Re: Мій Logan MCV Laureate 2008
rk03, я не фанатію від газу.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-09-29 18:41:32[/merge_posts_bbcode]
Доречі, покатався трохи ввечері. На швидкості до 90 не чути шелест. На днях буду на трасі, послухаю при 150-ти.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій Logan MCV Laureate 2008
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
rk03, я не фанатію від газу.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-09-29 18:41:32[/merge_posts_bbcode]
Доречі, покатався трохи ввечері. На швидкості до 90 не чути шелест. На днях буду на трасі, послухаю при 150-ти.
Ти не тільки з салону слухай, а хай хтось з вулиці послухає.
А то тобі вроді не шумить, а люди ззовні можуть пальцем показувати.
OKurylyshyn, треба ще такого спортсмена, щоб біг поруч . Але матиму наувазі.
воно і без целофану заліплене багнюкою
Зато проветривалось и подсыхало. Контролируй на счет запотевания внутренней поверхности полиэтилена .
Evgenий, обов'язково контролюватиму. Та там той мішок має трохи дірочок щоб дихати.
Їздив в село сьогодні. Ніяких нових шумів і шелестів я не помітив. Їхав більше 150-ти.
Оскільки вже жовтень, то вмикав світло. А на шляху кожен третій порушував.
Ну будемо спостерігати.
Заганяв в гаражу машину щоб підклеїти вітровик. Заодно ходову перемацав, один гвинт на захисті підтягнув. Глянув запаску-ще не зогнила))), конденсат вивітрюється через "технологічні" отвори чохла.
Подумував раніше про заміну свічок, бо машина трохи тупила. Ці Денсо маде ін джапан два роки ходили. Рішив спробувати оригінальні, які раніше стояли. Так з ними набагато краще, машинка ожила. Так що з заміною поки почекаю.
Готуємось до зими.
Замінив охолоджуючу рідину. Хоч і знімав нижній патрубок радіатора і щей висмоктував звідти шлангом залишки, та всеж влізло близько 4-х літрів з потрібних 4,45.
Залив німецький антифриз кислотно-зелений, розведений майже 1:1. Десь до -40. Брав по 120 за літр.
Ці Денсо маде ін джапан два роки ходили. Рішив спробувати оригінальні, які раніше стояли. Так з ними набагато краще, машинка ожила.
аналогично
Замінив охолоджуючу рідину.
Теж думаю змінити перед морозами.
Наразі ще омивач треба замінити. Треба бачок зняти певно, бо він повний. Все літо дощів не булр, от і не виляпав.
Доречі, омивач Окко не беріть, він в мене при -16 замерз при заявлених -22
Andriy1352, ого... це часом не виток з пружини підвіски? Якого воно розміру, по фото не ясно?
Це задня.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-08 09:30:45[/merge_posts_bbcode]
Larsen, нижній віток задній.
що характерно, машина пуста була.
Пружина рідна ще чи вже мінялись?
Коли у мене лопали (дві одночасно), правда зимою, і теж порожнім їхав, так відломаний кусок НЕ випадав.
Lavrik, пружини рідні.
Оце думаю може від якого Сценіка чи універсала Лагуни підходять щоб нові не брати...
отож вибір між вживаними з розборки(поки не знайшов),
оцими https://detali.zp.ua/catalog/94882-pruz … ?c=1528006
або оцими https://detali.zp.ua/catalog/56035-pruz … 6#comments
на круті 2к гривень шкода..
блін, тіки забачив, що ті пружини на седан...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-08 10:57:49[/merge_posts_bbcode]
на розборках 50-60 баксів...
облазив наш базар-нічо нема тіки нові ларгуса рашинські за 1500, ноунейми не наважився брати. замовив Каябу...
от лоджи поставь.
от лоджи поставь.
Вониж не дешевші
тай каяба вже їде.
с разбора дешевле
с разбора дешевле
Ненабагато
Отже приїхали сьогодні пружинки. Мусив замінювати надворі, бо гаража зайнята. Але нічого, за годину з батьком справились. Він на барабан ставав і стяжки не знадобились. Батько ще здивувався, що так просто, пам'ятаючи сєкас з передніми жигулівськими).
По ходу діла знімав колеса і відкручував низ аморта.
Проставки цілі, тіки ту, де лопло, трохи за два дні погризло, але не страшно.
Товщина і довжина каяб відповідає оригіналу, висота до арки зараз 690мм, проїдусь зара, тоді ще поміряю, як візьме своє місце.
тепер і аморти і пружини Каяба)).
Це код товару. Є ще звичайні, тоньші на 0,5мм.
Ціна з доставкою наложеним Новою поштою з Києва-1874грн за пару.
Проїхав біля 30-ти км. Все добре. Задок лежачі поліцейські переїжає комфортно. Просадки після цього не помітив. Жінка сіла в машину, то помітила, що вища машинка стала.
Завтра з вантажем проїдусь.
Сторінки Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 10 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Мій Logan MCV Laureate 2008
Згенеровано за 0.183 секунд(и), виконано 89 запитів