alex.cver написав:Ларсен чуток преувеличивает насчет расхода и динамики.
Як я можу щось перебільшувати, якщо я ніде не казав наскільки ця різниця велика? А той факт що різниця завжди є, аж ніяк не перебільшення. 
alex.cver написав:на которую даже не стоит обращать внимания:
А це вже діло суб'єктивне. Комусь і переваги повного приводу настільки малі, що на них не слід звертати уваги. 
alex.cver написав:как его Ларсен малюет
Не приписуй мені те, чого я не казав. 
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-04-04 11:16:19[/merge_posts_bbcode]
alex.cver написав:Значит и КИА врал в то время тоже
Ти не вкурсі який колись скандал був в штатах на рахунок заявлених розходів КІА? Вони програли суд, і обійшлось їм це дорого. Так що репутація КІА в плані заявлених розходів так само заплямована як і репутація ВАГ в плані заявленої екологічності. Це не значить що вони брешуть завжди, але прецедент був. 
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-04-04 11:34:56[/merge_posts_bbcode]
Aprox написав: Покажите мне разницу в стоимости ТО...
В Дастера не передбачена заміна масла в повному приводі, тому різниці в ТО нема. В інших кросоверів буває що такі планові роботи передбачені і це збільшує ціну ТО.
Aprox написав:Потому как даже выход из строя "лишних" деталей полного привода - это ремонт по гарантии и никаких доп. финансов он не потребует...
Почитай бортовик Docа, в нього була пригода з повним приводом на Колеосі. Всяке буває... Деталь гарантовано не принесе ніяких проблем лише тоді, коли її нема. 
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0