Re: Хроники черного аккордеона.
Заправки 80% БРСМ
От тобі якість БРСМ
Хоча тяга на їхньому газі добра
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Хроники черного аккордеона.
Заправки 80% БРСМ
От тобі якість БРСМ
Хоча тяга на їхньому газі добра
на шеле тоже мусора много было за 5 тыс(был только ШЕлл), так что пофиг где, имею ввиду бренд заправки, мое мнение.
От тобі якість БРСМ
Я думаю у інших не краща.Не було б циклона з відстійником,були б ті соплі вже в форсунках і циліндрах.
зачем тянуть к баку, если всё равно коса идет одним хвостом под капот а вторым к панели приборов?
а вторым к панели приборов
Инфа на стрелку идет от ЭБУ,а не от поплавка,емулятор врезается в сигнальный провод поплавок-ЭБУ.
И возле бака все провода на виду,а колупать провода под торпедой... Мне хватило з-ны лампы аварийки.
у тебя всё равно корекция уровня потом идёт в панель от бака.
всё равно корекция уровня потом идёт в панель от бака.
Зачем "пердолить котка при помоци млотка"(польская народная мудрость) Если есть схема
В инструкции написано лепить у бака.С девайсиной идет жгут,который к АКБ и замку зажиганя,метров 5 длинной. А это по нашим временам не позволительная роскошь.
Они на схеме сэкономили,не прорисовав белый провод-догадайся мол сам,куда тулить,а на кабеле нет.
зачем лишние затраты и гоовняк с проводами.Я купил на Лоске пятиконтактное реле с разъемом за 50 грн. и собрал все возле бака по схеме https://www.drive2.ru/l/8300683/.Все работет прекрасно.По идее с четырехконтактным реле не должно работать,так мне сказал друг моего сына.
Я купил на Лоске пятиконтактное реле с разъемом за 50 грн. и собрал все возле бака по схеме https://www.drive2.ru/l/8300683/.Все работет прекрасно.По идее с четырехконтактным реле не должно работать,так мне сказал друг моего сына.
И я собрал по схеме 5 контактного реле
Но с сопротивлением в 300 Ом,как на схеме,не заработало. Потом впаял 750 Ом.Та же хрень но через раз. Сейчас более 2КоМ.Работает боль-мень коректно но с полубака.Если меньше опять глючит. У Хонды,я так понял,дикий алгоритм пересчета расхода топлива. Другими словами если ехал 200км-вышел из машины на "слона привязать"с ключами,то стрелка так и останется в нижн части,а то и на сигнал. лампе. Нужно вкл зажигание и ждать пару минут пока комп не поймает глюк обрыва цепи датчика уровня(мигает-НЕ ПРОСТО ГОРИТ сигнал лампа остатка топл).Только потом запускать мотор. Иначе стрелка так и будет внизу.
День. Обычно если данных нет, то делается замер сопротивления в баке. При нулевом и при полном. Я снимал, например бензонасос и мерял..
День.
?!
Обычно если данных нет, то делается замер сопротивления в баке. При нулевом и при полном. Я снимал, например бензонасос и мерял..
Ну это понятно.Просто натхнення лезть в бак пока не посещало.Нужно с мыслями собраться,заодно и бенз фильтр поменять,он в колбе топл насоса стоит. Но на реостате не думаю что больше 600Ом будет. Не даром поляки еще одно питание отдельным жгутом вывели-чейто знают наверное.
с телефона писал. у него своё понятие про имена а питание - чтоб сначала уровень замыкало.
Надоїв цей непорядок на лобовому склі залишенній попереднім власником
Кінці тріщини хоч і засверлені,але вже"лучики добра" почали з"являтися за місцями сверління
Так виглядає старе-зрізане
Це маркування старого скла,фотоспалах "забив" логотип Хонди.
Старе скло мало що тріснуте так і добряче пошкрябане.Видно,попередній власник дуже любив шкребти лід,з вмерзлим піском,зі скла.
Маркування нового скла,виробник той самий AGC тільки без логотипу Хонда
Пару днів покатаюся перебинтованый скотчем
Ціна питання-3500грн скло,500 грн.робота.
Емулятор теж встановленний.Працює коректно,без проблем,але до тих пір поки стрілка не ловить зону резервного залишку в баку. Потім показує чортіщо.
Як показав досвід, після зняття скотчу, бажано на мийку заїхати, і напором пройтися по стиках скла з кузовом.
У мене після заміни, пропускало в районі плафона, погано промастили герметиком.
Як показав досвід, після зняття скотчу, бажано на мийку заїхати, і напором пройтися по стиках скла з кузово
Та полюбому... На вихідних буде допрос с прістрастієм
500 грн.робота.
Я одного разу в офіціалів бачив як скло лобове міняли.
Від початку і до кінця в двох мужиків це зайняло 40хв часу.
Yeka написав:500 грн.робота.
Я одного разу в офіціалів бачив як скло лобове міняли.
Від початку і до кінця в двох мужиків це зайняло 40хв часу.
Это намёк, что дорого? Готовы сделать за 50 грн?
Давно хотів зробити заміри як швидко прогрівається двигун в мороз.То часу не було,то морозів підходящих.
Температура до запуска двигуна і вольтаж АКБ.
Одразу після пуску двигуна
Меньше хвилини потрібно щоб нагріти від -14 до 0.
3хв.до +30 і поїхали.
Перейшов на газ
Більше 81 не прогріваеться.
Після десь 30хв стоянки
Сьогодні теж на газ при 65С перейшла. Правда температура максимум 83С, хоча інколи на швидкості падала до 76С
В мене завжди так,на моторі 61-63 на газовому редукторі 45.
Lavrik, Юрко, знову термос сповз?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 8th Feb 2017 13:39:41[/merge_posts_bbcode]
Yeka, а термос на яку т-ру? На багатьох автах спостерігаю сповзші термоса.
rk03, все нормално. Стабільно тримає 83-85, в пробках і карлосон вмикаєтьс, сьогодні щось раз чи два скакануло.
а термос на яку т-ру? На багатьох автах спостерігаю сповзші термоса.
Та ні,все як мурзілка пише.Коли почав підглядати за роботою двигуна через OBD сканер то теж був трохи здивований,навіть запанікував і їздив до офів,на тест термостата.
Коли почав підглядати за роботою двигуна через OBD сканер то теж був трохи здивований
А в якій програмі підглядаєш?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Бортовий журнал → Хроники черного аккордеона.
Згенеровано за 0.182 секунд(и), виконано 93 запитів