451

Re: Газ или дизель

alex.cver написав:

Степвею просто так не нужно. Это не грузовое авто.

Тоесть,если нужно перевезти семью из 4 человек с чемоданами нужно брать ГАЗель? Ок понял.А по расходу и динамике что скажешь или это тоже не его,нужно брать мотокосу? wink

Dacia Logan 1.6 8V-продано.Renault Mégane II-продано
Honda Accord Tourer 2.4 AT Type S-експлуатується
Citroen Jumpy 2.0i-експлуатується
Dacia Logan 1.6 8V MCV-експлуатується
  0

452

Yeka написав:

Найшов проблему-вигнав,к туям,на базар.Втратив-100$,а може й наварив,залежить від тебе.

Ні, дякую! Я через процес "купи-продай" лишній раз проходити не хочу. Мене взагалі не влаштовує варіант коли я без авто сиджу або щось в такому роді. Я навіть Логана по трейд-іну віддав щоб уникнути всієї цієї тяганини. В останній день приїхав до ділера на Логані, а виїхав на Тойоті. Тут вже таке діло, можеш платити грошима, а можеш своїм часом і нервами. В моєму випадку час і нерви дорожче. smile

Yeka написав:

А зновою будеш 3 роки ходить,заглядати Представництву до рота і не факт що вирішать.А ходить будеш,бо переплачені 5т$ будуть пекти.

Ось тут не зрозумів. Куди ходити і куди заглядати? Якщо мова про ТО, то до ділера як раз таки простіше і приємніше ходити ніж до "дяді Васі в гаражах". Сумніваюсь що я почну проходити ТО не у офів після закінчення гарантії.
Якщо ж мова про поломки, то їх ймовірність просто меньша у нового авто. А значить ходити доведеться рідше.

Yeka написав:

Откривай очі коли купуєш.

Ось так:  shoklol Ні, ну серйозно, питання в ризиках. Вони більші, відкривай очі чи ні. smile

Yeka написав:

Прям по фотографії?!Кажуть Алан Чумак,нажаль,помер.

А я не знаю як, по фото чи не по фото. Ти ж кажеш що це забезпечить від битка? А биток нам не цікавий, адже не оправдує економії? Значить якщо пропонуєш вигідні варіанти, вони мусять бути перевірені тим самим жестянщиком. wink А так то можна всякого шрота за копійки нарити вагон і два візка. Тільки він однозначно не буде тим невеличким б/у, яке майже нічим не гірше від нового, про яке говориш ти.

Yeka написав:

Діло,як то кажуть,хазяйське,платить чи не платить.

Так отож! Про те й мова. На кожен товар свій покупець!  storstark
Доречі, вибач за нескромне запитання, але ти одежу купуєш виключно секонд-хенд, чи інколи нову теж? wink

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

453

Yeka написав:

Тоесть,если нужно перевезти семью из 4 человек с чемоданами нужно брать ГАЗель?

То есть слова как МСВ Логан или Лоджи у вас читаются как Газель. Ну ладно smile
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-07-19 15:34:37[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Доречі, вибач за нескромне запитання, але ти одежу купуєш виключно секонд-хенд, чи інколи нову теж?

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

454

alex.cver написав:

В 48+ тыс менять ремень...

Ну, по регламенту 60 тис, або 4 роки - що наступить раніше. Якщо вже є 4 роки, то пора міняти.  dntknw

0

455 Відредаговано alex.cver (2018-07-19 16:44:39)

Larsen написав:

Ну, по регламенту 60 тис, або 4 роки - що наступить раніше. Якщо вже є 4 роки, то пора міняти. 

Мля я уже и забыл что 4 года откатал и что у Рыно есть понятие по сроку а не пробегу (у КИА не так). Ну значит на 50 тыс через 1.5 тыс км будем менять smile

Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
  0

456 Відредаговано Дядя Федор (2018-07-19 16:54:47)

Larsen написав:

Гарантія це одн з видів страхування. Як і будь-яке інше страхування

І як "один з видів страхування" може бути просто викиданням грошей на вітер, або оплатою за химеру.... Достатньо на Форумі знайти одну з первих тем про "Потіння приводу ГРМ", щоб ознайомитись з "страхуванням" - гарантією від Ренаульт... Зламало на новому авто клапана і... тех станція "змилостивилась" і "подєшовке" відремонтувала (капіталка) двигун...
Я  викатав авто весь гарантійний термін на фірмове СТО.... Було й таке, що по гарантії виконувались роботи і надавались матеріали... Але не вважаю гарантійні зобов'язання Ренаульт такою вже  надійною страховкою... Скоріш самозаспокоєння та примарний шанс чогось добитись від Ренаульт... А от вартий той примарний шанс коштів, що переплачені за обслуговування на фірмінному сервісі Ренаульт? То таки відкрите питання.

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

457

Дядя Федор написав:

Але не вважаю гарантійні зобов'язання Ренаульт такою вже  надійною страховкою...

Ну а яку ти хотів страховку за якихось 1000-2000грн в рік? КАСКО в буде в 20 разів дорожче, так що якось так...  dntknw

0

458 Відредаговано Yeka (2018-07-19 17:05:43)

Larsen написав:

Логана по трейд-іну віддав щоб уникнути всієї цієї тяганини. В останній день приїхав до ділера на Логані, а виїхав на Тойоті.

Валом площадок на якій ти можеш лишити машину на продаж.

Larsen написав:

Якщо ж мова про поломки, то їх ймовірність просто меньша у нового авто. А значить ходити доведеться рідше.

Так навіщо переплачувати?
А мова йшла про поломки.Бо як гавкне щось серйозне то лишишся без машини до усунення.Буде стояти на СТО.І на підмінну машину шанси примарні. А цю,зліпив і на базар.Якщо проблема не підпадає під гарантію,то будеш платити двічі.Один раз при покупці нового,другий за ремонт.

Larsen написав:

Значить якщо пропонуєш вигідні варіант

Не пропоную варіанти,а лише показую різницю на живих прикладах-не перекручуй.

Larsen написав:

Доречі, вибач за нескромне запитання, але ти одежу купуєш виключно секонд-хенд, чи інколи нову теж

Доречі,вибач за нескромне питання,але ти вчорашній борщ їси? wink

alex.cver написав:

То есть слова как МСВ Логан или Лоджи у вас читаются как Газель.

Нет,просто ваши слова-к Сандеро нужно иметь еще грузовую машину иначе 4 человека и чемодан это не его.Извините в ЗАЗ,с ушами,больше пихали.

Larsen написав:

Ну, по регламенту 60 тис, або 4 роки - що наступить раніше

По новому 90,а час лишили той самий.Треба конкретно дивитись по номеру кузова.
[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2018-07-19 16:03:58[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Ну а яку ти хотів страховку за якихось 1000-2000грн в рік?

Підожди...Машина за 3 роки гарантії втрачає в ціні 3-4т$ то про які 2т грн йде мова?
Ми говоримо виключно за машини які за гарантію 3 роки не викатують100т/км пробігу.Бо зараз почнеться,ще сторінок на 10.

0
Спасибо сказали: Дядя Федор1

459

Yeka написав:

Валом площадок на якій ти можеш лишити машину на продаж.

А на чому їздити поки продасться?

Yeka написав:

Так навіщо переплачувати?

В цьому контексті - щоб зменьшити ймовірність поломок.

Yeka написав:

Буде стояти на СТО.І на підмінну машину шанси примарні. А цю,зліпив і на базар.

Це якийсь абсурд, вже вибач. Нову для того і купуємо щоб уникнути сценарія що щось серйозне поломається взагалі. У б/у ймовірність цього значно більша. Плюс різні дрібнички на які теж треба тратити час. Потім, якщо у б/у сталась серйозна поломка, то процес "зліпив і на базар" нічим не легший і не приємніший ніж "стоїть на СТО". Навпаки, на довший час залишишся без авто, навіть у випадку ящо ділер не дасть підміни.

Yeka написав:

Якщо проблема не підпадає під гарантію,то будеш платити двічі.Один раз при покупці нового,другий за ремонт.

А якщо впаде метеорит...  facepalm Ймовірність влетіти з б/у значно більша, і якщо є бажання якомога довше їздити без будь-яких проблем, то за це (в тому числі) варто заплатити вибравши нове авто. Гарантія тут не обов'язкова, можна від неї і відмовитись. В цьому сенсі за гарантію платимо лише дорожчими ТО.

Yeka написав:

Не пропоную варіанти,а лише показую різницю на живих прикладах-не перекручуй.

Вибач, але ми не знаємо чи ці приклади є тим б/у, придбання якого ти вважаєш вигідним.

Yeka написав:

Доречі,вибач за нескромне питання,але ти вчорашній борщ їси?

Якщо його вже хтось їв, то ні, після когось доїдати не буду. А ти? wink
Вчорашній борщ по аналогії це не вживана а нова річ, яка просто довше пролежала на складі, але нею ще ніхто не користувався.

А взагалі то дарма ти від відповіді про секонд-хенд одяг так ухиляєшся. Очевидно ти його або не купуєш взагалі, або дуже рідко. Правильно? А тепер давай порівняємо з авто. Серед секонд-хенду можна знайти зразки в ідеальному стані, причому їх стан значно простіше оцінити ніж стан вживаного авто. При цьому секонд-хенд значно дешевше нового, а новий одяг все одно  майже завжди без гарантії. Ніяких ризиків з вживаним одягом нема. Він не поламається, не підведе в потрібний момент, на відміну від авто. Так чим він гірше ніж вживане авто? Навіщо переплачувати за новий одяг? Виходить що новий одяг ще більша ілюзія ніж нове авто, чи ж не так? wink Так в чому ж тоді річ? smile
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-07-19 16:26:03[/merge_posts_bbcode]

Yeka написав:

Підожди...Машина за 3 роки гарантії втрачає в ціні 3-4т$ то про які 2т грн йде мова?

Це плата не за гарантію, а за меньшу ймовірність поломок. Від гарантії можна відмовитись відразу, тому її ціна - різниця по ТО.

0

460 Відредаговано Дядя Федор (2018-07-19 17:37:46)

Кто про шо, а голый про баню... Меня, к примеру, торкнула тема с "бляхами".... Как для по работе катать - не просто вариант, а ВАРИАНТИЩЕ! С прошлого года уже манипуляторы и миксера на стройку на"бляхах"  бетон и ЖБИ возят, аж гай гудэ!
Попробовал  и я парочку "бляшанок".... С той поры как то на автосалоны и их новый ассортимент уже и не гляжу... Взял, покатался, сбыл, еще и с небольшим прибытком пару раз выходило... И по новой... В межсезонье или когда лень, то на старом, добром Логане.... На дальняк , в смысле в погулять куда пару-тройку дней или на отдых,так то поездом или самолетом.... Далее, по месту таксями или на ренте...
Что до сидушек , в б.у. авто ,там каких то с возможными дефектами мелкими или еще , то хорошую автомойку с химчисткой никто в Украине пока не запретил! И не факт, что в вашем новом, свеже купленном авто какой манагер, манагершу  не приходовал.... со всеми вытекающими... В общем не аргумент "девственная не тронутость " элементов салона нового авто...

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

461 Відредаговано Yeka (2018-07-19 18:22:18)

Larsen написав:

А на чому їздити поки продасться?

З площадки взяв, на площадці лишив. Салон,базар і Авторіа не єдині місця де машини продають.У кожного порядного офа є площадка з б/у машинами.

Larsen написав:

В цьому контексті - щоб зменьшити ймовірність поломок.

Не зменшиш.Якщо в машини летять опорні підшипники,то вони й летітимуть.2 рази поміняють по гарантії,за решту платитимеш.Кількість поломок не міняється.міняється тільки сума витрат.

Larsen написав:

Навпаки, на довший час залишишся без авто, навіть у випадку ящо ділер не дасть підміни

З якого б це дива.Гаражних,доволі пристойних СТО,валом.Запчастини-открий Екзіст,або Автопро,розборка...Бери-не хочу.Мотор перебрати -3 дні.Ориг.деталі будеш чекати,якщо на складі немає тижнів зо три.Це якщо є на хабі в Європі,а може і не буть...
  А скільки машин гарантійних женуть на Київ,бо в регіонах не можуть правильно продіагностувати.Прикинь скільки стане така поїздка?А це не просто приїхав і ось я,запишись,підгадай свої плани...

Larsen написав:

Ймовірність влетіти з б/у значно більша, і якщо є бажання якомога довше їздити без будь-яких проблем, то за це (в тому числі) варто заплатити вибравши нове авто. Гарантія тут не обов'язкова, можна від неї і відмовитись. В цьому сенсі за гарантію платимо лише дорожчими ТО.

Згоден вища-але і економія більша.
Як ти уявляєш відмовитись від гарантії?! При покупці скажеш мені гарантії не треба,не завертайте.І тут такі,гоп-ля,тобі мінус 4т$ від прайса?! Вартість ТО,в цьому випадку, діло десяте.

Larsen написав:

ле ми не знаємо чи ці приклади є тим б/у, придбання якого ти вважаєш вигідним.

І я не знаю.Але є приклади,хочеш зекономити(заробити)-шукай.

Larsen написав:

А взагалі то дарма ти від відповіді про секонд-хенд одяг так ухиляєшся.

Бо це вже аргументи "нижче пояса".Далі почнем випитувать хто жінку незайманою брав,а хто з 2 дітьми?
Про машини-то про машини.

Larsen написав:

Від гарантії можна відмовитись відразу, тому її ціна - різниця по ТО.

Ще раз,як ти збираєшся відмовитись від гарантії?! Тобі за твій подвиг машину дешевше не продадуть,але якщо приїдеш на ТО з своїм маслом,то до підшипника маточини воно ніяким боком.І підшипник поміняють.Хоч ціна такого самого без фірм.наліпок 400грн ,не 1500т. Але ж ти за цю віртуальну можливість(на момент покупки нов.машини) переплачуєш 104т грн.Не за дох.?!

0
Спасибо сказали: Дядя Федор1

462 Відредаговано Игорь Петрович1 (2018-07-19 19:07:03)

Есть друзья, которые любят просто менять машинки часто. Долго не держат,если что то не то ,спихивают сразу. Ну потеряют пару сотен или даже в прибыле будут)
)) Газ больше выгоден на малолитражке с малым расходом,вот как логаны 8 клапанов)Да все мы ездим на б/у машинах,если разобраться. Но кто то тешить себя типа гарантией,но если на первых десяти тысяч ничего серьезного не поломалась,то всё остальное это расходники.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

463 Відредаговано Larsen (2018-07-19 20:02:23)

Yeka написав:

З площадки взяв, на площадці лишив. Салон,базар і Авторіа не єдині місця де машини продають.У кожного порядного офа є площадка з б/у машинами.

Точно. Я про це не подумав. smile Правда там вибір обмежений але якщо щось знайдеться то непоганий варіант в плані трейд-іну.

Yeka написав:

Якщо в машини летять опорні підшипники,то вони й летітимуть

Ну що ти таке говориш? Що і як би не летіло, у авто яке вже пройшло 30-40 тисяч, до його вильоту залишилось меньше часу, ніж коли це авто виїзджало з автосалону. Чи в нових авто щось летить частіше ніж через 30-40 тисяч? От таке авто новим точно брати не варто. А б/у тим більше. Китай такий - ризики як у б/у. Правда і ціна теж. Так що я його так само не розглядаю. smile

Yeka написав:

Гаражних,доволі пристойних СТО,валом.Запчастини-открий Екзіст,або Автопро,розборка...Бери-не хочу.

Я не хочу брати, шукати, виясняти, домовлятись, і т.д. і т.п. Це все - час+нерви. Як раз таки з офами в 100 разів простіше. Там є лише одне: загнав і не паришся. Про це й мова.

Yeka написав:

Мотор перебрати -3 дні.Ориг.деталі будеш чекати,якщо на складі немає тижнів зо три.Це якщо є на хабі в Європі,а може і не буть...

А тіпа з не оригіналом не можна нарватись на проблеми і потім втратити купу часу на їх розрулювання? І гаражні сервіси всі такі класні що нема ризику нарватись на халяву і потім ще два рази заганяти, причому на другий вже до інших? Слухай, я через це вже колись проходив. Дякую, але якщо є фінансова можливість, краще вже офи.

Yeka написав:

А скільки машин гарантійних женуть на Київ,бо в регіонах не можуть правильно продіагностувати.Прикинь скільки стане така поїздка?А це не просто приїхав і ось я,запишись,підгадай свої плани...

Ага, а гаржний сервіс все правильно продіагностує і зробить.  lol Слухай, ти не розумієш головної думки - сенс в тому щоб якомога зменьшити ймовірності серйозної поломки. Питання не в тому як і де її краще усувати, а в тому що я не хочу її мати взагалі. І нове авто проїздить на тих самих 30-40 тисяч довше до її виникнення. Розумієш? Це ж просто як 2+2. smile

Игорь Петрович1 написав:

Есть друзья, которые любят просто менять машинки часто. Долго не держат,если что то не то ,спихивают сразу. Ну потеряют пару сотен или даже в прибыле будут)
)) Газ больше выгоден на малолитражке с малым расходом,вот как логаны 8 клапанов)Да все мы ездим на б/у машинах,если разобраться. Но кто то тешить себя типа гарантией,но если на первых десяти тысяч ничего серьезного не поломалась,то всё остальное это расходники.

Ну от, правильно! Але тепер подумай - невже дивно що я краще зекономлю на чомусь іншому? Ну от, наприклад, візьму біднішу комплектацію чи навіть модель? В моєму випадку, новий Кашкай точно можна взяти не дорожче за мій РАВ4 з пробігом в 30-40 тис. Так що краще, ризикувати на РАВ4, чи не ризикувати на Кашкаї? А якщо є можливість взяти РАВ4 новою, без ризику, я краще візьму її, і ризикувати не буду. Логічно?
Але це мої пріоритети. Якщо комусь важливіше зекономити на ризиках заради кращого авто або богатшої комплектації, я це можу зрозуміти. Просто це не аксіома, адже у всіх різні потреби і можливості.

Yeka написав:

Як ти уявляєш відмовитись від гарантії?! При покупці скажеш мені гарантії не треба,не завертайте.І тут такі,гоп-ля,тобі мінус 4т$ від прайса?! Вартість ТО,в цьому випадку, діло десяте.

Правильно! Ніхто тобі не зкине в ціні за відмову від гарантії! Єдине на чому можна зекономити відмовившись від неї, так це на ТО. Все. Отже ціна гарантії це різниця в ціні ТО. Інші витрати при покупці, з точки зору покупця, не оправдують гарантію, а лише інші переваги нового авто, такі як меньша ймовірність поломок, відсутність сюрпризів від попередніх власників і тому подібне.

Yeka написав:

І я не знаю.Але є приклади,хочеш зекономити(заробити)-шукай.

Почекай. Я отримаю гірший товар, потрачу на це купу часу, нервів, можливо грошей на поїздки з діагностиками, але зекономлю? А чи не вилізе ця економія боком? Ти ж не можеш ганартувати що я взагалі щось подібне знайду, правда? А от втратити в пошуах можу багато. От і ще одна перевага нового авто - вибираєш точно те що хочеш, з мінімальною тратою часу і нервів, без ніяких ризиків. Так, я і за це готовий заплатити більше. Невже це дивно? А заробляю я іншим способом, там в мене краще виходить ніж торгівлею вживаними авто. wink

Yeka написав:

Бо це вже аргументи "нижче пояса".Далі почнем випитувать хто жінку незайманою брав,а хто з 2 дітьми?

Ну чого ти так? З жінкою це вже навіть не нижче пояса, а тупо хамство. А одежа це ж звичайна річ, що в ній такого що нижче пояса? В порівнянні з машиною? Навпаки часто люди до своїх машин ставляться чутливіше ніж до одежі. Та й не дивно це - одежа дешева, часто міняється всеодно, свого роду розхідник, чого до неї прив'язуватись? Авто інша річ, його міняють рідше, його більше бережуть, все ж таки штука значно дорожча і така від якої більше залежить, на яку більше покладаєшся. Часто люди для своїх авто навіть імена придумують, мало не членом сім'ї сприймають. З одежою таке буває значно рідше. wink
Короче, щоб не нижче пояса, переформулюю запитання. За що, на твою думку, варто переплачувати в купуючи нову одежу в порівнянні з секонд-хендом?

Yeka написав:

Але ж ти за цю віртуальну можливість(на момент покупки нов.машини) переплачуєш 104т грн.Не за дох.?!

Ні, ні. От якраз таки переплачуєш не за гарантію, адже як я вже пояснив, відмовившись від неї, ти меньше не заплатиш. Значить ця переплата за інші переваги нового авто. Це якщо дивитись з точки зору покупця.
[merge_posts_bbcode]Added: 2018-07-19 19:01:34[/merge_posts_bbcode]

Игорь Петрович1 написав:

Да все мы ездим на б/у машинах,если разобраться.

Так, питання тільки в тому хто і як її користував до того. Ну це тіпа як Yeka про борщ написав - одне діло коли доїдаєш свій борщ, який їв з самого початку, інша річ якщо доїдаєш борщ, який до тебе їв невідомо хто. wink

0

464 Відредаговано Игорь Петрович1 (2018-07-19 21:26:07)

Larsen, Нэ ,ці панти вже надоїли.
Я не хочу брати, шукати, виясняти, домовлятись, і т.д. і т.п. Це все - час+нерви. Як раз таки з офами в 100 разів простіше.
Баблішка дав і усьо. Це зрозуміло. Ти попутав форуми. Це форум не рафіків,а користувачів бюджетних авто. Не всі тут удачливые барыги, чиновники,менты и просто воры. Ти вже писав,нєма дєнєг на хароше нове авто dumbom ,їзди у маршрутках,не рожайте дітей,бо це дорого.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  1

465

Игорь Петрович1 написав:

Ти попутав форуми.

От це вже образливо. roll Я по твоєму Логана не купував? Не їздив на ньому три з половиною роки? Що, цей форум не для таких як я? Так от, Логана брав новим, у ділера, обслуговував тільки у офів, і всі названі причини в моєму випадку були застосовні до Логана теж! Власне тому я і взяв Логана а не щось краще але б/у. Тому що меньше мороки, меньше ризиків, а не тому що понти! Хотів би понти, навпаки за ті ж гроші взяв би якусь беху чи мерса. Але навіть тоді мені було важливіше те про що я написав. І за це я заплатив.  І щось мені здається що я тут не один такий...  vissla

Игорь Петрович1 написав:

Не всі тут удачливые барыги, чиновники,менты и просто воры

Друже, я до жодного з перелічених не маю ніякого відношення. І зовсім не такий "мажор" якого ти собі напевне уявив. Рафік у мене лише два роки. До того був Логан. І Логан був першим моїм авто з салону. До нього були тільки б/у. Так що не треба таке про мене думати. А те що тобі здалося "понтами", це лише особистий вибір. Для цього не треба так вже й багато грошей, врешті решт, в нас тут багато людей які теж змогли собі дозволити новий Логан, причому в богатіших за мою комплектаціях, і обслуговуються у ділера, правда? Те що я розказав про причини цього, не робить мене "понтовішим", правда?

Игорь Петрович1 написав:

Ти вже писав,нєма дєнєг,їзди у маршрутках,не рожайте дітей,бо це дорого.

Про "не рожайте дітей" це вже, вибач, якась маячня. Такого я точно не говорив. А про "нема грошей - не купуй авто" писав. І знаєш, в мене колись теж не було грошей, і не було авто. Але я не шукав способів обійти закон, вкрасти, обдурити, і не нив всім який я бідний нещасний без колес. Їздив і маршруткою, і велосипедом, і пішки ходив, і заробляв гроші. За винятком людей з особливими потребами, авто не є предметом першої необхідності. Воно сильно допомагає і спрощує життя, але без нього можна жити. І якщо хтось собі не може його дозволити то проблему треба шукати не в недостатній доступності особистого автотранспорта, а в недостатніх доходах. Хотіти можна багато що, але тільки те що дійсно необхідне повинно бути доступне всім за сприяння держави і суспільства. На все інше кожен повинен заробляти сам. Саме в цьому контексті я казав те що казав. Але в будь-якому разі, дуже приємно що ти пам'ятаєш мої слова.  storstark

0

466 Відредаговано alex.cver (2018-07-20 08:03:05)

Каждый ГБО-шник думает "нет со мной такого никада не будет " smile
http://www.gorodkiev.com.ua/47670-v-kie … obili.html
Счас пойдут новости - оно само, поджог, бомба, сильно жарко на улице и прочее...
Почему нет новостей - взорвался бензиновый/дизельный авто, бак разнесло в хлам из-за давления бла бла бла. ГБО же каждый день в новстях, в Днепре тож. Ну да Б - безопастность.
Оно конечно хорошо и почти бесплатно ездить с бомбой(балон) за спиной smile Можно дальше спорить что лучше Газ или Дизель а ответ - батарейка smile

0

467 Відредаговано Aprox (2018-07-20 08:11:23)

Игорь Петрович1 написав:

Не всі тут удачливые барыги, чиновники,менты и просто воры.

Работаю инженером, считаю, что авто надо брать новым и обслуживать удобнее всего у официалов, что скажете? Барыга, вор, мент, депутат?  lol

Не надо всех судить по себе...  lol

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0
Спасибо сказали: alex.cver1

468

Я скажу,что мне все равно на ваше мнение.  Тут уже пошли оскорбления прямые ,ну це рогульский менталітет,я багатий,а ти гімно.

1

469

Aprox написав:

Барыга, вор, мент, депутат? 

Мне кажется Aprox - это пример каким должен быть настоящий мужик  big_smile
Еси шо  - я не клеюсь хоть и Европа  lol

0

470

Игорь Петрович1 написав:

Тут уже пошли оскорбления прямые ,ну це рогульский менталітет,я багатий,а ти гімно.

Дык, это вы перешли к прямым оскорблениям... Ларсен ничего такого не имел в виду...

Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

471

Игорь Петрович1 написав:

Тут уже пошли оскорбления прямые

Так, навіть можу процитувати:

Игорь Петрович1 написав:

Larsen, Нэ ,ці панти вже надоїли.

Игорь Петрович1 написав:

Ти попутав форуми. Це форум не рафіків,

Игорь Петрович1 написав:

Не всі тут удачливые барыги, чиновники,менты и просто воры

facepalm

0

472 Відредаговано Aprox (2018-07-20 08:30:30)

alex.cver написав:

Мне кажется Aprox - это пример каким должен быть настоящий мужик

Не знаю, с чего ты это решил - даже я так не считаю, но спасибо...  big_smile

0

473

Вибачте але на місці адміністратора, чи хто там є з правами модератора, або закрив би тему або на дні три дав би статус read only щоб у всіх нерви заспокоїлися. Мужики вам скільки? По 16 років і гормони в голову стріляють? Тут кожний вирішує сам, що йому дешевше купувати нову чи їздити на вживаній. Обзивати вже почали, ще погроз вирахувати по IP і морду набити не вистачає!

ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
  0

474 Відредаговано alex.cver (2018-07-20 09:23:54)

Kap1toshka написав:

По 16 років і гормони в голову стріляють?

Не переймайся дуже. Форум для того чтобы люди раслаблялись и общались между собой в том числе и спорили. Если все принимать в серъез - то голова лопнет или нервам будет нехорошо.  coffee

0

475

Радить їздити в маршрутках та одягатися в сєконде-сам нарвался.

0