kristal написав:Если сегодня на новых логанах после автосалона приезжают за б.у. плафонами для второго ряда надо плюнуть в лицо этим французам и сказать что хватит издеваться.
Я не шарився по розборках. Але нічого поганого в тому що хтось вдосконалює своє авто, своїми силами, теж не бачу. За що плювати в обличчя, якщо за ці гроші нічого кращого не купиш? Ні, ну можна хіба що китайця, з плафонами, але ж ти сам знаєш які вони ті китайці. 
kristal написав:Мы говорим о контр аргументах а их нет.
Так в темі мова не про Логан, а про контр-аргументи проти міфу "трьох Ф". Твої нарікання на Логан до цього не мають ніякого відношення, адже той самий Меган, чи Колеос, мають всі плюшкі, які ти перерахував як переваги Октавії.
Тому з тобою ми говоримо лише про Логан. І контр аргумент твоїм закидам в його сторону дуже простий - Логан дешевший за Октавію, яку ти використвуєш як еталон. По ціні нової Октавії, можна купити 1.5 нових Логана. По ціні б/у Октавії, можна купити 2 б/у Логана.
kristal написав:Поэтому б.у. логан это авто уже ничего не стоит.
Як це не коштує? Його можна продати, залежно від року, десь в діапазоні від 5000 до 8000 долларів. Якщо тобі це не гроші, тоді я не розумію чому в тебе Октавія а не Майбах. 
kristal написав:Я снова спрошу стоит 300 тыс отдать и шарится по разборкам за плафоном?
Я ще раз відповім - я не шарився по розбокам, і вцілому був задоволений майже всім. Можливо діло в тому що я ЗНАВ яке авто я купую? Якщо хтось сподівається отримати "мерс" за 300тис. то буде облом. Якщо щось в Логані не влаштовує, тоді навіщо його купувати? Ти дуже гарно на свому досвіді продемонстрував що нема нічого гіршого ніж купити собі авто, яке не відповідає особистим вимогам до нього. Не треба було тобі купувати Логана не розібравшись. А от вимоги багатьох інших користувачів, Логан задовільняє значно краще, і в них подібних проблем не виникає.
А 300 тис. віддати варто хоча б тому, що серед нових авто, за таку ціну, це дуже достойний варіант. В нього є недоліки і переваги в порівнянні з іншими авто за таку ціну.
kristal написав:клиренс и надежность после славуты спустя 8 лет тоже вам нужны,
До чого тут Славута? Кліренс і надійність багато кому потрібні. Що тут дивного?
kristal написав: это контр аргументы?
Контр аргументи до чого?
kristal написав:так потратьте эти деньги без французов которые обманыают вас.
Друже, тебе не французи обдурили, коли ти Логана купував. Ти сам себе обдурив. Точніше - не розібрався в своїх вимогах і пріоритетах, а також не усвідомив всі властивості авто, до його придбання. Французи тут ні до чого. Вони чесно представили продукт, жодного разу не приховувавли його комплектацію і характеристики. Ти все це міг, і повинен був взнати до того як виклав гроші на бочку. І подумати: "а чи мене це влаштовує?". А взяв в сліпу, як кота в мішку, і розказуєш що тебе надурили...
От наприклад я, коли вибирав собі авто, дуже добре вивчив ринок, вияснив які моделі найбільше підходять під мої пріоритети, ну і під мій бюджет. Логан виявився найоптимальнішим варіантом. Причому я тоді і б/у розглядав. Навіть спочатку і не думав брати нове. Але в результаті вибрав нового Логана. І я знав про нього все, що мене могло зацікавити, ще до покупки. І за три роки, жодного разу не відчув що мене надурили. Все було саме так, як я сподівався і на що розраховував.
[merge_posts_bbcode]Added: 2017-05-20 22:52:57[/merge_posts_bbcode]
Vader написав:А некоторые люди, представьте себе, и без мягкой панели могут прожить.
З м'якою торпедою саме смішне те, що ніхто до неї ніколи не доторкається в процесі експлуатації. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0