Aprox написав:Есть пруфы на исследования?
Є досвід!
Aprox написав:А то у меня вместо "Але раз в рік" почему-то при прошлом снегопаде получалось раз в 5 мин.
Ну це я за один раз рахую.
Aprox написав:подогрев нужен как минимум почти каждый день зимой и при каждой дождливой или сырой погоде осенью!
Ще раз нагадаю - я 3 роки їздив на Логані щоденно, навіть в найгірших погодних умовах. За цей весь період, жодного разу не було проблем з зовнішніми дзеркалами. Це 100% факт.
Короче, щоб далі не продовжувати про кольори фламастерів, а схоже тут саме до цього все зводиться, адже, напевно сильно залежить від умов експлуатації, я скажу наступне. Якби особисто в мене стояв вибір чи взяти авто з кондеєм чи з підігрівом дзеркал, я б однозначно, без найменьших сумнівів вибрав кондиціонер!
Більше того, в Астрі в мене дзеркала інколи замерзали, була така фігня. Однак відсутність підігріву якось всеодно не заставляла мене задуматись над заміною авто. А от саме через відсутність кондея, я її поміняв на Логана. Причому коли вибирав авто на заміну, якость підігрів зеркал не дуже то мене цікавив.
Отже, якби в Аутентіку не було кондея але був би підігрів дзеркал, регулювання ременя безпеки по висоті, регулювання крісла водія по висоті, і навіть керма по вильоту - я б його не купив! Отже в мому випадку, маркетинг в Рено виявився дуже правильним і вдалим. Я став їхнім клієнтом! Причому повністю задоволеним клієнтом.
Причому ти, хоч і незадоволений, але всеодно Логана купив. І взагалі цікаво, чи є хоч хтось, хто не купив Логана через те що в нього в базі нема підіргіва дзеркал? Думаю нема таких. Значить правильний маркетинг в Рено.
Таким чином, підігрів дзеркал, як мінімум, не всім важливіший за кондей. І шось я думаю, що макретологи таки мають якусь статистику, що вказує на більшу важливість кондея, для більшості потенційних покупців. Напевно тому так.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0