більшої масси авто, не завжди гарантує більшу безпеку. Більш об'єктивно дивитись на рейтинг NCAP, або щось в цьому роді. Власне вірність цього розповсюдженого переконання (що більше авто гарантує більшу безпеку), і перевірили цим тестом на відео.
ЗІ Нажаль Кузьму і Секвоя не врятувала...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-10-05 10:24:29[/merge_posts_bbcode]
Vader написав:Никакими практическими соображениями покупка не оправдывается.
Не згоден. Якщо для 90% перебування в авто, цей варіант кращий, то це може дуже навіть оправдуватися.
Vader написав:А зачем иметь две машины там, где хватило бы одной?
Ну от, взуття в тебе теж одне на всі випадки життя?
Vader написав:Или владельцы Лифов за пределы города вообще никогда не выезжают?
А навіщо це робити, якщо для цього є кращі авто?
Vader написав:Но владельцы Лексусов и Инфинти не спешат пересаживаться на Теслы и Лифы.
Так якраз таки більшість з власників Ліфів, мають ще Лексус чи Інфініті. До речі, так само як і Смартів.
Vader написав:Потому, что хотят на своём автомобиле просто ездить, не забивая себе голову, вдобавок к обычным житейским проблемам
Ага, але багатьох з них, достає їзда по місту на великій машині. В мене знайомий, має крузака, купив жінці Пежо 207. В результаті тепер по місту тільки на ньому і їздить! Причому розхід його аж ніяк не хвилює.
Vader написав:Не хотят держать две машины (для езды по городу и за городом), если достаточно одной.
О це про мене. Але ж багато людей просто не можуть тримати одну машину - як мініму треба одна для чоловіка, друга для дружини.
Vader написав:здравомыслящие существа, а богатые - тем более (потому они и богатые) и их трудно надурить рассказами про динамику и тишину
Ахахххахахахах!!!!
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0