176

Re: Що краще - Сандеро чи Фієста?

Larsen написав:

fiestasandero, не гарно брехати, ти ж сам на вашому форумі ссилку спитав щоб тут потролити. Ніяких думок про Сандеро не було в твому закомплексованому мозку до того як Хтось не створив голосовалку там у вас, і не розказав про голосовалку яку він замутив тут.  dumbom
Але ти так не переживай, нема такої другої чудової машинки як Фієста, і Форд свідок її! lol
А тепер можеш повертатись в вашу компанію, і розказувати як ти тут всіх круто протролив, і яка все ж таки Фієста мега крута.  smoke
От тільки, на відміну від вашої закомплексованої компанії, тут якось ні в кого не виникло бажання піти до вас, позасирати вашу голосовалку. Ну нема тут настільки закомплексованих.  empathy

я не доктор конечно,но слово "закомплексованность" звучит слишком часто)))
Обычно тот кто кричит,что самый умный,а остальные дураки,таковым не является smile
В данном случае "дураком" ты выставляешь меня..
чудова машинка фиеста? где я такое писал?
ох уж эти сказочники)

0

177

Larsen написав:

Хтось, та не комплексуй, давай розказуй що тобі в Фієсті не подобається. А то якось все сильно однобоко виходить, ти ж не менеджер ділера Форда, правда? wink

Та я зовсім не кажу, що у мене ідеальна машина. Хотілось би двигун потужніший (у мене 82 к.с.), ну дійсно може трохи м'якшу підвіску, хоча і ця особливого дискомфорту не викликає. Може справа в тому, що у мене високопрофільні колеса 14 радіусу, а не низький профіль 15 радіусу, як у більш "просунутих" моделях фієст. Трансформація салону відверто слабувата в порівнянні, скажімо, зі Шкодофобією. Але Шкодофобію не розглядаю по причині підвіски - у брата була, так це мало не єдиний автомобіль, в якому мене пасажиром так загойдувало, що я мало не ригав. Місця над головою мені і членам моєї родини вистачає: ми не баскетболісти. Найвищий - тесть із зростом понад 180 см, так і йому нормально. І взагалі не знаю звідки пішов міф, що Фієста тісна - у мене в Хюндаї Акценті і Рено Симболі на задньому сидінні із моїм зростом 170 см голова в стелю впирається, а в Фієсті солідний запас. Не так як в Шкоді чи Логані, але цілком досить.

Походив я оце по салонах Рено, є певні моменти, що мені дуже не подобаються в порівнянні з салонами Форда, це звичайно автомобіля не стосується, проте... Якщо в двох словах - то це якась мутність, котру важко словами передати. Ніхто не може чітко сказати який сервісний інтервал у дизельних двигунів і чи треба, наприклад, ремінь міняти через 60 тисяч у двигуні 0.9л. Таке враження, ніби вони кажуть: "та ви купіть, а там якось воно видно буде". Це не для мене, я хочу одразу знати що мене чекає в процесі експлуатації. На Арма Моторс сказали, що дизель потрібно обслуговувати з періодичністю 10 тис. км, я написав на сайт renault.ua - а там пишуть: ми рекомендуємо періодичність 15 тис. км. Мутно якось, одним словом....

Слухайте більше гаражних майстрів: вони зовсім не зацікавлені, щоб ви почастіше до них приїжджали.
  0

178 Відредаговано Larsen (2017-03-18 13:09:30)

Хтось, ну от, майже вийшло. Почав непогано, згадав двигун і "майже" підвіску, але далі не втримався і продовжив розказувати що все подобається, і навіть закінчив тим що не подобається у інших авто. Але ж я не це питав! Нам тут всім цікаво почути що Фієстоводу не подобається у його Фієсті, раз вже є можливість його про це розпитати прямо на нашому форумі. Так що не соромся, розказуй! Не вірю що це все. Хоча якщо так, тоді не вірю що ти дійсно думав купувати Сандеро, і створив цю голосовалку не з метою чистого тролінгу. wink

Хтось написав:

чи треба, наприклад, ремінь міняти через 60 тисяч у двигуні 0.9л.

Там цеп, а не ремінь, і міняти її, звісно не треба. wink

ЗІ Доречі, процентне відношення проголосувавших поступово зрівнюється. Зараз у вас там 22% у нас 26%. smile
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-18 12:00:37[/merge_posts_bbcode]

fiestasandero, що, не подобається як правду в очі кажуть?  empathy А не треба було лізти тролити сюди. Наші ж до вас тролити не полізли, правда? Чи ти там один такий унікальний?  g_hosp

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

179

Larsen, я ж писав раніше, що задивляюсь на дизельний двигун. Ще жодного разу не їздив на дизелі, було би цікаво. Відсутність дизельного двигуна у лінійці фієст - це мабуть єдина річ, яка мені в них не подобається.

Слухайте більше гаражних майстрів: вони зовсім не зацікавлені, щоб ви почастіше до них приїжджали.
  0

180

Larsen написав:

Хтось, ну от, майже вийшло. Почав непогано, згадав двигун і "майже" підвіску, але далі не втримався і продовжив розказувати що все подобається, і навіть закінчив тим що не подобається у інших авто. Але ж я не це питав! Нам тут всім цікаво почути що Фієстоводу не подобається у його Фієсті, раз вже є можливість його про це розпитати прямо на нашому форумі. Так що не соромся, розказуй! Не вірю що це все. Хоча якщо так, тоді не вірю що ти дійсно думав купувати Сандеро, і створив цю голосовалку не з метою чистого тролінгу. wink

ЗІ Доречі, процентне відношення проголосувавших поступово зрівнюється. Зараз у вас там 22% у нас 26%. smile
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-03-18 12:00:37[/merge_posts_bbcode]

fiestasandero, що, не подобається як правду в очі кажуть?  empathy А не треба було лізти тролити сюди. Наші ж до вас тролити не полізли, правда? Чи ти там один такий унікальний?  g_hosp

наши..ваши..не треба лiзти..)
прям царек! а я в твое имение залез через забор)
А я да,уникальный!
На твой трон я не претендую!
Логан лучшая машина!
Фиеста гавно! tbsenile

0

181

fiestasandero написав:

Логан лучшая машина!
Фиеста гавно! tbsenile

Дитячий   садок

0

182

Хтось написав:
fiestasandero написав:

Логан лучшая машина!
Фиеста гавно! tbsenile

Дитячий   садок

Согласен)
Прислушивайся к Георгиевичу..мне кажется он здесь из тех немногих,кто в адеквате!

0

183

О, згадав іще одну річ, котра мені в Фієсті не подобається: вони з салону газ не ставлять. Поставив газ - злетів з гарантії. Для Сандеро ставлять газ в салоні і гарантія зберігається.

0

184 Відредаговано fiestasandero (2017-03-18 13:56:07)

Хтось написав:

О, згадав іще одну річ, котра мені в Фієсті не подобається: вони з салону газ не ставлять. Поставив газ - злетів з гарантії. Для Сандеро ставлять газ в салоні і гарантія зберігається.

нафига газ?
ты ж на дизель я так понял засматриваешся? shok
и да..вспомнил те года,когда фиеста была на гарантии..отношение к клиентам достаточно скотское..не думаю,что что то изменилось за пару лет в политике сервиса компании..по крайней мере в Киеве было так.
Не знаю как у рено,но уверен,полюбому,не хуже!

0

185

fiestasandero написав:

Ну так заліз, помідори замовив, що тебе не влаштовує?  empathy

fiestasandero написав:

Є правила форума, треба їх дотримуватись.  rtfm

fiestasandero написав:

А я да,уникальный!

Наразі так. Більше ніхто не приперся сюди з метою тролінга. Хтось, не такий. smile

fiestasandero написав:

Хреновий з тебе троль, раз тебе так плющить.  empathy

fiestasandero написав:

Логан лучшая машина!
Фиеста гавно!

Мавпування це все на що ти тепер здатний? А як починав!  reta

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

186

Larsen написав:
fiestasandero написав:

Ну так заліз, помідори замовив, що тебе не влаштовує?  empathy

fiestasandero написав:

Є правила форума, треба їх дотримуватись.  rtfm

fiestasandero написав:

А я да,уникальный!

Наразі так. Більше ніхто не приперся сюди з метою тролінга. Хтось, не такий. smile

fiestasandero написав:

Хреновий з тебе троль, раз тебе так плющить.  empathy

fiestasandero написав:

Логан лучшая машина!
Фиеста гавно!

Мавпування це все на що ти тепер здатний? А як починав!  reta

Улыбнул)

0

187

в прибалтике видел новую фиесту в супермаркете за.. 5700 евро  upp  жёлтенькая, четырёхдверка, красиво смотрится, ттх я даже не глянул, но я в неё бы не влез наверное  dntknw  за Сандеро не голосовал, хотя пятый год катаю coffee в ньюЛоган бы пересел, в ньюФиесту не хочется

Just in Time
  0

188

Serega® написав:

в прибалтике видел новую фиесту в супермаркете за.. 5700 евро  upp  жёлтенькая, четырёхдверка, красиво смотрится, ттх я даже не глянул, но я в неё бы не влез наверное  dntknw  за Сандеро не голосовал, хотя пятый год катаю coffee в ньюЛоган бы пересел, в ньюФиесту не хочется

Гы гы.... я в вольво s60 еле влез, места внутри вообще нет, такое впечатление что натянул её на себя  big_smile

Dacia Logan 1.6 Laureate 2007г. ГБО Stag 4 Eco. Tomasetto AT09. Hana 2000
"Так называемые парадоксы автора, шокирующие читателя, находятся часто не в книге автора, а в голове читателя." Ф.Ницше
Вера - это не наличие каких-то особых знаний, а лишь отсутствие элементарных...
То что в страна в жопе - ещё не повод самому превращаться в говно.
  0

189 Відредаговано Георгич (2017-03-18 19:47:24)

Evgenий написав:

У жигулей чуть поменьше: 200 тык

Жигули очень разные К примеру у 2105 регламент замены ремня не имеет никакого значения, т.к. нарушение фаз ГРМ в этом двигателе не приводит к его поломкам.
Так вот, когда срезало зубья этого ремня, то народ разрезал ремень вдоль на 2 половины и надевал его со смещением слизанных зубьев, и катался, катался, катался.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 19:37:00[/merge_posts_bbcode]

fiestasandero написав:

и да..вспомнил те года,когда фиеста была на гарантии..отношение к клиентам достаточно скотское..не думаю,что что то изменилось за пару лет в политике сервиса компании..по крайней мере в Киеве было так.

Ты говоришь о Виннере, но во-первых - обслужи к примеру Мицубиши на офсервисе и сравни с Втнером, а во-вторых - в Киеве Фордоводы ездят на Край - адекватный сервис за вменяемые деньги.

0

190

Георгич написав:

во-вторых в Киеве все ездят на Край - адекватный сервис за вменяемые деньги.

Підтверджую, ВіДі - нормальний сервіс, я там обслуговувався.

0

191 Відредаговано Георгич (2017-03-18 19:58:13)

fiestasandero написав:

Улыбнул)

Тема касается сравнения Сандеро и Фиесты, так что милости просим, а на срач пустозвона забей.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 19:55:04[/merge_posts_bbcode]

Хтось написав:

я ж писав раніше, що задивляюсь на дизельний двигун. Ще жодного разу не їздив на дизелі, було би цікаво. Відсутність дизельного двигуна у лінійці фієст - це мабуть єдина річ, яка мені в них не подобається.

Ну так были дизельные Фиесты, я их тестил, Фокус2 мне понравился больше.
Но если плясать вокруг В-класса, то не смотря на все косяки Фьюжн меня удивил  в хорошем смысле - вечная машина.

Себе взял Д-класс.

0

192

Larsen написав:

Серез тих кого я знаю, є тільки одна Фієста. І їздить на ній жінка, тільки по місту.

В гаражном кооперативе только одна Фиесточка и с номерами АН, молодая вежливая семья, видно что убегали от "вежливых зеленых людей" и русскага мира в ввиде бурятов и чиченов. Больше фиест нет вообще, хотя кооператив огромный.

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

193

fiestasandero написав:

мне кажется он здесь из тех немногих,кто в адеквате!

Если тебя после подобных высказываний смешают с говном, ты скажешь, что тут все неадекватные?  lol

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

194

знд написав:

Larsen як завжди - коректно, виважено, аргументовано.  Так тримати  !!! 

Согласен. Обожаю его за это, прастите я в нормальном плане  big_smile

Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
  0

195 Відредаговано Хтось (2017-03-18 20:56:38)

alex.cver написав:
Larsen написав:

Серез тих кого я знаю, є тільки одна Фієста. І їздить на ній жінка, тільки по місту.

В гаражном кооперативе только одна Фиесточка и с номерами АН, молодая вежливая семья, видно что убегали от "вежливых зеленых людей" и русскага мира в ввиде бурятов и чиченов. Больше фиест нет вообще, хотя кооператив огромный.

Зате Ланосів повно, еге ж?

0

196

знд написав:

Larsen як завжди - коректно, виважено, аргументовано.  Так тримати  !!! 

Согласен. Обожаю его за это, прастите я в нормальном плане  big_smile

Larsen написав:

В мене теж колись була пузотерка (Астра), і я задовбався пробивати колію для інших, задовбався надягати зимою цепи, там де після мене інші вже їхали без проблем, а я за ними повз захистом по їхній колії.

Точно моя история с КИА Сид ом а до этого с Маздой 323. Доходило до того, что я во двор не заежал зимой и сумки с магазина таскали с дороги через несколько домов на горбу ,только чтобы "не ранить ранимую душу с гребанной подвеской и 0 клиренсом от Сидика". Счас даже не думаю даже если снега поколено. Этой зимой еще больше Степвея зауважал.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 20:09:16[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

А реально, я підозрюю що причина у наступному. Більшість Фієст, купують жінкам, переважно як друге авто в сім'ї, для поїздок по магазинам, школам, дитсадочкам. Очевидно, що вони на них в дальняк не вилазять.

Это же как нужно не любить свою жену? Те кто любят покупают Ниссан Жука женам а не игрушечную Фиесту. По цене не сильно дороже, а красоты и надежности в разы больше.

0
Спасибо сказали: Larsen1

197

alex.cver написав:

Это же как нужно не любить свою жену? Те кто любят покупают Ниссан Жука женам а не игрушечную Фиесту. По цене не сильно дороже, а красоты и надежности в разы больше.

В штатах много Фиест, очень много Авео, Джетт, Пассатов, есть и Ланосы, но вот Сандеро нет, да и вааще Рына нет.
....Хотя наверное вы и правы - женщины у них сташненькие)))

0
Спасибо сказали: Хтось1

198 Відредаговано alex.cver (2017-03-18 21:29:57)

fiestasandero написав:

пы сы: alex.cver ,жги еще!)

Я уже отписался. Даже Мазда была. Все бугры дороги были искрами на дороге. Каждому свое как говорится. Мучайся и дальше на хонде, я как нибудь ремень поменяю в 60, для меня это не важно по деньгам(  скорее уже сменю на новое рено ибо продавать раз в 5 лет нужно старое). Важнее не таскать сумки на горбу и зимой заежать во двор желательно без лопаты. А так у каждого свои критерии. Я тут жгу до того что подвеску от КИА Спортейджа матерю на чем свет стоит ибо я критикую машину и все минусы какие есть а не хвалю как каждый свое болото хвалит. У Рено море недостатков, которые мне не нравятся. Только я о них говорю. Но во  когда у машины за 27куе подвеска гавнистее в разы(Спортейдж) чем у машины за смешую цену в 13куе я тоже об этом говорю. И не нужно ровнять цену той же хонды и того же Логанмобиля. Но для меня из хонды я бы брал только срв и то не взял ибо там самый низкий клиренс как для СУВов и самая неадекватная цена на авто. Брал бы что то более нормальное. А на вкус и цвет все фломастеры разные.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 20:24:14[/merge_posts_bbcode]

Георгич написав:

В штатах много Фиест, очень много Авео, Джетт, Пассатов, есть и Ланосы, но вот Сандеро нет, да и вааще Рына нет.
....Хотя наверное вы и правы - женщины у них сташненькие)))

На Кипре и в Греции  тоже. Рына в штатах нет вообще. И что? А у нас дорог нет вообще, зарплат нет вообще и много чено другого для фиест нет вообще. Потому им тут и не место,  потому их найти у нас нужно еще очень постараться. Так что где Штаты а где мы. Но вы правы женщины у нас в разы красивее. Так что не обижаем их и покупаем им Жуки а не Фиесты ибо можем же ? smile Если Форд то ну никак не Фиеста, ну хотябы Фокус как по мне.

0

199 Відредаговано fiestasandero (2017-03-18 21:35:21)

Serega® написав:

влез бы ты в нее.. smile  внутри там места больше,чем кажется снаружи)
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 21:32:31[/merge_posts_bbcode]

Георгич написав:
Evgenий написав:

У жигулей чуть поменьше: 200 тык

Жигули очень разные К примеру у 2105 регламент замены ремня не имеет никакого значения, т.к. нарушение фаз ГРМ в этом двигателе не приводит к его поломкам.
Так вот, когда срезало зубья этого ремня, то народ разрезал ремень вдоль на 2 половины и надевал его со смещением слизанных зубьев, и катался, катался, катался.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2017-03-18 19:37:00[/merge_posts_bbcode]

fiestasandero написав:

Ты говоришь о Виннере, но во-первых - обслужи к примеру Мицубиши на офсервисе и сравни с Втнером, а во-вторых - в Киеве Фордоводы ездят на Край - адекватный сервис за вменяемые деньги.

Я говорю и о Крае тоже! Машина на нем покупалась..когда были проблемы по гарантии,были посещены в разное время с разными проблемами все четыре оф сервиса в Киеве..везде было все очень плохо(
про Митсубиши не знаю,но мне кажется хуже форда быть не может crazy
И каско у меня было от Края...ох и натерпелись же мы(

0

200 Відредаговано alex.cver (2017-03-18 21:36:25)

fiestasandero написав:

влез бы ты в нее..   внутри там места больше,чем кажется снаружи)

Он просто не умеет, если ползком, осторожно через задный багажник, предварительно не переедая то почему нет. Только нужно помнить, если влез то клиренс на -2 см еще smile
Шучу, но в каждой шутке есть доля шутки...
А если  серьезно то такое можно сказать о Микре. Снаружи ваще нет  места а внутри его просто много smile Чуть не купили но тупой автомат 4ст и индийская сборка отпугнули. Фиеста со списка отпала первой когда искали малютку как самое неудобное и непрактичное авто для людей smile

0