Larsen написав:Хтось, та не комплексуй, давай розказуй що тобі в Фієсті не подобається. А то якось все сильно однобоко виходить, ти ж не менеджер ділера Форда, правда?
Та я зовсім не кажу, що у мене ідеальна машина. Хотілось би двигун потужніший (у мене 82 к.с.), ну дійсно може трохи м'якшу підвіску, хоча і ця особливого дискомфорту не викликає. Може справа в тому, що у мене високопрофільні колеса 14 радіусу, а не низький профіль 15 радіусу, як у більш "просунутих" моделях фієст. Трансформація салону відверто слабувата в порівнянні, скажімо, зі Шкодофобією. Але Шкодофобію не розглядаю по причині підвіски - у брата була, так це мало не єдиний автомобіль, в якому мене пасажиром так загойдувало, що я мало не ригав. Місця над головою мені і членам моєї родини вистачає: ми не баскетболісти. Найвищий - тесть із зростом понад 180 см, так і йому нормально. І взагалі не знаю звідки пішов міф, що Фієста тісна - у мене в Хюндаї Акценті і Рено Симболі на задньому сидінні із моїм зростом 170 см голова в стелю впирається, а в Фієсті солідний запас. Не так як в Шкоді чи Логані, але цілком досить.
Походив я оце по салонах Рено, є певні моменти, що мені дуже не подобаються в порівнянні з салонами Форда, це звичайно автомобіля не стосується, проте... Якщо в двох словах - то це якась мутність, котру важко словами передати. Ніхто не може чітко сказати який сервісний інтервал у дизельних двигунів і чи треба, наприклад, ремінь міняти через 60 тисяч у двигуні 0.9л. Таке враження, ніби вони кажуть: "та ви купіть, а там якось воно видно буде". Це не для мене, я хочу одразу знати що мене чекає в процесі експлуатації. На Арма Моторс сказали, що дизель потрібно обслуговувати з періодичністю 10 тис. км, я написав на сайт renault.ua - а там пишуть: ми рекомендуємо періодичність 15 тис. км. Мутно якось, одним словом....
Слухайте більше гаражних майстрів: вони зовсім не зацікавлені, щоб ви почастіше до них приїжджали.
0