76

Re: Коврики в Логан 2013

я когда покупал на автогуме коврики, мне они сказали что дают гарантию.
и если вдруг где-то протрется то они бессплатно меняют на новый.
этот коврик пускают через "мясорубку" и выливают новый.
причем гарантия чуть-ли не пожизненная.
и да, они продают отдельно каждый коврик, но я так понял что это только у них, если через посредников-продавцов, то такая схема наверное не работает.
сам этот завод находится где-то в Боярке.

Renault Logan II, 2013, 1.2 16V 73л.с., Authentique+ABS, белый лёд, +БК by_AlexSander_, +КК +ЧИП by blistograd
БЖ- http://www.logan.in.ua/forum/topic13345 … okhol.html
  0

77

ну я  вроди с завода и заказівал, так как сперва купил коврики для логана,  так как сандеро не біло, а через год купил задние именно для сандеро

0

78

urabus87 написав:

тоді  треба   якусь накладку робити , доречі  на  автогумі  можно було купити  окремо передні, окремо задні  , зателефонуй їм можливо продадуть окремо  водійський

Дякую за інформацію, але такі вже брати не буду(((( хоча заради цікавості наберу запитаю чи продають водійський окремо)

Logan mcv 1,5d 2013
  0

79

Народ, підкажіть, а коври в салон логана 13 року седан і універсал (мсв) ідентичні чи є різниця? А то на олх продають з седана, куплені в салоні, по словам продавця впарили йому в сандерік ці коври, а задні коври в логані виявляється довші, от він і продає... А я би і забрав іх, але тепер думаю чи стануть вони мені в мсв... dntknw

Logan mcv 1,5d 2013
  0

80

den87 написав:

Народ, підкажіть, а коври в салон логана 13 року седан і універсал (мсв) ідентичні чи є різниця?

Наскільки мені відомо, ідентичні.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: den871

81

den87 написав:

Народ, підкажіть, а коври в салон логана 13 року седан і універсал (мсв) ідентичні чи є різниця? А то на олх продають з седана, куплені в салоні, по словам продавця впарили йому в сандерік ці коври, а задні коври в логані виявляється довші, от він і продає... А я би і забрав іх, але тепер думаю чи стануть вони мені в мсв... dntknw

навпаки в сандеро довші ніж  в сідані   принаймні в автогумі  точно , тому що я спершу купив  від  логана  ( тоді  не було  на сандеро)  то вони виявилися короткі  потім  докупав від сандеро

0

82

urabus87 написав:

навпаки в сандеро довші ніж  в сідані 

Як таке може бути, якщо в Сандеро відстань від заднього дивану до кріплень передніх сидінь меньша?  hmm

0

83

urabus87 написав:
den87 написав:

навпаки в сандеро довші ніж  в сідані   принаймні в автогумі  точно , тому що я спершу купив  від  логана  ( тоді  не було  на сандеро)  то вони виявилися короткі  потім  докупав від сандеро

То напевне в залежності від виробника...
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-08-21 22:42:35[/merge_posts_bbcode]

Ті що продають, там також задні коври довші, хоча вони типу на седан, у мене автогум теж на седан так вони коротенькі і під передні сидіння майже не заходять...

Logan mcv 1,5d 2013
  0

84

найди  10 отличий smile http://www.logan.in.ua/upload/iblock/f15/2014_10_09-17.17.03.jpg

0

85

plus   storstark

Logan mcv 1,5d 2013
  0

86

smile  кстати можно по клеточкам посчитать отличия

0

87

urabus87, зверху Сандеру, знизу Логан. Тільки ти перепутав правий з лівим. wink
А довжина, дивись не ту шо іде під крісло, а ту шо збоку виступ, який іде до кріплення переднього крісла. В Логана він довший.
А то шо в цьому конкретному логановському коврику під крісло зробили не на всю довжину, це проблема жадності виробника. В мене вони значно довші.

0

88

ну   це фото тих   що  були в мене  ,  так сказати до та після  smile  а с боку( до кріплення  сидіння   різна довжина так як різна база  на 5 см  якщо  вірно памятаю , а от  чі є різніця в базі сидана та мсв я не знаю , едине що можу сказати,  коври автогуми відрізняються

0

89

urabus87 написав:

ну   це фото тих   що  були в мене  ,  так сказати до та після  smile  а с боку( до кріплення  сидіння   різна довжина так як різна база  на 5 см  якщо  вірно памятаю , а от  чі є різніця в базі сидана та мсв я не знаю , едине що можу сказати,  коври автогуми відрізняються

Короче завтра поміряю задні коври свого мсв, а потім хтось якщо зможе мірніть в седані tbsenile

Logan mcv 1,5d 2013
  0

90

urabus87 написав:

різна довжина так як різна база  на 5 см  якщо  вірно памятаю

Так точно!

urabus87 написав:

чі є різніця в базі сидана та мсв я не знаю

У нового МСВ і Логана, база однакова, і відстань між кріслами теж однакова (сам колись міряв).
Що стосуєеться АвтоГума, то хіба в них є окремо коврики для Логана і для МСВ?
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2015-08-21 22:16:26[/merge_posts_bbcode]

den87 написав:

Короче завтра поміряю задні коври свого мсв, а потім хтось якщо зможе мірніть в седані

Завтра зранку поміряю свої Локери і напишу.

0

91

urabus87 написав:

У нового МСВ і Логана, база однакова, і відстань між кріслами теж однакова (сам колись міряв).

На сайтах зустрічав на седан і на мсв, але можливо то в цілях маркетингу)))) на вигляд вони однакові. Вобщем всім дякую за поради і інфу. Думаю що по салону вони ідентичні, седан та мсв. Буду брать ті коври, а то скоро ворсові будуть не актуальні. Як придабаю відпишусь!
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-08-21 23:24:47[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:
urabus87 написав:

різна довжина так як різна база  на 5 см  якщо  вірно памятаю

Так точно!

urabus87 написав:

den87 написав:

Короче завтра поміряю задні коври свого мсв, а потім хтось якщо зможе мірніть в седані

Завтра зранку поміряю свої Локери і напишу.

Ок, чекаю. Дзенькую))))

Logan mcv 1,5d 2013
  0

92

Поміряв свого коврика.

Довжина виступа збоку: 25см
Ширина в найширшій частині: 47см
Ширина в вузькій частині (яка іде під крісло): 37см
Загальна довжина: 60см

Коврики мають форму ковша, тому знизу вужчі ніж зверху. Я рахував зовнішній розмір знизу. Зверху коврики, відповідно, більші. Та й виміри ці приблизні. Десь плюс/мінус 1-2 см. Однак більша точність там і непотрібна, я так думаю. В мене ще є люфт в сантиметр, думаю вони роблять з запасом.

0

93

Larsen написав:

Поміряв свого коврика.

Довжина виступа збоку: 25см
Ширина в найширшій частині: 47см
Ширина в вузькій частині (яка іде під крісло): 37см
Загальна довжина: 60см

Коврики мають форму ковша, тому знизу вужчі ніж зверху. Я рахував зовнішній розмір знизу. Зверху коврики, відповідно, більші. Та й виміри ці приблизні. Десь плюс/мінус 1-2 см. Однак більша точність там і непотрібна, я так думаю. В мене ще є люфт в сантиметр, думаю вони роблять з запасом.

Всі розміри в мене на 2 см менші, окрім довжини 60 см, в мене довжина ковра 36 см, фірма автогум. Міряв також по нижній частині, але думаю 2 см непринципово. Висновок наступний: коври однакові, але довжина ковра у деяких виробників різниться тільки в довжину ( від нижньоі частини задніх сидінь до простору під передніми сидіннями)  imho2

Ще раз дякую за допомогу! Можливо ще комусь знадобиться ця інфа...
[merge_posts_bbcode]Added: 2015-08-22 15:20:17[/merge_posts_bbcode]

До речі, коври продає людина з Луцька )))

Logan mcv 1,5d 2013
  0

94

Интересует может кто покупал такие ковры? КОВРИКИ В САЛОН ДЛЯ АВТО RENAULT LOGAN (2013>) HYBRID ( AVTO-GUMM )
поделитесь стоят ли они своих денег)
https://olxua-ring02.akamaized.net/images_slandocomua/521583320_1_644x461_gibridnye-kovriki-v-salon-avto-gumm-hybrid-kiev.jpg
http://www.avto-gumm.net.ua/2294.html

Renault Logan 1.2  2017 Снеговик
https://www.drive2.ru/r/renault/logan/5 … 734926020/
  0

95 Відредаговано MACK (2017-09-27 22:55:39)

Где же ты раньше был, у меня как раз первый вариант ковриков.

Renault Logan 1,5 dCi Ambiance 2012 KNM + БК by_AlexSander_
  0

96

Я покупал.
У меня такие!
Советую!
Не пахнут, не протерлись, правда использую осень-зима-весна, т.к меняю на текстильные вместе с резиной.

Renault Logan II, 2013, 1.2 16V 73л.с., Authentique+ABS, белый лёд, +БК by_AlexSander_, +КК +ЧИП by blistograd
  0

97

типа резину карпетом оклеили, интересное решение, я вот єво коврі  хотел на зиму прикупить, там ячейка глубже ,  а летом оригинальный текстиль, очень нравится, но зимою увы  https://vitebsk.biz/source/photos/2016/03/18/oohf13l8ujc.jpg

0

98

Хохол написав:

Я покупал.
У меня такие!
Советую!
Не пахнут, не протерлись, правда использую осень-зима-весна, т.к меняю на текстильные вместе с резиной.

А в слякоть как ? я переживаю что они сильно будут воду  тянуть в себя.
Водительский коврик крепится на крепеж ?

Renault Logan 1.2  2017 Снеговик
https://www.drive2.ru/r/renault/logan/5 … 734926020/
  0

99

UAShumaher, мне нравятся они
Воду в себя не тянут, ведь резиновые.
Под наши "пиптики " в ковриках есть специальные выступыв

0

100

Хохол написав:

UAShumaher, мне нравятся они
Воду в себя не тянут, ведь резиновые.
Под наши "пиптики " в ковриках есть специальные выступыв

так у тебя просто резиновіе, или  с покрытием карпетом? автогум продает два вида ковров

0