Re: Газ или дизель
У мого брата Audi Q7 3.0 TDI Euro V із сажовим фільтром дуже притко літає на нашому ДП.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Газ или дизель
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
У мого брата Audi Q7 3.0 TDI Euro V із сажовим фільтром дуже притко літає на нашому ДП.
Audi Q7 3.0 TDI Euro V із сажовим фільтром
По трасі хоча б раз в тиждень їздить?
По трасі хоча б раз в тиждень їздить?
Для ноьго Харків - Стрілкове це як для мене на дачу зїздить, дизель для того і потрібен щоб крейсерувати на дальняк.
. Атмо 1.2 для меня не существует.
Зря так. Я чуть выше писал о знакомстве с человеком на дизельном логане. Так вот с Херсона до Хорлов мы вместе с ним по трассе шли и на обгонах, как мне показалось, я себя увереннее чувствовал. По крайней мере с 40 до 100 заметно отрывался от него.
Для ноьго Харків - Стрілкове це як для мене на дачу зїздить
Ну тоді з сажовиком проблем не буде.
Ну тоді з сажовиком проблем не буде
То так і має бути.
У керівника компанії теж Q7... одна форсунка пішла під заміну... машині 2 роки від сили...
Так, в нього точно є сажовик. Євро 5 без сажовика не буває.
Блин... А я так дро...смотрел на дизельного Дастера. Но вот теперь не хочется как то.
Означает ли это что новый Stepway с его 90 дизельными лошадями и Евро-5 также имеет сажевик?
Блин так что дизеля уже не вариант выходит брать? А мне так мой Степаха нравится, даже думал может его же и взять когда надумаю апгредится или Дастера Но если с Сажевиком такие траблы тогда лучше уже 1.2 турбо бенз. Хотя если с Сажевиком траблы на 150 то норм. До них можно и не дожить
У меня 1,5 дизель с сажевиком. Не так и страшно с ним. В основном катаю по городу, лью дизель с проверенных заправок...
Покупка → Газ или дизель ?
ну для меня никогда не возникало вопроса . Газ однозначно .
В основном катаю по городу, лью дизель с проверенных заправок..
Там є купа застережень до роботи програми самоочищення протисаж.флт.Одне з них,рівень масла в моторі-не наливай(чи слідкуй щоб не наливали)під саму зав"язку,тобто макс.на щупові.
Означает ли это что новый Stepway с его 90 дизельными лошадями и Евро-5 также имеет сажевик?
Так.
Блин так что дизеля уже не вариант выходит брать?
Ну чому? Варіант, тільки слід пам'ятати що регенерація сажовика відбувається тільки при їзді по трасі. Якщо на трасу довго не виїзжати, то він може повністю забитись і буде проблема.
Хотя если с Сажевиком траблы на 150 то норм.
Забитись може на будь-якому пробізі, якщо не давати йому достатньо часу для регенерації. А якщо буде вчасно і достатньо регенеруватись то і більше 150 відходить.
Ну чому? Варіант, тільки слід пам'ятати що регенерація сажовика відбувається тільки при їзді по трасі. Якщо на трасу довго не виїзжати, то він може повністю забитись і буде проблема.
Значит мне - строго запрещено покупать такой дизель... Хотя, я вроде, и не собирался...
Значит мне - строго запрещено покупать такой дизель...
Ага. Одна з причин чому я теж від дизеля утримався...
Кстати Larsen ты не прав насчет обязательной замены ремня ГРМ после 4 лет. Калькулятор Рено ТО говорит что замена только по пробегу 60 тыс но никак не по сроку 4 года. Так что ремень ГРМ менять мне через одно ТО
Калькулятор Рено ТО говорит что замена только по пробегу 60 тыс но никак не по сроку 4 года.
Недавно интересовался у официалов по поводу ТО-5...они упонинали, что ремни надо менять, т.к больше 4 лет прошло.
В сервисных или гарантийный бумагах, что с машиной шли, тоже в табличке ТО это указано, если не ошибаюсь.
Недавно интересовался у официалов по поводу ТО-5...они упонинали, что ремни надо менять, т.к больше 4 лет прошло.
В сервисных или гарантийный бумагах, что с машиной шли, тоже в табличке ТО это указано, если не ошибаюсь.
А их калькулятер говорит что нет. Навреное калькулятор как всегда "недоделанный" ну значит буду менять меньше через 1 тыс. В этом году что то 10 тыс за 9 мес примерно получится.
Кстати Larsen ты не прав насчет обязательной замены ремня ГРМ после 4 лет. Калькулятор Рено ТО говорит что замена только по пробегу 60 тыс но никак не по сроку 4 года. Так что ремень ГРМ менять мне через одно ТО
у меня в букваре на авту написано - ремень ГРМ менять после пробега в 60ооо км. или не позднее 4х лет .
Та я уже понял, через 900км готовить 10чку или 12 +- тыс деревяных на ТО. На Рыну не жалко. Она рабочая лошадь, пашет не покладая рук или колес. Главное чтобы ездила так и дальше. Для меня главное появляться на СТО один раз, когда ТО и не более. ( максимум ДХО лампочки раз в 3 года менять, желательно без пылесоса ). Время - деньги и его всегда не хватает
alex.cver, насправді ремінь може і довше виходити, але навіщо ризикувати? Наслідки його обриву дуже нездорові.
А скан регламенту я вже раніше викладав. Правда там виділені інші позиції, але і ремінь ГРМ теж присутній:
alex.cver, насправді ремінь може і довше виходити, але навіщо ризикувати? Наслідки його обриву дуже нездорові.
А скан регламенту я вже раніше викладав. Правда там виділені інші позиції, але і ремінь ГРМ теж присутній:
Да. Спасибо. Я уже понял. Я из тех что "лучше перебздеть чем недобздеть" (сори за францусский) потому не вопрос. Важнее чтобы машинка в работе была стабильной и ходила и дальше так же. И да - избегать любых рисков поломки особенно где то в пути между Киевом и Днепром
А скан регламенту я вже раніше викладав.
Це по номеру кузова дивився?
Yeka, я не дивився, це документ який йшов в комплекті з машиною. Якщо не помиляюсь, навіть з печаткою був.
це документ який йшов в комплекті з машиною.
З якою машиною? Там в цей час(в р-ні 14 року) була перетрубація.Треба дивитись по кузову.Бо може й так,а може й ні.
Yeka, з моєю машиною, ясне діло. Для впевненості звісно треба дивитись в регламент для конкретного авто, але якщо його нема, то тут питання ризиків - якщо в інших офіційних регламентах заміна ременя по пробігу на 60ткм а по часу - 4 роки, а для цього відомо що теж 60ткм, але не відомо що там з часом, то перевіряти на собі чи більше 4-х років їздити з ним безпечно напевно не варто, особливо враховуючи які можуть бути наслідки.
Сторінки Назад 1 … 19 20 21 22 23 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Газ или дизель
Згенеровано за 0.170 секунд(и), виконано 90 запитів