Похоже в этом году отличились и ОККО и ВОГ по качеству зимнего дизеля.
В ФБ на ОККО катят по полной на их странице. От разных людей
-----------------------
1) Запралялась дизельним пальним Арктика, мороз був -20 градусів і машина глохла. Заводилась і глохла !!!! Масло і фільтри тиждень перед завправкою мінялись, але коли зняли фільтр він був весь запарафінений після заправки . Хто мені буде відшкодовувати витрати? І чим ви заправляєте наші авто ?
Я користувалась послугами ОККО багато років , але зараз сама не буду і другим не раджу !!!!
2) Аналогічно. Військовий приїхав у відпустку і не зміг вчасно повернутися, аби не люди, то взагалі нікуди б не виїхав, або десь замерз на мирній території. 5 годин проїхати 50 км. А скільки тепер наслідків вигрібати через таке. В яку копійку обійдеться!
Ще і знижку мав, як постійний клієнт.
3) Будьте осторожны! Это полный развод!!!! Сегодня при -10 замерз дизель. Поехали в центр на елку с детьми. В машине трое детей! Попали на 350 грн эвакуатора плюс испорченное настроение себе и детям!!!
4) Заправляюсь лише pulls diesel на ОККО. Останній раз заправив повний банк позавчора в Києві. Доїхав до Вінниці, якраз під різдвяний мороз. І ось будь ласка: при мінус 17 машина не заводиться. У мене великі сумніви щодо заявлених якостей Вашого пального.
5) Арктика, суперзимове дизельне пальне від українських АЗС, котре замерзає вже при -15 С. В минулі роки цей трюк проходив, бо зими були м'які. А зараз всі власники дизельних сталевих коней в Україні мають змогу спостерігати жлобство шарлатанів, які встановили, фактично, європейську вартість на свою дешеву білоруську або латвійську продукцію. Тьху, як низько.
6) Заправив в минулий четвер 20 літрів вошого зимового дизелю, в п'ятницю машина завелась та глохне в дорозі, поїхав в сто, замінили фільтра палива, вистачило на пів дня, зараз машина стоїть чекає потепління, в сто сказали потрібно знімати бак, зливати пальне, міняти фільтра! Гарний у вас зимовий дизель. Телефонував 06.01.17 на вашу "гярячу лінію" обіцяли перетелефонувати за 24 години чекаю до сьогодні. Думаю потрібно таке гарне пальне розрекламувати гарно хочаб б тут у фб.
-----------------------
Вот и думай кому в этой жизни доверять ?
KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway -
https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140В игноре - только странные люди (3)
0