сяся написав:расстояния разные
Ага. От тільки серед тих кому євробляха - життєва необхідність, багато таких хто переважно переміщається не далі Голандців.
RUNO написав:Є люди, які знаходяться на гемодіалізі
Це особливі випадки, про які ми не говоримо. До них повинно бути і є особливе ставлення, пільги, державна підтримка і тому подібне. Грубо кажучи, в них є додаткові життєво необхідні потреби. Причому в даному випадку їх задоволення повинно бути за рахунок держави, слідуючи конституції, але зовсім не обов'язково шляхом забезпечення власного авто.
А то для багатьох категорій інвалідів з обмеженими можливостями переміщення, інвалідні авто дійсно єдине, і реально життєво необхідне рішення. З цим я повністю згідний. От тільки в цій всій 'двіжусі' нема ніяких інвалідних авто чи інвалідів. Ну хіба що на голову...
RUNO написав: В Україні завдяки владі економіки нема.
В Україні економіка є за означенням. Тому весь твій подальший тезис про наші біди позбавлений сенсу.
RUNO написав:В даному випадку протести євробляхерів в тому, щоб закон, який голова комітету Южаніна подала на розгляд парламенту попав на перше читання
Ще раз - боротися за закон це святе право і обов'язок громадян! Але порушувати закон а потім починати боротись за його зміну це тупо нагле шахрайство без ніякого оправдання. Якби вони спочатку добились змін в законодавстві, а не знущались зі своїми бляхами, тоді все було б добре і я б це підтримував всією душею. Але підтримувати шахраїв я не можу. Тепер вони хочуть легалізувати своє шахрайство. А це вже не правильно.
RUNO написав: в нас кажуть як до Києва рачки
В нас теж, але по відношенню до киян це незастосовно.
сяся написав:тут поддержу нашего заграничного друга Larsen, своим выражением он хотел подчеркнуть - шо вообще НИКОГДА , до Киева долго , но всё ж осуществимо
Мій потойбічний друже Сяся, під поняттям 'ми', я мав на увазі всіх українців (до яких ти себе вкотре не відносиш, якщо українець Ларсен для тебе закордонний друг), в тому числі і киян, яки до Києва рачки добиратись простіше простого.
RUNO написав:Водители автомобилей с иностранной регистрацией, которые произведены раньше 2010-го года по закону Украины не имеют права быть растаможенными, т.е. бляховоды не имеют права платить за растаможку
Якого дідька тоді вони, знаючи про це, пригнали сюди те, що розмитнити не можна впринципі? Починати треба було зі змін в законодавстві, а не з його порушення!
RUNO написав:Напоминаю еще раз, Гитлер уничтожал евреев по закону
Це порівняння не має права на існування. Закони про розмитнення авто, якими б вони поганими не були, не порушують ні права на життя, ні взагалі будь яких інших прав людини.
Але знову ж таки, якщо закон поганий, треба боротись за його зміну. Адже в нас народ є джерело влади і встановлює закони. А порушувати існуючі закони не можна. Можна тільки їх змінювати, і жити згідно з ними. Невже це тяжко зрозуміти?
RUNO написав: Полиция по закону не имеет права
А це взагалі потішно. Боремося за право на порушення законів? Ну - ну... Такі фокуси часто боком вилазять, так що краще обережніше з таким...
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0