Re: Выходят из строя газовые форсунки
адаптер со встроенным фильтром
дай ссылочку где покупал?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Выходят из строя газовые форсунки
Сторінки Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 49 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
адаптер со встроенным фильтром
Serega®, друзья подарили
Серега3110 написав:Karnogickiy7 написав:А кто на форуме первый оранжевые поставил? Кто откатал рекордный километраж на аналоговых форсах?
Отзовитесь!37000 тыс. км. на оранжевых проехал, пока что нормально. Но хочется на диагностику гбо, а у нас теперь таких мастеров нет(
А в Донецке Алекс?
Один раз к ним ездил, больше не хочется. Как специалисты в ГБО они не очень. Я машину брал в Луганске там у них мастер по ГБО был нормальный все расскажет покажет что да как. А в Донецке только счет принесут и не особо хотят рассказывать что там с машиной. Я в Алекс с проблемой гбо приехал, они мне ошибки сбросили, и сказали как снова проблема появится приезжайте Я конечно приехал но в Луганск! А сейчас вроде в Луганске тот мастер не работает.
у него цена - голова отваливается (( свыше 1000 грн
Форсунки стоят дороже
Можно ставить два фильтра булпреновый + бумажный и будет счастье. И не забываем, то фильтр на горловине это все-таки фильтр грубой очистки, фильтр жидкой фазы. Что не заменяет наличия хорошего фильтра паровой фазы.
Можно ставить два фильтра булпреновый + бумажный
чому саме так? Паперовий колба чи просто фільтр?
Имелся ввиду тип фильтрующего элемента. Что-то лучше задерживается бумагой, что-то - булпреном. Можно поставить два последовательно (для перфекционистов ).
Что-то лучше задерживается бумагой, что-то - булпреном. Можно поставить два последовательно
Пусть производитель фильтров об этом заботится так будет правильней
так будет правильней
внутренний голос мне подсказывает, что Migen таки прав. Только на производителя, в наших условиях, надеяться не стоит.
Migen, з булпреном і колбами/відстійниками зрозумілий для мене принцип фільтрації. А що іільтруж бумага? Хіба дуже маленькі частинки бруду не можуть проштовхнутися через ворсистість, але ж булпреном має аналогічну структуру пористості.
Взагалі мацже всі форсунки виходять з ладу по іншим причинам.
Пусть производитель фильтров об этом заботится так будет правильней
Только эта забота за счет клиента получается В Италии нет такого грязного газа как у нас и соответственно нет таких проблем. Даже медная магистраль для них не проблема. Поэтому об этом они не парятся. Нам надо самим искать выходы из положения.
Их можно ставить на заводское ГБО вместо зелёных форсунок? Кто-то уже так делал?
https://www.youtube.com/watch?v=1z4zFTzute8&t=104s
Можно ставить два фильтра булпреновый + бумажный и будет счастье. И не забываем, то фильтр на горловине это все-таки фильтр грубой очистки, фильтр жидкой фазы. Что не заменяет наличия хорошего фильтра паровой фазы.
я ставив на авто два фільтри підряд,чистять відмінно.
Хочу поділитися деякими моментами експлуатації логан з заводським ГБО:
1.Стоїть у мене фільтр з відстійником.Ціле літо я заводив і прогрівав авто на газу.Ніколи так не робіть,холодний газ поступає у фільтр сирий і вимиває з фільтра(з відстійника)весь мазут і грязь що там зібралися.Все це прямим ходом прямує до форсунок.Перестали працювати форсунки.
2Пробував мити форсунки(помаранчеві)бензином(галоша),як раніше,не відмиваються.Купив промивку для карбюратора nowax.Подавав промивку в кожен отвір.Вимились форсунки дуже добре,грязюки було море.Потім після промивки мив бензином,боявся щоб не пошкодилися гумові кільця і сідло клапана.
Купив промивку для карбюратора nowax.Подавав промивку в кожен отвір.Вимились форсунки дуже добре,грязюки було море.Потім після промивки мив бензином,боявся щоб не пошкодилися гумові кільця і сідло клапана.
Тобто, після карбклінера форси не почали травити ні в прямому, ні в зворотному напрямку? Пронесло. А скільки часу діяв карбклінер?
Пронесло. А скільки часу діяв карбклінер?
А хто його там перевіряв?
Хану можна мити шприцом калошею в зворотному напрямку?
У мене карбклінер за пару хвилин привів шприц у не годність і на віконному підвіконні розчинив покриття.
Що він може робити з форсами - загадка.
Хану можна мити шприцом калошею в зворотному напрямку?
Чому ні. На стенді форси миються в обох напрямах. От карбклінером я б до них не ризикнув. Хіба вже трупи і гірше не буде.
Есть комплект зелёных форсунок, менял сразу на оранжевые комплектом, поэтому какие рабочие, какие нет - не вычислял. Продам для эксперементов. Отдам комплект по цене одной новой
grin68igor написав:Купив промивку для карбюратора nowax.Подавав промивку в кожен отвір.Вимились форсунки дуже добре,грязюки було море.Потім після промивки мив бензином,боявся щоб не пошкодилися гумові кільця і сідло клапана.
Тобто, після карбклінера форси не почали травити ні в прямому, ні в зворотному напрямку? Пронесло. А скільки часу діяв карбклінер?
Куди і як травлять форсунки не перевіряв. Поставив на авто,проїхав 400км,витрата пального в нормі,двигун працює чудово. Промивкою чистив форсунку близько двох хвилин,потім вкидав в галошу(промивка в бензинові не розчіняється,осіда на дно).Пластік і гумові кольца промивка не розчиня.Як буде час,найду не робочу форсунку,розпиляю і подивлюся як діє промивка на гумовий клапан.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-01-12 15:06:55[/merge_posts_bbcode]
Есть комплект зелёных форсунок, менял сразу на оранжевые комплектом, поэтому какие рабочие, какие нет - не вычислял. Продам для эксперементов. Отдам комплект по цене одной новой
Зелені форсунки не миються,відсутні отвори до поршеньків.Нема сенсу купувати.
rk03, Migen, а чому не вінсом, як всі?
rk03 написав:grin68igor написав:Купив промивку для карбюратора nowax.Подавав промивку в кожен отвір.Вимились форсунки дуже добре,грязюки було море.Потім після промивки мив бензином,боявся щоб не пошкодилися гумові кільця і сідло клапана.
Куди і як травлять форсунки не перевіряв. Поставив на авто,проїхав 400км,витрата пального в нормі,двигун працює чудово. Промивкою чистив форсунку близько двох хвилин,потім вкидав в галошу(промивка в бензинові не розчіняється,осіда на дно).Пластік і гумові кольца промивка не розчиня.Як буде час,найду не робочу форсунку,розпиляю і подивлюся як діє промивка на гумовий клапан.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-01-12 15:06:55[/merge_posts_bbcode]Mister написав:Есть комплект зелёных форсунок, менял сразу на оранжевые комплектом, поэтому какие рабочие, какие нет - не вычислял. Продам для эксперементов. Отдам комплект по цене одной новой
Зелені форсунки не миються,відсутні отвори до поршеньків.Нема сенсу купувати.
ну во-первых поршеньков там никаких нет.
во-вторых - я же не сказал что все мёртвые, есть уставшие а есть в хорошем состоянии.
в третьих они откисали год в жидкости для очистки карбов, а есть ли смысл или нет решает каждый за себя - комплект новых форсунок 6400 грн грн, а тут - весь комплект для эксперементов за 1500 грн.
Не зовсім зрозумів. На 2 хв. заливав у форсу чи імпульсами відкривав форсу і мив протоком? Мив щось а-ля Валтек карбклінером. По часу дії - не пригадаю, но теж не довго. Гума так набухла, що хід штока з 0,45мм став 0-вим. Потім правда, гумки вернулись до початкових розмірів, але всеодно замінив новими.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 12th Jan 2018 23:35:33[/merge_posts_bbcode]
rk03, Migen, а чому не вінсом, як всі?
Всі - хто? Сам не пробував, але вінс занадто агресивна штука.
rk03, яким чином миєш?
Я вже писав,що розрізав декілька форсунок і вивчав проблему.Не працює форсунка тому що набивається грязюка між поршнем і циліндром(назвимо їх так умовно),це там де у помаранчевих верхні отвори.Тому при митті подаю промивку через трубку під тиском у ці отвори.І раз бжикаю на клапан при відкритій форсунці.
Сторінки Назад 1 … 37 38 39 40 41 … 49 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → ГБО → Выходят из строя газовые форсунки
Згенеровано за 0.233 секунд(и), виконано 85 запитів