26

Re: Дтп

Rothmanz написав:

И к чему тут поддавливание на совесть и жалость пострадавшей стороны?

шо то прозевал - где я такое писал .

Rothmanz написав:

Детали, владельца битой машины. С какого такого перепугу, они перешли в собственность виновника

Я по аналогии со страховой - мне когда ремонтировали ( страховой случай ) страховики сказали что мне отремонтированное авто а всё остальное их , мол такой порядок , ну я сильно и не вникал их так их .
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 08-11-2016 21:56:59[/merge_posts_bbcode]

и всё же очень хотелось бы узнать мотивацию кума и половины , мо шо новое узнаю .

0

27

сяся написав:

на фото не увидел , шо там с решёткой радиатора ? в чём  выражаются повреждения ?

там царапини на фото не всі видно, але я решітку йому простив, натомість він обіцяє купити бампер.

сяся написав:

по з\ч уВас было авто , его повредили , чел отремонтировал и отдал такое авто как и до " инциндента " , вроде как битые детали и не Ваши , или хотите оставить как за моральный ущерб ? не думаю что это здравая идея .

ні якраз деталі мої, з якого дива після пошкодження вони стали належати комусь ще.
на рахунок  морального збитку я йому його простив в раховуючи те, що він втік і шукав я його півтори години, а це все нерви і час. І тут ві захотів забрати запчастини. По доброті душевній я йому був готовий віддати ці деталі, але зараз вже сумніваюсь.

maple написав:

дружина наполягає на тому щоб залишити, кум також каже не віддавати

сяся написав:

Чем аргументируют ?

Аргументують моральним збитком

0

28 Відредаговано MACK (2016-11-08 22:06:33)

maple написав:

По доброті душевній я йому був готовий віддати ці деталі, але зараз вже сумніваюсь.

Тоді в чому питання? Роби як думаєш і нічого не запитуй.  coffee Для чого ці непотрбні сумніви. Ти когось на@бав і підставив свою машину?

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

29

maple написав:

на рахунок  морального збитку я йому його простив в раховуючи те, що він втік і шукав я його півтори години,

не факт , такие повреждения можно причинить и не услышать - для Вас большие повреждения а для ГАЗели - касание , у меня был опыт вождения грузовиков  sad

0

30 Відредаговано maple (2016-11-08 22:19:20)

сяся написав:
maple написав:

на рахунок  морального збитку я йому його простив в раховуючи те, що він втік і шукав я його півтори години,

не факт , такие повреждения можно причинить и не услышать - для Вас большие повреждения а для ГАЗели - касание , у меня был опыт вождения грузовиков  sad

Він якраз все почув, він признався, що вийшов побачив що хазяїна нема і просто поїхав, я був в шоці від такого залізного аргументу.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-08 21:14:04[/merge_posts_bbcode]

MACK написав:
maple написав:

По доброті душевній я йому був готовий віддати ці деталі, але зараз вже сумніваюсь.

Тоді в чому питання? Роби як думаєш і нічого не запитуй.  coffee Для чого ці непотрбні сумніви. Ти когось на@бав і підставив свою машину?

Воно то так але зазвичай коли починаєш входити в положення, починають сідати на голову

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-11-08 21:17:24[/merge_posts_bbcode]

Коротше дякую всім за думки.
"Утро вечера мудренее" завтра будем розбиратися далі.

0

31

maple написав:

Він якраз все почув, він признався, що вийшов побачив що хазяїна нема і просто поїхав, я був в шоці від такого залізного аргументу.

дааа , тогда может в этом

maple написав:

Воно то так але зазвичай коли починаєш входити в положення, починають сідати на голову

Вы и правы.

0

32

maple, як показує практика, пошкоджені деталі будуть валятсь (якщо є де) і заважати, згодом будете думати куди їх діти. Це як той чемодан без ручки, важко нести і жалко викинути.
Як приклад, Сусанін вже друге авто придбав, а бампер з його попереднього логана, 4 роки у мене на роботі валяється, вже шмат пластика від нього відрізав, і передав одноклубнику на експеременти  vissla
Рекомендацій можна надавати багато, але остаточне рішення буде за Вами, і яким воно б не було, воно буде ВІРНИМ у любому ваипадку.  empathy

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0
Спасибо сказали: maple1

33 Відредаговано Сусанин (2016-11-08 22:35:51)

maple написав:

Так а что с этими деталями ( я так понимаю только капот и бампер) вы собираетесь делать, если оставите у себя?
Судя по фото и по моему опыту, то отрихтовать и выготовить капот будет стоить денег, так же как и ремонт бампера. И не факт что удасться эти запчасти потом продать дороже стоимости их ремонта. Разве что Вы сами можете рихтовать и выготавливать детали и клеить бампера...

У меня так два бампера в гараже провалялись 3-4 года, потом один было попытался отдать на недорогой ремонт любителю, но обратно его не получил сначала из-за "занятости" любителя, а потом уже за ненадобностью, авто продал... поэтому его просто выбросили на свалку. А место эти запчасти занимают прилично. Есть смысл оставить если эти ЗЧ реально продать сразу кому-то...

Гы-Гы! Лаврик! Мы об однои и том же написали одновременно!  plus

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

34

Lavrik, есть ещё один вариант : наказание виновного - забрать детали ( и выкинуть ) шоб он и копейки не выручил , как говорят - " шоб знав "
ну и можно в тему пригласить наших разборщиков чтобы они посмотрели на поврежденные детали и сказали будут ли они иметь спрос или в "чермет".

0

35

сяся написав:

наших разборщиков чтобы они посмотрели на поврежденные детали и сказали будут ли они иметь спрос или в "чермет".

для этого скорее всего нужно позвать ремонтников все-таки...  big_smile

был: Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2006г.в. темнозеленый хамелеон. Общий пробег 171000 км.
Есть: Renault Logan Prestige 1.6 16 клапанов 2011г.в. белый лёд. Общий пробег 117000 км.
"у Ивана Сусанина не было жены, поэтому первое время в лесу поляки его побаивались..."
Финансовый консультант. My way it's my decision!
  0

36 Відредаговано Александр007 (2016-11-08 22:41:17)

maple,
Мог ведь не купить, а настоять на ремонте повреждения

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

37

Сусанин написав:
maple написав:

Так а что с этими деталями ( я так понимаю только капот и бампер) вы собираетесь делать, если оставите у себя?

Як варіант продати місцевим кузовщикам для подальшої реалізації.

0

38 Відредаговано Lavrik (2016-11-08 22:48:13)

maple, ще згадав ситуацію.
У знайомого, теж Логан, на швидкості відкрився капот, ну не закрив по неуважності повністю. Приїхали до майстрів, гарних майстрів (Сусанін підтримає), так вони сказали, що "шкурка вичинки не варта". І таки да, капот з розборки обійшовся майже у двічі дешевше, ніж реставрувати рідний.
[merge_posts_bbcode]Added: 08-11-2016 21:49:20[/merge_posts_bbcode]

maple написав:

для подальшої реалізації.

або здати в металолом...  vissla

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

39

Сусанин написав:

для этого скорее всего нужно позвать ремонтников все-таки...

так maple, нужно всё таки его реализовать а не отремонтировать , так шо всё-таки разборщиков  nose_eat

0

40 Відредаговано Александр007 (2016-11-09 08:43:03)

maple,
Газелисту надо было оставить телефон после дтп.
Поехать купить страховку, на следующий день приехать к Вам стать в нужную позу к Логану.
Вызвать копов сказать что только дтп случилось,. Протокол и страховая платит за все.

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0
Спасибо сказали: Larsen1

41 Відредаговано maple (2016-11-09 11:25:42)

Александр007 написав:

maple,
Газелисту надо было оставить телефон после дтп.
Поехать купить страховку, на следующий день приехать к Вам стать в нужную позу к Логану.
Вызвать копов сказать что только дтп случилось,. Протокол и страховая платит за все.

Треба було, а газеліст просто хотів втікти і ні кому не бути винним.

0

42

maple,  я немного не допонимаю, на теперешний день что есть у тебя? Свидетели? Очевидцы? Обещания водилы Газели? Расписка?

"Жизни верь,она ведь учит лучше всяких книг". " Главное -живой жизнью жить, а не по закоулкам памяти шарить". Dacia Logan 1.6 Laureat 2006, темно зелёный хамелеон-продан. Ситроен С4 Пикассо серый гранд 2011г- продан. Езжу Ситроен С4 Пикассо 2011   черный эксклюзив
  0

43 Відредаговано maple (2016-11-09 14:56:10)

Майский Кот написав:

maple,  я немного не допонимаю, на теперешний день что есть у тебя? Свидетели? Очевидцы? Обещания водилы Газели? Расписка?

Є заява в поліції з даними водія Газельки, 50% оплата нового бампера і капота винуватцем, і обіцянки водія при свідках про повну оплату роботи, бампера і капота.
При умові вконання всіх обіцянок, заява буде відкликана.

0

44

maple написав:

Как-то жидковато. Самый надежный аргумент - доки.

Dacia 1.4 Ambience 08 года ГБО Вариатор БК Мультитроникс
  0

45

Basilio_Cat написав:
maple написав:

Как-то жидковато. Самый надежный аргумент - доки.

Ну як є...

0

46

maple написав:

заява буде відкликана.

Все вроде нормально,вот последнего не понял. Это по согласию сторон?

"Жизни верь,она ведь учит лучше всяких книг". " Главное -живой жизнью жить, а не по закоулкам памяти шарить". Dacia Logan 1.6 Laureat 2006, темно зелёный хамелеон-продан. Ситроен С4 Пикассо серый гранд 2011г- продан. Езжу Ситроен С4 Пикассо 2011   черный эксклюзив
  0

47

Майский Кот написав:
maple написав:

заява буде відкликана.

Все вроде нормально,вот последнего не понял. Это по согласию сторон?

Так.

0

48

Апдейт.
Капот і бампер вже прийшли, газеліст їх оплатив. Битий капот я йому віддав, бампер залишив собі.
Новий капот прийшов з невеличкою точкою, але майстер сказав не критично.

Заяву я вже відкликав.
Але цікавий факт про нашу славну "піліцію". Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.

Але він виявився нормальним мужиком і послав їх на х@й. Короче Ганьба ХАБАРНИКАМ в погонах!

0

49

maple написав:

Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.

Мда-а-а-а-а  vissla

Синій мінерал.
  0

50

Lavrik написав:
maple написав:

Газеліст мені зізнався, що вони пропонували за певну плату, довести діло до суду і допомагати йому.

Мда-а-а-а-а  vissla

Коли вже в цій країні почне щось дійсно мінятись в кращу сторону...

0