Sanych написав:LawGun написав:не з заводу, але при бажанні всякі німці можуть замовити Логан з ГБО, не втрачаючи при цьому гарантії
Я имел ввиду именно завдоскую установку ГБО
Дійсно, на заводі Дачія газове обладнання не ставлять. Причина, думаю, полягає в тому, що Логан позиціонується, як здешевлене авто. А ГБО - це лишня тисяча доларів в ціні. Кому треба, той потім і "шумку" поставить, і корито в багажник, і ГБО. Виникає питання, чому не всі автомобілі на газу? По-перше, тому, що без бензину в такому авто все одно не обійтись - Заводити двигун потрібно бензином. По-друге, бензин із каністри, чи пластикових пляшок Ви завжди можете долити самі. З газом такий номер не пройде - лише на заправці. Мережа газових заправок лише розвивається. Коротше кажучи, маючи ГБО, маєте більше мороки. І окупиться ГБО лише через тисяч 30 км. До речі, я читав на німецькому форумі, що встановлюючи ГБО, штатний бензобак замінюють по бажанню на менший (літрів на 5 або 10), щоб лишнього не возити.
При движении по встречке желательно соблюдать хотя бы рядность. (пункт Правил дорожного движения - проект)
0